2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Merhaba siz hamile kaldığınızda sigarayı bıraktınız mı

Merhaba canım. Bendede iltihap olduğu için doktorum bana fitil yazdı. Hamile kalmak istiyorum ama iltihap bunu zorlaştırıyor. Şey soracam. Bu süre zarfında ilişkiye girmek yasak mı. Yani örnek veriyorum. İlişkiye girdik sonra banyodan sonra fitil kullansam. Bi zararı olur mu

Benim şükür etrafımda Ege yok Olur inşallah randevunuz ne zaman bende kesin öğrenemedim o yüzden bende hala ikilemdeyim en kısa zamanda net bir şekilde öğreniriz inşallah
3 hazıran Şafak çok daha .. Hadi bakalım kalbinizden geçen olsun inşallah.
Benimde bu şekilde oldu ya 13. Haftada daha güzel hissediyordum resmen acaba yer mi değiştiriyo böylede olunca insan endişeleniyor bence 18. Haftalara kadar hiç hissetmemek en güzeli
Ya evet demek ki o zaman daha yaramazlardı şimdi sakinlediler Endişe yok onlar bizimle Daha güzel zamanları var gece uykulardan uyandıracaklar tekmelerle

İnşallahhh

Merhaba siz hamile kaldığınızda sigarayı bıraktınız mı
Selamlar ben hamilelik öncesi günde 4-5tane kesin içiyordum sosyal bir ortamda özel bir gecede sayı artıyordu ama bırakmayı hamilelik öncesinde defalarca denedim bırakamadım. En uzun 3gün içmemişimdir okadar. Sonrasında hamilelik süreci yaklaşırken günde ikiye düşürmeye çok özen gösterdim. Hamile olduğumu öğrendiğimde 2 gün daha yarımşar adet içtim sonra içmemek için sürekli çerez meyve ve içecek tüketmeye başladım ama canım çok istiyordu. Sonra koku hassasiyetim başladı 7.haftada sanırım sigara içen birinin yanından bile geçmek miğdemi kaldırmaya başladı Şuan 12.haftadayım hala tiksinme devam ediyor ve hiç sigara içmek aklımdan bile geçmiyor.

Kızlar bugün kasık ağrısı sebebiyle kadın doğuma gittim rahimde hafif kanama gördü
Başına gelen var mı?
Bebekte Allah’a şükür bi sıkıntı yoktu sürekli hareket ediyordu ama yine cinsiyeti göremedi doktor bu arada 13+3üm

Eklentiler

• IMG_4942.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 118
Kanama nedeni ile ilgili bir tahmin var mı peki? İlişki sonrası falan mı oluştu ağrı

Tek mi bırakayım acaba? Herkes böyle düşünüyor da
Çekinerek söylüyorum bana çok geldi gökçe başlıbaşına net bir isim sanıırm gökçe lina demiştin birde soyadı baskındı baya yorucu geldi bana . Ama bu benim fikrim . Karar senin anne sensin lina da gökçede cok guzel ama ıkısı agır gelır sankı.

Çekinecek bir şey yok. Burada yorum yapılması kadar normal bir şey yok zaten. Yoruma kapalı şeylerin zaten yazilmamasi gerektiğini düşünüyorum. Daha doğumuna var. Belki de tekte bırakırım. Gökçe başlı başına varlıklı bir isim yanına yardımcı aramıyor evet. Soy ismimiz az kısa olaydı yine koyardım iki isim de benim de bu konuda kafam karışık zaten

Helluuuu kıslar biz bugün bebek arabımızı aldık. Günlerdir araştırıyorum ve travel almak istemediğime karar verdim . Ebebekten luxus hamilton r kabin boy araba aldık. Şöyle bi artısı var ki tek bir aparatla puset takabiliyorsunuz. Hem ilk 6 ay göz temasını korumuş oluyorum hem de travelin hantallığını çekmeden kuş gibi tek elimle kaldırıp katlıyorum:) bu arada 22 kg kadar taşıyor uzun süre de kullanacağız inşallah.. Pusetimi de prego aldım. Sizler aldınız mı ya da neye karar verdiniz?

Eklentiler

• 218BAA25-AC4F-4E02-9234-AE4DCA3A155A.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar ben bir iki gündür pıt pıt diye hissediyorum sanki miniğimi
Yaa ne güzel valla sanki değil hissediyorsundur kimse inanmıyor ama ben 12. Haftadayim bugün çok bariz bir şekilde ben eşim ve abim hissettik içeride bişey içimde kayıyor gibi oldu ellerini koyup bastirdilar çığlık attilar bu arada çok zayıfım ben o yüzden bu kadar erken hissetmiş olabilirim ama bağırsak hareketi veya gaz olmadığına çok eminim

Bende araba araştırıyorum ve banada kabin boy daha mantıklı geldi.. Maxi Cosi Leona2 almayı düşünüyorum tabi yakından inceledikten sonra karar vereceğim

Ay çok güzel çok Tatlı ya bu bebişler çok şanslı

Bende araba araştırıyorum ve banada kabin boy daha mantıklı geldi.. Maxi Cosi Leona2 almayı düşünüyorum tabi yakından inceledikten sonra karar vereceğim
Kesinlikle bencede fırsatın olursa canlı canlı o modeli mutlaka bir dene ağırlık katlanma falan bak canım öyle al bebek arabanı çünkü internette büyük arabalar daha güvenli daha konforlu dursada çok ağır ve hantal olabiliyor bazısında araba bagajında çok yer tutabiliyor ihtiyaca en uygununu seçmem gerçekten zor

İnternet araştırmasında hoşuma gitti tabi yakından incelemeden açma kapanma şekline bakmadan karar vermeyeceğim. Bagajda yer kapmaması bizim için önemli, inşallah bir iki hafta içinde mağazada bakmaya gideceğim

Tabi mutlaka deneyerek ve görerek al. Travellrr oldukça yer kaplıyor ve hantal oluyor maalesef.. göz önünde bulundur hem de çocuk büyüdükçe sığmamaya başlıyor ve tekrar masrafa girip kabin boy almak istiyorlar tecrübe edenler. Küçücük bişey kaldı katlanınca şok oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…