2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yok olmadı eczaneden alayım benim mesaim 13.30’da başlıyor 22.15’te bitiyor 1.5 saat mola dısında full ayaktayım etkisi olur sizce? İşe gitmeli miyim gitmemeli miyim?
Bu durumda dinlenmen daha faydalı olur. Lekelenmesi olan arkadaşlar dinlenmişti doktor tavsiyesiyle.

İşe gidip çalışsam sıkıntı olur mu acaba ayakta durmak etkiler mi
İlişkiden sonra kahverengi leke gelme ihtimali oluyor. İşe gitmeden ayaklarınızı yükseğe uzatın. İlişkiye de bir süre ara verin. Bebek olabildiğince korunuyor vücut tarafından zaten. açık kırmızı kan gelirse mutlaka gidin ama. İçinizi de ferah tutun. Allah'ın izniyle bir şey olmaz

15.haftadan bildiriyorum suratım değişti anlam veremediğim şekilde ifadem değişti bilmiyorum bi güzelleşme geldi gibi hissediyorum erkek anaları güzelleşirmiş doğru olabilir mi
Bana da test sonucuna göre erkek dediler ama iki gündür üzerimde resmen bir çirkinlik var, test sonucunu mu karıştırdılar acaba diye kara kara düşünüyorum

Kızlar söylicek olan yok mu?

Öksürük için tavsiyenize ihtiyacım var. İki çocukla dinlenme ihtimalim hiç yok dün hafifti, geceden beri kasıklarımı da acıtıyor arttı baya

İki oğlan hamileliğinde hiç değişim olmadı.

Öksürük için tavsiyenize ihtiyacım var. İki çocukla dinlenme ihtimalim hiç yok dün hafifti, geceden beri kasıklarımı da acıtıyor arttı baya
Zencefil serbest diye biliyorum ama lütfen sen de bak. Çay olarak tüketebilirsin. Ya da bal karabiber toz zencefil macun yapıp kaşıklarsan çok rahatlatıyor. Ilık su iç bol bol ılık ballı süt de iyi gelir

Hangi şehir hastanesi? Randevu bulmak çok zor malum. En azından aklımda olur

Benim %75 belli cinsiyet ve kız ve de göğüs ucum karardı. Ben beyaz tenli biriyim, normalde koyu değildir

Kızlar böyle bir pazen battaniye aldım ve çok beğendim. Sizle de paylaşmak istedim. Malum bizimkiler kış bebesi olacak, boyutu kocaman, kalınlık ve kumaş dokusu da kışa çok uygun. Aklında böyle bir şey olanlara fikir olur diye paylaşmak istedim müslin örtü de aldım ama müslinlerin kullanım mantığını çok anlamadığım için iyi ya da kötü yorumu yapamıyorum çok amaçlı örtü mantığıyla 3lü palet aldım, başka da almam sanırım

Benim iç çamaşırımda bir damla kahverengi leke gördüğümde doktorum önemli değil bebek büyüyor yerleşiyor kılcal damarlarda çatlamalar oluyor dedi. Bende çok önemsemedim 1 damlacıkta. Tekrarlayan lekelenme veya kanama olursa bilgi verin demişti aradan epey zaman geçti eşimlede 1 haftadır vs birlikte olmamıştık ama üst üste 3 gün çok ayakta kalmıştım akıntımla birlikte pembe veya açık kırmızı kan gördüm. Tekrar sordum ayaklar hafif yüksek sola yatış biçiminde bütün gün kalkmadan yatmamı söyledi yalnızca tuvalet için kalk ve ilişki bir kaç gün yok dedi. Tekrarlarsa iğne veya ilaçla önlem almamız gerekiyor dedi. Onun dışında bu tarz bir durum deneyimlemedim. Ama korkma inşallah bebeğin sağlıklıdır biraz daha kendine dikkat etmeni öneririm. Benim ve kardeşimin doğumunu yaptıran doktoru annem aradı onada sordu bu dönemler lekelenmeler tehlikeli bile olmasa 12.-14. Haftalarda bebek gelişeceği bölgeye yerleşiyor yerleşirken kılcal damarlar çatlıyor bazı lekelenmeler o nedenle ama onun için yine yatmak gerekiyormuş nedenide bebeğin çok aşağıya yerleşmesine engel olmak içinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…