2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Teori falan anlamam da ultrasona bakar bakmaz erkek geldi içimden Rabbim hepimizin kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Erkek gibi geldi bana da
Yaaa bir oğlum var bu ikinci olacak inşallah annemin teorisi de erkek olduğu yönünde şimdiye kadar hiç yanılmadı ama bakalım artık sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım da cinsiyeti önemli değil kız olmuş erkek olmuş ama insan yine de merak ediyor tabi

İsim konusu çok özel çokta zor.. Mesala sana hoş gelen başkasına gelmeyebiliyor. O yüzden ben yorum yapmaya çekiniyorum .
Kime ne hoş geliyorsa Kız ismi çok ama erkek ismi zor geliyor bana bulmak .
Bana da erkek çok kolay kız ismi çok zor geliyor yaa bin tane seçenekten biri bile içime sinmiyor bide bende şöyle birşey var ismi duyunca içim kaynadı aaa evet bu isim dedim oğlumda ve yıllarca o ismi koyacağım dedim koydum ismi çok bilindik bir isim aslında ama ben çok sevdiğim için hep istemiştim evlenmeden önce.. kız ismi bulmak çok zor

Bizimde bebiş erkek ve isim arıyoruz yeni nesil isimlerden Atlas hoş geliyor ama çok fazla konulmuş son yıllarda zaten genelde erkek isim seçeneği çok az çok bilindik o yüzden epey zorlanıyoruz Cem olsa dedik yurt içi yurt dışı kullanımı kolay falan sonra güzel lise ve üniversitelerin kazananlar listelerinde çok olan isimlere baktık Furkan - Hüseyin - çok rastladık ama bilmiyorum büyük ihtimal daha eski ve bilindik birşeylere kayacak gönlümüz bu gidişle

Her sabah 5:00 gibi uyanmak gibi yeni güncellemelerim var. Sonra da uyuyamıyorum. Daha erken değil miydi bu erkenden uyanmalar için
Ay benim de öyle oldu. Bebekten önce akşama kadar uyusam uyurdum. O derece severdim uykuyu. En geç 6ya kadar uyuyorum. Eğer uyumaya devam edersem başım ağrıyor. Sabahları kahvaltı yapmazdım. Şimdi gözümü açar açmaz ilk aklıma gelen kahvaltı. Dediğin gibi daha erken aslında ama ben de anlamadım. Bir de öğlen aşırı uykum oluyor. Sanki öğlene kadar taş taşımışım. 16+3te bu şekilde yani

Her sabah 5:00 gibi uyanmak gibi yeni güncellemelerim var. Sonra da uyuyamıyorum. Daha erken değil miydi bu erkenden uyanmalar için
1-2 hafta çektim aynı çileyi ama şu 3 günlük tatilde yendim ben akşamları 10-11 gibi uyuyordum. Taş çatlasın 11.30. Şimdi eşim erken falan deyip 2 gün 12-1 arası yatağa gitmeme izin verdi. Ayyy ne güzelmiş, 09.30a kadar deliksiz uyuyorum 2 gündür

Aaa bu aynı benöğlene kadar yemek yemezdim şimdi açıım diye kalkıyorum

Ya kızım var bırde hep kız ismi aradığımdanmıdır kız isimleri daha kolay bulunurmus gıbı ..
Erkek kulagıma hos gelen Deniz -Ege-Kutay -mert- can uras - mete alp -Ali- Atlas ama Gerginbiri35 dedıgı gıbı coook konuldu bu isim.

Kız olsa nil- mercan- idil- ilay- ipek - daha aklıma gelmıyor şu an ama cook . Hee doktor kız desin kal gelecek onuda bılıyorum çünkü zor isim konusu kızımda baya baya düşündük harflerı vs ingilizcesi bile var pearl

2.trimesterde belirtileri kaybolan var mı ? Hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum inşallah her şey yolundadır
Ben varım. Bulantı vb pek yaşamadım ama bir hafta öncesine kadar hala regl öncesi belirtilerine benzer belirtiler gelip gidiyordu, oysa birkaç gündür karnım, yumurtalıklarım falan aşırı rahat. Ben de endişelendim, hatta yarına randevu almıştım ama imkan bulunca erkene çekip perşembe gittim. Bebek gayet sağlıklıydı. Sizde de her şey yolundadır, merak etmeyin

Kızım olursa adını ahu koymak istiyorum ama çevremden kim duysa enteresan yorumlar geliyor

Benim en başından beri pek belirtim olmadı göğüs hassasiyeti ve ağzımda acı tat vardı onlarda birden kayboldu şu an en ufak belirtim yok endişe ettim biraz..

Benim en başından beri pek belirtim olmadı göğüs hassasiyeti ve ağzımda acı tat vardı onlarda birden kayboldu şu an en ufak belirtim yok endişe ettim biraz..
Endişe etme belirtiler kaybolup geri geliyor bazen bebek iyidir eminim ki

Aslında şu an imzanızdaki hamilelik günlüğünde de bunların normal olduğu yazıyor(Bu ay artık daha az meme hassasiyeti ve memelerinizde daha az karıncalanma hissetmelisiniz. Anne adayları genelde ikinci trimester da (4,5 ve 6. aylar) kendilerini daha rahat hissederler.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…