2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sen vitaminleri, takviyeleri falan fazla mı kaçırmıştın acaba hamileyken maşallah küçük beye sizlere de sabır, güç, kuvvet versin Allahım

Amiinn hahhahahah gerçekten çok çok sağlıklı beslenip her şeyin doğalını almistim alası var mı bilmiyorum valla

Sporcu olmanın dışında da ailecek atletik yapılıydınız zaten, bence ondan olmuştur

Alerjisi geçer umarım çok uzamadan, ama en azından bebişin huzursuzluğunun nedeni bulunmuş, ona da şükür

Yaa çok sevindim inşallah bizimde öyle olur kendi kendine geçer yarrabbiö. Kaçıncı evre idi peki ne kadar süre kontrol edildi

Yükselmedi ama tam düşmedi de. 37 şu anda da. Sizde durumlar nasıl?
2saatte bir uyanmak ve uyumaya direnmek dışında bişey olmadı. Dökülüyorum pilates vardı dün. Hamlıktan heryerim ağrıyordu zaten. Hiç dinlenemedim üstüne. Uyusam günlerce uyanmasam..

2saatte bir uyanmak ve uyumaya direnmek dışında bişey olmadı. Dökülüyorum pilates vardı dün. Hamlıktan heryerim ağrıyordu zaten. Hiç dinlenemedim üstüne. Uyusam günlerce uyanmasam..
Eşin evde neyse ki, bebik uyuyunca atarsın kendini yatağa veya hamağa. Uyumasan bile dinlenmiş olursun.

Kızlar ya siz kaç saat uyuyunca dinlenmiş gibi hissediyorsunuz? Ben iyice uyku arsizi oldum. Sağılmış sütüm olunca bazı geceler komple eşime bırakıp 7-8 saat uyuduğum oluyor yine de doyamıyorum uykuya ya da sadece emzirmeye kalkıyorum obgeceler de 6 saat uyuyorumdur ama yetmiyor yani. Halbuki işe gittiğim zamanlar 6 saat gayet yeterli oluyordu

Hani nazar değiyordu biz ataktayız soruna cevap veremeyeceğim

Biz de atak mı batak mı bilmiyorum bir şeydeyiz kocama bıraktığım gecelerden bahsediyorum bebiş onu çıldırtmaya devam ediyor ben kanepede uyuyorum
Heh şimdi oldu o zaman
Ben de uyusam 10 saat yine uyurum heralde hatta 15 saat uyumayı da isterim

7 8 saat kesintisiz uyumayı rüyamda bile göremem herhalde maşallah diyeyim yine de sana

Biz de atak mı batak mı bilmiyorum bir şeydeyiz kocama bıraktığım gecelerden bahsediyorum bebiş onu çıldırtmaya devam ediyor ben kanepede uyuyorum
Uyuyabiliyosan ne mutlu. Ağlayan bebeği bir yolunu bulup susturmak yerine seyreden bir adam gördüm yarım saat önce. Şu anda da horluyor. Cinnete ramak var bizim evde

Son düzenleme:
Uyuyabiliyosan ne mutlu. Ağlayan bebeği bir yolunu bulup susturmak yerine seyreden bir adam gördüm yarım saat önce. Şu anda da horluyor. Cinnet ramak var bizim evde
Ay valla benim kocam benden iyi bakıyor bebek uyanıp uykuya dönemeyince ben çok sinirleniyorum o sakın sakin uyuyabiliyor bebeğin uykusundan yana olmasa da eşimden yana şanslıyım galiba. Yerinde olsam kesin uykusunda tokadı yapıştirmistim

Çalışırken bir iş tanımın vardı çünkü, mesai saati, paydos, tatil, izin gibi kavramlar vardı.

Şimdi öyle mi

Bana kemiksiz 9 saat lazım bu arada uykumu almam için. İmkan yoksa 8 de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…