- 15 Şubat 2023
- 852
- 1.332
- 43
- 32
Soyismimiz çok uzun. Çakıroğlu. İki isim çok istiyorum ama Gökçe Lina Çakıroğlu çok hoş geliyor kulağıma.Gökçe çok güzelmiş bencede ikinci isim soyadınızla uyum önemli anlam olarak olmasa bile akış olarak ahenk olarak düşünün ulama gibi ünsüzle biten ünlüyle başlasın ünlüyle biten ünsüzle başlasın bence Ayşe Gül veya Sevgi Gezer yada Mutlu Yılmaz vs gibiErkek ismi önerilerinede ben çok açığım hiç birşey bulamadım
Esmer ya da beyaz tenli olabilir, sarışınlık sadece benim bebekliğime hasGüneş diye erkek bie kuzenim var, çok fazla yakışıyor bencesarışın olma şansı var mı? Sanki sarışın olunca daha bi anlamlı geliyor bana
Alis, Mila da seçenekler arasında aslında ben düz bir isim istiyordum ama yurtdışında rahat kullanımlı bir isim olması açısından değişiklik yaptım kararımda. Bir de Pera ismini seviyorum, böyle işteDüşünürsen Almira var mesela. Bugün kendim için de bakmıştım. Yurt dışında da kullanımı varmış. Şimdi birkaç isme baktım yine. Defne ismi de yurt dışında kullanımı var da tabi diğer dilde yazılışı daphe.
Yaa çok güzel benceSoyismimiz çok uzun. Çakıroğlu. İki isim çok istiyorum ama Gökçe Lina Çakıroğlu çok hoş geliyor kulağıma.
Sarışın bir Güneş olsa keşkeEsmer ya da beyaz tenli olabilir, sarışınlık sadece benim bebekliğime has
Bence gayet uyumlu olduSoyismimiz çok uzun. Çakıroğlu. İki isim çok istiyorum ama Gökçe Lina Çakıroğlu çok hoş geliyor kulağıma.
Ahh peraaaAlis, Mila da seçenekler arasında aslında ben düz bir isim istiyordum ama yurtdışında rahat kullanımlı bir isim olması açısından değişiklik yaptım kararımda. Bir de Pera ismini seviyorum, böyle işte
Senin de kızın olsun beraber koyalımAhh peraaabu isim benim de listemde çok hoşuma gidiyor çok naif ama aynı zamanda güçlü geliyor kulağa
Parayı çok yakın tanıdığımız bu yıl kozuna koydu güzel bir isim gerçektenAlis, Mila da seçenekler arasında aslında ben düz bir isim istiyordum ama yurtdışında rahat kullanımlı bir isim olması açısından değişiklik yaptım kararımda. Bir de Pera ismini seviyorum, böyle işte
‘Pera ‘’Parayı çok yakın tanıdığımız bu yıl kozuna koydu güzel bir isim gerçekten
Evet canımDoktor bana yaştan dolayı rısk cıkabılır ama bızım ıcın o onemlı degıl bız dıger sonucları degerlendırecegız dedı.
Benım sonuc cıkmıs sanırım ama ben alamadım daha . Çok merak edıyorum doktor ne dıyecek .
Peki degerının yuksek oldugunu nerden anladın. Doktor mu dedı ?
Ayy yok bakmadı diğer oğlumda bakmıştı gittiğim perinatalog. Bende başkasına gideceğimYaş riski yüksekse orada yazar zaten yaş riskli diye. Perinatolog neden muayene etmedi ben onu anlamadım. Ense kalınlığı burun kemiğine bakıldı mı daha önce.
Pera ismi şiir gibi çok hoş. Ama Ada koyacakssam Alis pek olmayabilir gibi. İkisi de A ile başlıyor ya. Ada Mila, Ada Pera hoş oluyor ama sen bilirsin tabiAlis, Mila da seçenekler arasında aslında ben düz bir isim istiyordum ama yurtdışında rahat kullanımlı bir isim olması açısından değişiklik yaptım kararımda. Bir de Pera ismini seviyorum, böyle işte
Bazıları sonuç çıktıktan sonra bakıyor. Ense kalınlığı ve burun kemiği çok önemli teşhis açısındanAyy yok bakmadı diğer oğlumda bakmıştı gittiğim perinatalog. Bende başkasına gideceğim
Kızımın adı Gökçe. Aslan burcu artık isimle mi burçla mı ilintili bilmiyorum şuan 21 aylık. 2 yaş sendromundada olabilir. Ama aşırı akıllı. Söz dinleyen çok hızlı ve pratik aynı zamanda becerikli ama bir o kadar inat dediğim dedik her şeyi ben yaparım modunda. Aşırı özgüvenli. Ama çok temkinli. Mizacı yumuşacak yani zor çocuk değil. İsim bence kişiliği çok etkiliyor. Bende koyarken Gökçe ismini araştırmıştım ve kötü pek bir şey duymamıştım ama tabi inanmaya bağlı ismin kişiliğe etkisine. Nil diğer adı da tek başına da güzel isim.Kizlar bebeğimin cinsiyeti kız ve ben öğrendiğimden beri Gökçe ismi kulağıma çok hoş geliyor. İki isim hep merak etmişimdir. Şimdi ona bakıyorum da Lina ismi yanına hoş olur gibi geldi. Önerisi olan var mıve benim gibi isim düşünmeye başlayanlar?
Evet tam uyumlu olmuyor, ben de senin gibi düşünüyorum daha vaktimiz var belki daha farklı şekillenir evlatlarımızın isimleriPera ismi şiir gibi çok hoş. Ama Ada koyacakssam Alis pek olmayabilir gibi. İkisi de A ile başlıyor ya. Ada Mila, Ada Pera hoş oluyor ama sen bilirsin tabi
Bende güneş düşünüyorumBen kız olursa Zeynep düşünüyorum ama unisex olarak da Güneş’i seviyorum. İki isim düşünsem kızıma Güneş ismini de koyabilirdimerkek olsaydı Güneş önceliğim yine ama eşimin gönlü olsun diye daha erkeksi düşündüğüm isim ise Mete
Gerçekten tam istediğim özellikleri saydiniz. İnşallah da bu saydığıniz özelliklere sahip olur kızım. İnatçı bir çocuğa bakmak zordur ama geleceği için çok güzel bir özellik aslındaKızımın adı Gökçe. Aslan burcu artık isimle mi burçla mı ilintili bilmiyorum şuan 21 aylık. 2 yaş sendromundada olabilir. Ama aşırı akıllı. Söz dinleyen çok hızlı ve pratik aynı zamanda becerikli ama bir o kadar inat dediğim dedik her şeyi ben yaparım modunda. Aşırı özgüvenli. Ama çok temkinli. Mizacı yumuşacak yani zor çocuk değil. İsim bence kişiliği çok etkiliyor. Bende koyarken Gökçe ismini araştırmıştım ve kötü pek bir şey duymamıştım ama tabi inanmaya bağlı ismin kişiliğe etkisine. Nil diğer adı da tek başına da güzel isim.
Mine, yağmur, idil, ece ben bu dörtlüyü çok beğeniyorum aşırı kibar isimler
Evet daha var. Güzel arastirmak lazım. Anne babanın çocuğuna bıraktığı en güzel hediye ve miras benceEvet tam uyumlu olmuyor, ben de senin gibi düşünüyorum daha vaktimiz var belki daha farklı şekillenir evlatlarımızın isimleri
Normalde günde iki kere cortair alıyorum nebülizatör ile iki günde bitip gidiyor ama kortizonlu olduğu için şu an kullanamam diye düşündüm. Salı günü kontrolüm var geçmezse soracağım. Ballı karışımları yaptım yatıştı gibi ama kriz anları oluyorNormal vakitte öksürük için ne kullanıyorsan kullan ama çok kullanma. Düzeyini güzel ayarla. Fazlaya kaçmadığın hiçbir şeyin bir zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?