2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
hiç olmayınca ister istemez endişe ediyorlar insan ilk gebelik ve tüp bebek olunca bir tık daha endişeli oluyor insan sanırım..

hiç olmayınca ister istemez endişe ediyorlar insan ilk gebelik ve tüp bebek olunca bir tık daha endişeli oluyor insan sanırım..
Rahat ol canım benim başından beri hiç ama hiç bir belirtim olmadı her doktora gidişimde önce çocuk yerinde mi diye soruyorum benim küçük bir kızım var onunla ilgilenmekten bazen unutuyorum bile hamile olduğumu. Kendimi dinleyemiyorum

Haklısınız. Benim ikinci çocuğum olacak, ona rağmen daha iki hafta önce hala regl olacakmış gibi hissetmem normal mi, diye sormuştum buraya. Bu hafta da belirtilerin geçmesi normal mi diye endişelendim ve doktora gittim (okuduğum kadarıyla ikinci trimestera giren çoğu kişinin belirtisi geçmiş, o yüzden buraya sormadım). Endişelenmeyin bence ama içiniz rahat edecekse randevunuzu erkene alabilirsiniz belki siz de.

Ben de usg için yatar yatmaz çocuk duruyor mu diye soruyorum

Sanırım birden tüm belirtilerin kesilmesi çoğu kişiyi endişelendiriyor. Cuma günü randevum sakince beklemeyi düşünüyorum

Ben oğlum olursa Ege istiyorum Buda uzun zamandır aklımızda olan bir isim oğlumda ikinci isim olarak düşünmüştük hatta olmadı kızda ise ipek ismini çok beğeniyorum ecmel ve ayza da favorilerimde kızım olursa

2.trimesterde belirtileri kaybolan var mı ? Hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum inşallah her şey yolundadır
Korkma korkma doktor zamanın yaklastıysa ondandır. Bak benım de zaman yaklastıkca ee duruyor mu acaba bebek hıc belırtım yok erken mı randevu alsam
Ama bu boyle kucagına alıncada nefes alıyormu dıye kalkıp kalkıp bakıyorsun ..

Kızlar ben bir iki gündür pıt pıt diye hissediyorum sanki miniğimi
Ben gercekten 11-12 haftalarda ıcınde kelebek uçuyordu ama 13-14 de tık yok Kızımı 16 da hıssetmıstım..
Harıka bı duygu ötesi yok .. Annelıgın en guzel tarafı bir ıcınde hıssetmek ıkı emzırmek.

Ya bende hep ege istiyordum ama o kadar cok kişide var ki . Vazgectım. Kızımın ismiyle harika uyardı . Ece de çok begendıgım bır ısım o da en yakınımda var
Bı bellı olsada bende ısım bulsam

Oğlumu 21 hissettim bunuda ancak 16 17 hissederim diyordum 15+2 oldum çok değişik birşey oluyor tam anlatamıyorum ama gaz hareketi değil ayırt edebildim ilkkez dün ve bugün emzirmek çok güzel ben kestiğim zaman çok ağlamıştım

Ya bende hep ege istiyordum ama o kadar cok kişide var ki . Vazgectım. Kızımın ismiyle harika uyardı . Ece de çok begendıgım bır ısım o da en yakınımda var
Bı bellı olsada bende ısım bulsam
Benim şükür etrafımda Ege yok Olur inşallah randevunuz ne zaman bende kesin öğrenemedim o yüzden bende hala ikilemdeyim en kısa zamanda net bir şekilde öğreniriz inşallah

Benimde bu şekilde oldu ya 13. Haftada daha güzel hissediyordum resmen acaba yer mi değiştiriyo böylede olunca insan endişeleniyor bence 18. Haftalara kadar hiç hissetmemek en güzeli

Ay darısı başıma Cuma günü ilacı almayı unuttum, sabah bulantısı, gün boyu halsizlik vs vs hala

Bence Gökçe tek başına çok güzel bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…