Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa neden?İyileşti şimdi, di mi? Bence camdan değil, abidendi o burun tıkanıklığı.
Patlamış mısır bizimkine de büyük sürpriz olur ama tencerede hiç mısır patlatmadım, anamın evinde mısır patlatma makinesi vardı, onunla yapardıkgeçen ay heveslenip organik cin mısır aldık oğlanla ama cesaret edip yapamadım.
Bi anda oluyorResmen bebeğim gece güncellenmişher şeyi tutup ağzına götürmeye başladı. Daha dün tutması için eline veriyordum çıngırağı oralı olmuyordu
ÜZgünüm en uzun süren atak bu olcak biz de daha çıkamadık.Sabah 5.30dan beri en az 5 kere emdi beni ve yarım saat sonra açlıktan ölüyormuşçasına ağlıyorne olur bu bir atak ve en kısa süren atak diyin
![]()
Ya biz uzun uzun Meme reddi yaşadık, onunla bitmiyor muydu buÜZgünüm en uzun süren atak bu olcak biz de daha çıkamadık.
Acısını çıkarıyordurYa biz uzun uzun Meme reddi yaşadık, onunla bitmiyor muydu buşimdi de memeye yapışık haldeyiz anlamıyorum
Sanırım dişKızlar bu diş olabilir mi?
Aa olabilir bence umarım ondandır bizimki de 38+6 da doğdu ona bıraksak daha otururduBenim bebeğim 40+2’de doğdu diye bunun 4. ay atağı olduğuna inanmayı çok istiyorumBenimki de meme ucunu çeke çeke uzatıyor bırakıyor tekrar alıyor bırakıyor alıyor tuhaf tuhaf hareketleri var. Bu gece banyo yaptırmamıza rağmen çığlık çığlığa ağladı uyuturken
![]()
İyileşti şimdi, di mi? Bence camdan değil, abidendi o burun tıkanıklığı.
Patlamış mısır bizimkine de büyük sürpriz olur ama tencerede hiç mısır patlatmadım, anamın evinde mısır patlatma makinesi vardı, onunla yapardıkgeçen ay heveslenip organik cin mısır aldık oğlanla ama cesaret edip yapamadım.
Ben Bade de her gün ağlıyordum 4. AydaSabah 5.30dan beri en az 5 kere emdi beni ve yarım saat sonra açlıktan ölüyormuşçasına ağlıyorne olur bu bir atak ve en kısa süren atak diyin
![]()
Ben emin olamadım yaSanırım diş![]()
Ben Bade de her gün ağlıyordum 4. Aydaen zoru bu ben demiştim ya 4. Ay geliyor tüylerim diken diken oluyor diye
![]()
Hadi ya çok geçmiş olsun canm yanolucak bizim bu hallerimz ben artık çok dikkatli olucam alarm kuruyorm mesela artık ocakta şu bu var diye
![]()
Sanırım hepimiz aynı durumdayız. Kafayı yiycem artık. Huyu suyu değişti resmen. Sadece kucakta gezmek istiyor onun dışında hep ağlıyor. 4 ayda ağlamadığı kadar 10 gündür ağlıyorUyku gerilemesi uyurken zorlanma mı oluyor kızlar. Valla bizi mahvediyor çok zor uyuyor bu ara herkesin öyle mi şu an? Ağlaya ağlaya uyuyor diyebilirim zar zor şimdi uyuttum ama anam ağladı sanırımilk aylar meğer çocuğum usluymuş benim bunu farkettim şimdi aman Allahım
![]()
Ama senle benim red ile bu dönemi sonlandırmış olmamız gerekiyordu. Zaten kaç ay red ile uğraştıkBen Bade de her gün ağlıyordum 4. Aydaen zoru bu ben demiştim ya 4. Ay geliyor tüylerim diken diken oluyor diye
![]()