2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Soyismimiz çok uzun. Çakıroğlu. İki isim çok istiyorum ama Gökçe Lina Çakıroğlu çok hoş geliyor kulağıma.

Alis, Mila da seçenekler arasında aslında ben düz bir isim istiyordum ama yurtdışında rahat kullanımlı bir isim olması açısından değişiklik yaptım kararımda. Bir de Pera ismini seviyorum, böyle işte

Ahh peraaa bu isim benim de listemde çok hoşuma gidiyor çok naif ama aynı zamanda güçlü geliyor kulağa

Parayı çok yakın tanıdığımız bu yıl kozuna koydu güzel bir isim gerçekten

Evet canım

Yaş riski yüksekse orada yazar zaten yaş riskli diye. Perinatolog neden muayene etmedi ben onu anlamadım. Ense kalınlığı burun kemiğine bakıldı mı daha önce.
Ayy yok bakmadı diğer oğlumda bakmıştı gittiğim perinatalog. Bende başkasına gideceğim

Pera ismi şiir gibi çok hoş. Ama Ada koyacakssam Alis pek olmayabilir gibi. İkisi de A ile başlıyor ya. Ada Mila, Ada Pera hoş oluyor ama sen bilirsin tabi

Kızımın adı Gökçe. Aslan burcu artık isimle mi burçla mı ilintili bilmiyorum şuan 21 aylık. 2 yaş sendromundada olabilir. Ama aşırı akıllı. Söz dinleyen çok hızlı ve pratik aynı zamanda becerikli ama bir o kadar inat dediğim dedik her şeyi ben yaparım modunda. Aşırı özgüvenli. Ama çok temkinli. Mizacı yumuşacak yani zor çocuk değil. İsim bence kişiliği çok etkiliyor. Bende koyarken Gökçe ismini araştırmıştım ve kötü pek bir şey duymamıştım ama tabi inanmaya bağlı ismin kişiliğe etkisine. Nil diğer adı da tek başına da güzel isim.
Mine, yağmur, idil, ece ben bu dörtlüyü çok beğeniyorum aşırı kibar isimler

Pera ismi şiir gibi çok hoş. Ama Ada koyacakssam Alis pek olmayabilir gibi. İkisi de A ile başlıyor ya. Ada Mila, Ada Pera hoş oluyor ama sen bilirsin tabi
Evet tam uyumlu olmuyor, ben de senin gibi düşünüyorum daha vaktimiz var belki daha farklı şekillenir evlatlarımızın isimleri

Bende güneş düşünüyorum

Gerçekten tam istediğim özellikleri saydiniz. İnşallah da bu saydığıniz özelliklere sahip olur kızım. İnatçı bir çocuğa bakmak zordur ama geleceği için çok güzel bir özellik aslında söylediğiniz isimleri ben de çok seviyorum

Normal vakitte öksürük için ne kullanıyorsan kullan ama çok kullanma. Düzeyini güzel ayarla. Fazlaya kaçmadığın hiçbir şeyin bir zararı olmaz
Normalde günde iki kere cortair alıyorum nebülizatör ile iki günde bitip gidiyor ama kortizonlu olduğu için şu an kullanamam diye düşündüm. Salı günü kontrolüm var geçmezse soracağım. Ballı karışımları yaptım yatıştı gibi ama kriz anları oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…