- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 63
Sen vitaminleri, takviyeleri falan fazla mı kaçırmıştın acaba hamileykenAyy canım selamvalla bizde durumlar aynı ben 22 kilo verdim artık eridim bittim hamile kaldığım kilonun da 6 kilo altına düştüm ogluş hala aynı huysuz ama çok şükür birkaç saat olsa da uyuyor geceleri. çoklu besin alerjisi çıktı o yüzden ekstra dikkatle devam ediyoruz büyümeye bir de 1 aydır diş sancılarımız var şaka değil doğru duydunuz diş çıkarmaya başladı bana da hala şaka gibi geliyor ama diş etlerini beyaz beyaz görünce inanıyorum her seferinde doktor sizin bebek için normal çünkü gelişimi baya önde gidiyor dedi. Şu an anne ve dede diyor evet onu da yapıyor bildiğin çocuk adam oldu bizimki sizde durumlar nasıl ? Vallahi burayı Cook ozlediimm
Reflüsü varsa bilmiyorum ama ben ilk oğlumu 2 yaşına kadar yastıksız yatırdım dr böyle söylemişti 2 numaramda yastıksız bazen çok kustuğunda gündüz koyarımKızlar bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz? Yastıkla mı? Bizimki reflü yatağından ayrılamıyor
AmiinnSen vitaminleri, takviyeleri falan fazla mı kaçırmıştın acaba hamileykenmaşallah küçük beye sizlere de sabır, güç, kuvvet versin Allahım
Düştü mü? Durumlar nasılPhaedra
Amiinnhahhahahah gerçekten çok çok sağlıklı beslenip her şeyin doğalını almistim alası var mı bilmiyorum valla
YaYükselmedi ama tam düşmedi de. 37 şu anda da. Sizde durumlar nasıl?
Yaa çok sevindim inşallah bizimde öyle olur kendi kendine geçer yarrabbiö. Kaçıncı evre idi peki ne kadar süre kontrol edildiMerhaba bizim ilk zamandan beri rop var dediler 1 Kasımdan beri düzenli kontrole gidiyorduk şükür geçen hafta son kontrolümüz oldu ropun geçtiğini söylediler herhangi bir müdahale olmadı, sadece sıkı takip oldu ve kendiliğinden geçti
2saatte bir uyanmak ve uyumaya direnmek dışında bişey olmadı. DökülüyorumYükselmedi ama tam düşmedi de. 37 şu anda da. Sizde durumlar nasıl?
Eşin evde neyse ki, bebik uyuyunca atarsın kendini yatağa veya hamağa. Uyumasan bile dinlenmiş olursun.2saatte bir uyanmak ve uyumaya direnmek dışında bişey olmadı. Dökülüyorumpilates vardı dün. Hamlıktan heryerim ağrıyordu zaten. Hiç dinlenemedim üstüne. Uyusam günlerce uyanmasam..
İnşallah.. Ama dışarıda işleri var gibiEşin evde neyse ki, bebik uyuyunca atarsın kendini yatağa veya hamağa. Uyumasan bile dinlenmiş olursun.
Bebeği dümdüz sırt üstü yatırıyorumKızlar bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz? Yastıkla mı? Bizimki reflü yatağından ayrılamıyor
Hani nazar değiyorduKızlar ya siz kaç saat uyuyunca dinlenmiş gibi hissediyorsunuz? Ben iyice uyku arsizi oldum. Sağılmış sütüm olunca bazı geceler komple eşime bırakıp 7-8 saat uyuduğum oluyor yine de doyamıyorum uykuyaya da sadece emzirmeye kalkıyorum obgeceler de 6 saat uyuyorumdur ama yetmiyor yani. Halbuki işe gittiğim zamanlar 6 saat gayet yeterli oluyordu
Biz de atak mı batak mı bilmiyorum bir şeydeyizHani nazar değiyordubiz ataktayız soruna cevap veremeyeceğim
Heh şimdi oldu o zamanBiz de atak mı batak mı bilmiyorum bir şeydeyizkocama bıraktığım gecelerden bahsediyorum bebiş onu çıldırtmaya devam ediyor ben kanepede uyuyorum
7 8 saat kesintisiz uyumayı rüyamda bile göremem herhaldeKızlar ya siz kaç saat uyuyunca dinlenmiş gibi hissediyorsunuz? Ben iyice uyku arsizi oldum. Sağılmış sütüm olunca bazı geceler komple eşime bırakıp 7-8 saat uyuduğum oluyor yine de doyamıyorum uykuyaya da sadece emzirmeye kalkıyorum obgeceler de 6 saat uyuyorumdur ama yetmiyor yani. Halbuki işe gittiğim zamanlar 6 saat gayet yeterli oluyordu
Haftada bir ödül gecesi oluyor7 8 saat kesintisiz uyumayı rüyamda bile göremem herhaldemaşallah diyeyim yine de sana
Uyuyabiliyosan ne mutlu. Ağlayan bebeği bir yolunu bulup susturmak yerine seyreden bir adam gördüm yarım saat önce. Şu anda da horluyor. Cinnete ramak var bizim evdeBiz de atak mı batak mı bilmiyorum bir şeydeyizkocama bıraktığım gecelerden bahsediyorum bebiş onu çıldırtmaya devam ediyor ben kanepede uyuyorum
Ay valla benim kocam benden iyi bakıyorUyuyabiliyosan ne mutlu. Ağlayan bebeği bir yolunu bulup susturmak yerine seyreden bir adam gördüm yarım saat önce. Şu anda da horluyor. Cinnet ramak var bizim evde
Kızlar ya siz kaç saat uyuyunca dinlenmiş gibi hissediyorsunuz? Ben iyice uyku arsizi oldum. Sağılmış sütüm olunca bazı geceler komple eşime bırakıp 7-8 saat uyuduğum oluyor yine de doyamıyorum uykuyaya da sadece emzirmeye kalkıyorum obgeceler de 6 saat uyuyorumdur ama yetmiyor yani. Halbuki işe gittiğim zamanlar 6 saat gayet yeterli oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?