2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim bebeğim kesin erkek çok kararma farketmedim ama yayılma var göğüslerde ve göğüs uçlarında onu farkettim hatta şaşırdım büyüdü gibi

Kızlar söylicek olan yok mu?
Ya bu söylemler kulaktan kulağa yayılmış bilgiler. Ayna karşısında kendini çok inceleyen biri söylüyor galiba. Ordan yürüyo gidiyor benim kız bebiş ama meme kararması genişlediği biraz. Ucu da azıcık büyüdü. Doktor ultrasonda görürken bile cinsiyet konusunda yanılabiliyor. En güzeli en az 16. Haftayı bekleyip öğrenmek. Daha garanti oluyor.

Öksürük için tavsiyenize ihtiyacım var. İki çocukla dinlenme ihtimalim hiç yok dün hafifti, geceden beri kasıklarımı da acıtıyor arttı baya
Normal vakitte öksürük için ne kullanıyorsan kullan ama çok kullanma. Düzeyini güzel ayarla. Fazlaya kaçmadığın hiçbir şeyin bir zararı olmaz

Kızlar dün gece çok korktum 23 aylık oğlumun bütün vücudu kabardı şu çiceği sandık Allah'tan Dr alerji dedi benim aşılarım tutmamış başıklıgım yok panik olduk çok tehlikeliymiş eğer böyle birşey denk gelirseniz uzak durun bu aşılar 1997 de cıkmış bende 85 doğumluyum ki bir çogumuz sanırım bu aşılar uygulanmamıştır dikkat edin lütfen

Geçmiş olsun canım, alerji olmasına çok sevindim. Su çiçeği daha zorlu olurdu. Hem sana da bulaşma riski vardı.

Gökçe ismini çok seviyorum lina da çok güzel bir isim ama bu yıl hep lina ismini duyuyorum çok fazla var, gerçi çok da önemli değil. Gökçe Lina kulağa hoş geliyor

Senin de kızın olacak dimi sen düşünüyor musun isim peki
Ada olacak büyük ihtimalle ikinci isim konusunda kararsızım. Yurt dışında çalışmak ve yaşamak için bir kaç adım attık. O yüzden belki yanına yabancı isim gibi bir şey daha ekleriz. İsim çook zor bir konu gerçekten.

Gökçe çok güzelmiş bencede ikinci isim soyadınızla uyum önemli anlam olarak olmasa bile akış olarak ahenk olarak düşünün ulama gibi ünsüzle biten ünlüyle başlasın ünlüyle biten ünsüzle başlasın bence Ayşe Gül veya Sevgi Gezer yada Mutlu Yılmaz vs gibi Erkek ismi önerilerinede ben çok açığım hiç birşey bulamadım

Ben kız olursa Zeynep düşünüyorum ama unisex olarak da Güneş’i seviyorum. İki isim düşünsem kızıma Güneş ismini de koyabilirdim erkek olsaydı Güneş önceliğim yine ama eşimin gönlü olsun diye daha erkeksi düşündüğüm isim ise Mete

Deniz ismini çok beğeniyorum. Bir de son zamanlarda Arven hoşuma gidiyor. aklıma geldikçe veya duydukça yazarım

Güneş diye erkek bie kuzenim var, çok fazla yakışıyor bence sarışın olma şansı var mı? Sanki sarışın olunca daha bi anlamlı geliyor bana

Düşünürsen Almira var mesela. Bugün kendim için de bakmıştım. Yurt dışında da kullanımı varmış. Şimdi birkaç isme baktım yine. Defne ismi de yurt dışında kullanımı var da tabi diğer dilde yazılışı daphe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…