Sanayiye gidecek ve fırtına var bugün. Onuda geçtim bütün gece uyuyamayan oymuşta haberim yokmuş benim.. Dünyaya bencil olarak gelmek varmış. Bende hiç olmayan şey yani
Canım benim bebeğim de hep kusuyor diye bir ara kendi yatağının altına battaniye koyup yatağı eğimli hale getiriyordum. Reflü yatağına sığmıyorlarlar artık. Bence yastık kullanmak yerine böyle yapabilirsin sen de
Eşim ve annesi tanılı hiperaktif bence ondan da olabilir doktora diyorum ki hocam tamam kabul ediyorum herkesin çocuğu kendine zeki gelir her hareketine ooo bunu nasıl yapıyor fln der ama bu çocuğun bunları yapması bu ayda normal mi dedim doktorun yanında da gözünün içine baka baka ayakta desteksiz durup anne deyince o da şaşırdı algısı inanılmaz açık ve gelişimi önden gidiyor şu gözlere baksana bu çocuk tabi uyumaz siz niye uyutmaya çalışıyorsunuz dedi
Evet çok şükür 2 ay sonra anlasak da anladık en azindan çaresi var yemeyince bir sıkıntı olmuyor, buna şükür
Benim uzun yıllardır kesintisiz maksimum 5 saattir bünye de alıştı ama bazen bayılmaya uyuma arası bir şey oluyor iki saniye dünyadan kopuyorum. Badenin üzerime atlaması ya da gözümü oymasıyla kalkıyorum
Bizim de bugündü. 8100 Gr 68 cm olmuşuz aşıda çok ağladı eşim sağ olsun tutmaya korkuyor ben tuttum bacaklarını. O ağladıkça içim gitti. Şu anlık ateş yok huysuzluk var. Umarım bunu da kazasız belasız atlatırız
Bende sırtüstü yatırırım... En guvenlısı o.. Ama ustunu degstırırken, bezını alırken sağa sola cevırıp giydiriyorum.. Dönme calısmasına alıştırma olsun diye.. İşe yarar mı bılmem ama Eymeni hiç öyle yapmadm, cocuk cok gec döndü
Benim uzun yıllardır kesintisiz maksimum 5 saattir bünye de alıştı ama bazen bayılmaya uyuma arası bir şey oluyor iki saniye dünyadan kopuyorum. Badenin üzerime atlaması ya da gözümü oymasıyla kalkıyorum
Bende 4 5 saat uyuyabılıorm gece.. Ama aksam saatleri oluyo ya, boyle ev toparlanmış yemekler pişmiş, artık yorgunluktan Eymenle oynarken sızıyorum, anne uyumaaaaa dıye bagırıo gözümü açamadgımı bilirim.. Aksam saati uyku bastırınca cok tadlu gelıo o uyku
Kızlar aptamil mama almıştık kutunun içinde ağzı açıktı ama kapağı kapalıydı. İlk doğduğunda biraz vermiştik bugün doymuyor diye vereyim dedim son kullanma tarihi ağustos da 30 cc verdim sonra belli süresi var mı diye bakayım dedim 4 hafta içinde tüketiniz diyor kuru nemli yerdeydi şimdi panik oldum yine ya bişey olmaz değil mi bir daha vermem yeni kutu alırım bugün
Phaedra
canım bugün g5 masajı ve ems ye gittim bence hemen başla hiç bekleme ben aşırı memnun kaldım ya işlemi yapan kadın karın değil arka bacak yapalım g5 de artık dedi. Bizim karınlarda çok his yok ya nasıl kızarmış acımadı sırtımda bel simiti yaptı orda baya hissettim ben müptelası oldum buranın sanırım paketler bitince dayanamıcam yine bir şey alcam
Evre olarak söylemedi doktorumuz ama ilk başlarda 2 haftada bir sonra 3 hafta en son ayda bire döndü şükür bitti sonra o kadar fazla gittik ki sayısını hatırlamıyorum bile inşallah sizinde bir an önce biter hiç hoşlanmıyorum rop muayenesinden