Teori falan anlamam da ultrasona bakar bakmaz erkek geldi içimdenRabbim hepimizin kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Yaaa bir oğlum var bu ikinci olacak inşallah annemin teorisi de erkek olduğu yönünde şimdiye kadar hiç yanılmadı ama bakalım artık sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım da cinsiyeti önemli değil kız olmuş erkek olmuşErkek gibi geldi bana da
Bana da erkek çok kolay kız ismi çok zor geliyor yaa bin tane seçenekten biri bile içime sinmiyor bide bende şöyle birşey var ismi duyunca içim kaynadı aaa evet bu isim dedim oğlumda ve yıllarca o ismi koyacağım dedim koydum ismi çok bilindik bir isim aslında ama ben çok sevdiğim için hep istemiştim evlenmeden önce.. kız ismi bulmak çok zorİsim konusu çok özel çokta zor.. Mesala sana hoş gelen başkasına gelmeyebiliyor. O yüzden ben yorum yapmaya çekiniyorum .
Kime ne hoş geliyorsaKız ismi çok ama erkek ismi zor geliyor bana bulmak .
Sağol canım evet çok şükür alerjiye sevindimGeçmiş olsun canım, alerji olmasına çok sevindim. Su çiçeği daha zorlu olurdu. Hem sana da bulaşma riski vardı.
Hem karardı hem etrafı büyüdü yayıldı erkekKızlar sizlere bi sorum olucak cinsiyeti belli olanlar
Eğer erkek bebeğe hamileysen göğüs ucun kararırmış
Ama kız bebeğe hamileysende kararmaz meme ucun yayılırmış kenarlara doğru
Sizce doğruluk payı var mi bu hurafenin?
Bizimde bebiş erkek ve isim arıyoruz yeni nesil isimlerden Atlas hoş geliyor ama çok fazla konulmuş son yıllarda zaten genelde erkek isim seçeneği çok az çok bilindikNe güzel cinsiyet belli olanlar isim arayışına girmiş :) biz de erkek olsa ne olur kız olsa ne olur diye düşünmeye başladık. Erkekte çok çabuk karar verdik öncelik Uzay. Atlas da kenarda duruyor. Kız ismi ben Sera 'yı çok beğeniyorum ama eşimin içine pek yerleşmedi. Nasılsa 16 haftada öğreneceğiz daha çoook merak edeceğiz cinsiyeti. Salı günü kontrolden sonra belki burdan tahminler gelir
Ay benim de öyle oldu. Bebekten önce akşama kadar uyusam uyurdum. O derece severdim uykuyu. En geç 6ya kadar uyuyorum. Eğer uyumaya devam edersem başım ağrıyor. Sabahları kahvaltı yapmazdım. Şimdi gözümü açar açmaz ilk aklıma gelen kahvaltı. Dediğin gibi daha erken aslında ama ben de anlamadım. Bir de öğlen aşırı uykum oluyor. Sanki öğlene kadar taş taşımışım. 16+3te bu şekilde yaniHer sabah 5:00 gibi uyanmak gibi yeni güncellemelerim var. Sonra da uyuyamıyorum. Daha erken değil miydi bu erkenden uyanmalar için
1-2 hafta çektim aynı çileyi ama şu 3 günlük tatilde yendimHer sabah 5:00 gibi uyanmak gibi yeni güncellemelerim var. Sonra da uyuyamıyorum. Daha erken değil miydi bu erkenden uyanmalar için
Aaa bu aynı benAy benim de öyle oldu. Bebekten önce akşama kadar uyusam uyurdum. O derece severdim uykuyu. En geç 6ya kadar uyuyorum. Eğer uyumaya devam edersem başım ağrıyor. Sabahları kahvaltı yapmazdım. Şimdi gözümü açar açmaz ilk aklıma gelen kahvaltı. Dediğin gibi daha erken aslında ama ben de anlamadım. Bir de öğlen aşırı uykum oluyor. Sanki öğlene kadar taş taşımışım. 16+3te bu şekilde yani
Kız olursa ben de Güneş istiyordum sma büyük ihtimal erkek dedi ona isim düşünüyoruz artıkBende güneş düşünüyorum
Sonunda benim gibi biri ben 06.00 dedin mi her gün ayaktayımHer sabah 5:00 gibi uyanmak gibi yeni güncellemelerim var. Sonra da uyuyamıyorum. Daha erken değil miydi bu erkenden uyanmalar için
Ya kızım var bırde hep kız ismi aradığımdanmıdır kız isimleri daha kolay bulunurmus gıbı ..Bana da erkek çok kolay kız ismi çok zor geliyor yaa bin tane seçenekten biri bile içime sinmiyor bide bende şöyle birşey var ismi duyunca içim kaynadı aaa evet bu isim dedim oğlumda ve yıllarca o ismi koyacağım dedim koydum ismi çok bilindik bir isim aslında ama ben çok sevdiğim için hep istemiştim evlenmeden önce.. kız ismi bulmak çok zor
Güneş erkeğe de uyuyor bence. Güneş bey çok hoşKız olursa ben de Güneş istiyordum sma büyük ihtimal erkek dedi ona isim düşünüyoruz artık
Ben varım. Bulantı vb pek yaşamadım ama bir hafta öncesine kadar hala regl öncesi belirtilerine benzer belirtiler gelip gidiyordu, oysa birkaç gündür karnım, yumurtalıklarım falan aşırı rahat. Ben de endişelendim, hatta yarına randevu almıştım ama imkan bulunca erkene çekip perşembe gittim. Bebek gayet sağlıklıydı. Sizde de her şey yolundadır, merak etmeyin2.trimesterde belirtileri kaybolan var mı ? Hiç kendimi hamile gibi hissetmiyoruminşallah her şey yolundadır
Benim en başından beri pek belirtim olmadı göğüs hassasiyeti ve ağzımda acı tat vardı onlarda birden kayboldu şu an en ufak belirtim yok endişe ettim biraz..Ben varım. Bulantı vb pek yaşamadım ama bir hafta öncesine kadar hala regl öncesi belirtilerine benzer belirtiler gelip gidiyordu, oysa birkaç gündür karnım, yumurtalıklarım falan aşırı rahat. Ben de endişelendim, hatta yarına randevu almıştım ama imkan bulunca erkene çekip perşembe gittim. Bebek gayet sağlıklıydı. Sizde de her şey yolundadır, merak etmeyin
Endişe etme belirtiler kaybolup geri geliyor bazenBenim en başından beri pek belirtim olmadı göğüs hassasiyeti ve ağzımda acı tat vardı onlarda birden kayboldu şu an en ufak belirtim yok endişe ettim biraz..
Önceki durumunuz nasıldı yani ilk trimester?2.trimesterde belirtileri kaybolan var mı ? Hiç kendimi hamile gibi hissetmiyoruminşallah her şey yolundadır
Aslında şu an imzanızdaki hamilelik günlüğünde de bunların normal olduğu yazıyorBenim en başından beri pek belirtim olmadı göğüs hassasiyeti ve ağzımda acı tat vardı onlarda birden kayboldu şu an en ufak belirtim yok endişe ettim biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?