Dışarıda tavuk et vs. Yiyeceğin zaman sipariş verirken uyar hamileyim iyi pişmiş olsun diye. ne olur ne olmaz ama huylandığın için belki tepkime olmuştur. Geçmiş olsunAy kimse de bişey dememiş ya sağolun
Benim cinsiyeti kız ama dediğin gibi nasıl oluyor anlamadım baktım daKızlar sizlere bi sorum olucak cinsiyeti belli olanlar
Eğer erkek bebeğe hamileysen göğüs ucun kararırmış
Ama kız bebeğe hamileysende kararmaz meme ucun yayılırmış kenarlara doğru
Sizce doğruluk payı var mi bu hurafenin?
canım yurtdışında yaşamak için adım attık demişsin, hangi ülkeyi düşünüyorsunuz? . Ben almanya'da yaşıyorum ikizlerimin cinsiyeti belli değil ama isimlerinin kesinlikle r,z,s (bunları almanlar farklı telaffuz ediyor) ve türkçe karakterler (ş,ç,ö,ü,ı vs) içermesini istemiyorumAlis, Mila da seçenekler arasında aslında ben düz bir isim istiyordum ama yurtdışında rahat kullanımlı bir isim olması açısından değişiklik yaptım kararımda. Bir de Pera ismini seviyorum, böyle işte
Ayy keşkeSenin de kızın olsun beraber koyalım
Ayy evet sera da güzel. Serra ve şura da güzel isim olarakNe güzel cinsiyet belli olanlar isim arayışına girmiş :) biz de erkek olsa ne olur kız olsa ne olur diye düşünmeye başladık. Erkekte çok çabuk karar verdik öncelik Uzay. Atlas da kenarda duruyor. Kız ismi ben Sera 'yı çok beğeniyorum ama eşimin içine pek yerleşmedi. Nasılsa 16 haftada öğreneceğiz daha çoook merak edeceğiz cinsiyeti. Salı günü kontrolden sonra belki burdan tahminler gelir
Bana da öyle yaa kızımda sevip de koyamadığım bir sürü isim var en basitinden ama erkek ismi bulamıyorum hiç biri tam içime sinmiyor. Bizim cinsiyet de 16. Haftada söyliycek bakcaz artık duruma göreİsim konusu çok özel çokta zor.. Mesala sana hoş gelen başkasına gelmeyebiliyor. O yüzden ben yorum yapmaya çekiniyorum .
Kime ne hoş geliyorsaKız ismi çok ama erkek ismi zor geliyor bana bulmak .
Ya benımde daha 2 haftam var 16. Haftada söyleyecek . Bır daha ki gidişte netleşir detaylıdan sonra da ismi kesinleştiririmBana da öyle yaa kızımda sevip de koyamadığım bir sürü isim var en basitinden ama erkek ismi bulamıyorum hiç biri tam içime sinmiyor. Bizim cinsiyet de 16. Haftada söyliycek bakcaz artık duruma göre
Bence bu konu çok kişisel. Ben yumurtlamadan 3-4 gün sonra aşırı gaz sancısı çektim karnımda, herkes üşütmüşsündür dedi ama ben biliyordum ki bu üşütme sancısı asla ama asla değildi. Uzun bir süre de devam etti. Zaten gazdan yaklaşık 2 hafta sonra da kanamam oldu ve ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. Bence bunu en iyi siz hissedersiniz, istiyorsanız inşallah gebelikle ilgili bir belirtidirHanımlar hepsinize merhaba.Yumurtlama üzerinden 4 gün geçti.Bugün aşırı aşırı adet sancım var.bugğn çok koyu kahverengi akıntı geldi.biliyoeum çok çok erken ama sizler de böyle adet sancısı adete 10 gün kala yaşadınız mı
Evet çok pamuk ipliği konu bence deİsim konusu çok özel çokta zor.. Mesala sana hoş gelen başkasına gelmeyebiliyor. O yüzden ben yorum yapmaya çekiniyorum .
Kime ne hoş geliyorsaKız ismi çok ama erkek ismi zor geliyor bana bulmak .
Bizde de benzer durum var parti boyutunda değil ama arkadaşlarımz sürpriz yapmak istediler öyle öğreneceğiz cinsiyeti o yüzden 16 yı bekliyoruz yoksa doktorun tahmini var. Ama bence tahminini de söylemesin çünkü genelde doğru çıkıyor.Selam kızlar bugün buraya kanamayla ilgili yazmıştım doktoruma gittim ve şükürler olsun ki bir sorun yoktu. 12+2 olmuşuz. Çarşamba günü ikili test için tekrar gideceğim. Cinsiyetini geldiğinizde söylerim fakat cinsiyet partisi için doktor yanılmalar olduğunu ve onun için 16. haftayı beklememizi söyledi. Ben dayanamam o yüzden diyorum ki bir dahaki gittiğimde tahminini öğrensem ama 16. Haftada cinsiyeti kesinleştiğinde anneme söylesin ve parti yapalım diyorum sonuçta değişebilir ve kesin değil çok kararsızımmmm sizceee
Canım erkek bebeğe hamileyken kararıyormuş meme ucuBenim cinsiyeti kız ama dediğin gibi nasıl oluyor anlamadım baktım da
Oo işin zorcanım yurtdışında yaşamak için adım attık demişsin, hangi ülkeyi düşünüyorsunuz? . Ben almanya'da yaşıyorum ikizlerimin cinsiyeti belli değil ama isimlerinin kesinlikle r,z,s (bunları almanlar farklı telaffuz ediyor) ve türkçe karakterler (ş,ç,ö,ü,ı vs) içermesini istemiyorumBir de iki isim bulcam işim baya zor.
Eşim Almanya-Kanada grup şirketinde çalışıyor, Almanya için şansımız daha yüksek onu değerlendirelim diye düşünüyoruz. Daha çok pozisyon açılıyor, Türkiyeye daha yakın vs.canım yurtdışında yaşamak için adım attık demişsin, hangi ülkeyi düşünüyorsunuz? . Ben almanya'da yaşıyorum ikizlerimin cinsiyeti belli değil ama isimlerinin kesinlikle r,z,s (bunları almanlar farklı telaffuz ediyor) ve türkçe karakterler (ş,ç,ö,ü,ı vs) içermesini istemiyorumBir de iki isim bulcam işim baya zor.
Kızlar iyi akşamlar konunun en başlarında bir süre buradaydım ama sonra bulantı, halsizlik, yorgunluk derken çok giremedim forumamaşallah çoğu kişinin cinsiyet belli olmuş darısı belli olmayanlara inşallah benimde henüz belli değil foto ekliyorum güzel tahminlerinizi alırım
Erkek gibi geldi bana daKızlar iyi akşamlar konunun en başlarında bir süre buradaydım ama sonra bulantı, halsizlik, yorgunluk derken çok giremedim forumamaşallah çoğu kişinin cinsiyet belli olmuş darısı belli olmayanlara inşallah benimde henüz belli değil foto ekliyorum güzel tahminlerinizi alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?