2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende gebelik düşünüyorum olmamasının sebebini buna bağlıyorum hatta ne güzel riski de atlatmışsınız hayırlı olsun

Bende gebelik düşünüyorum olmamasının sebebini buna bağlıyorum hatta ne güzel riski de atlatmışsınız hayırlı olsun
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hamileyken veya öncesinde de inşallah sigaradan kurtulursunuz gerçekten güzel bir deneyim. sizin için dua edeceğim

Kızlar yine pembe lekelenme var ve aşırı moralim bozuk lekelenme az yine ağrımda yok ama bu sefer telaşlandım. Geçen seferden beri ne ilişkiye girdik ne duş aldım saçımı yıkıyorum hep hiç iş yapmadım ayakta durmadım

Doktoruna mutlaka söyle kontrole gıt progestan var mı elınde varsa kullan .
Bazen elimizde olmadan da oluyor işte. Dinlenmeye çalış bol bol. Korkulacak birşey değildir inşallah sen yinede içini ferah tut dualarım seninle

Güle güle kullansın Hayırlısıyla saglıkla gezmelere gitsin arabasında hep sussun etrafa neie sacsın amin

Doktoruma yazdım ama Şuan çeşmedeyiz yazlığa geçmiştik temiz hava diye burada bir hastahaneye gidip ultrasonla görmek istedim. Şimdi yoldayız. Çok sağolun ama progestan yok hiç kullandırmamıştı

Cinsiyeti sizce ne 13₺2

Eklentiler

• 4AF0E171-0497-443D-9522-A953D5756421.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 58
Canım doktorunla görüştün mü

Doktoruma yazdım ama Şuan çeşmedeyiz yazlığa geçmiştik temiz hava diye burada bir hastahaneye gidip ultrasonla görmek istedim. Şimdi yoldayız. Çok sağolun ama progestan yok hiç kullandırmamıştı
Ben gebeliği öğrendiğim günden beri günde iki kere Progestan kullanıyorum vajinal olarak. Herhangi bir kanama lekelenmem olmadı ama yine de doktorum 16. Haftaya kadar önlem amaçlı kullandırıyor. İnşallah bir sıkıntı yoktur ama mutlaka Progestan talep et.

İyi yapmıssın için rahat eder gitmekte fayda var bir iğne yapar en azından progestan başlar.

Off bana da vermıstı sabah öğle aksam kullan dedı ben sabah aksam kullandım baktım kanamam bıttı daha almadım
Azıcık doktora yalan söylemiş olabilirim ama onu alınca sarhoş gıbı ruhsuz enerjısız gezıyordum ortalarda .

Ben de hiç kanama lekelenme olmadı ama bebeği görene kadar günde üç sonrasında günde iki olarak devam ettirdi hala ediyorum. Ama şükür ki ben de yan etkisi olmadı . Tek sıkıntı akıntısı. Hiç sevmiyorum

Canım doktorunla görüştün mü
Kendi doktoruma henüz ulaşamadım acil doktoru ultrason ile baktı kalp atışı var hareket ediyor diye bilgi verdi Hastahane Kadın doğumcusuyla görüştü aradı şuan başlamaya gerek yok demiş iğne ilaç vs yapmadı tansiyon kan değerleri normal yarın kendi doktoruna gidip onun görüşü ile hareket et bebek için acil bir durum yok gibi dedi en azından kalbini duyduk ne diyim

Kesınlıkle bana da devam dedi o devam ettiğimi sanıyor zaten Ben 11. Haftam bıttı bıraktım .
Benımde kan uyusmazlıgında lekelenmem oldu ama öncesi düşüklerim oldugu için önlem amaclı baslattı.
Sanırım 16. Da gıdınce bırakalım der Tamam doktorcum bırakalım derim.

Bencede kabin boy daha kullanışlı 2 bebek arabası alınacağına başta kabin boy + puset en mantıklısı
E bebekte çek kampanyası var mıydı peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…