Teşekkür ederim canımBebek büyüyor ya kılcal damarlarda kanama meydana gelebiliyormuş. Kesenin beslenmesini engelleyecek bir şey değilse duracaktır. İstirahat edin bol bol
Bende gebelik düşünüyorum olmamasının sebebini buna bağlıyorum hatta ne güzel riski de atlatmışsınız hayırlı olsunSelamlar ben hamilelik öncesi günde 4-5tane kesin içiyordum sosyal bir ortamda özel bir gecede sayı artıyordu ama bırakmayı hamilelik öncesinde defalarca denedim bırakamadım. En uzun 3gün içmemişimdir okadar. Sonrasında hamilelik süreci yaklaşırken günde ikiye düşürmeye çok özen gösterdim. Hamile olduğumu öğrendiğimde 2 gün daha yarımşar adet içtim sonra içmemek için sürekli çerez meyve ve içecek tüketmeye başladım ama canım çok istiyordu. Sonra koku hassasiyetim başladı 7.haftada sanırım sigara içen birinin yanından bile geçmek miğdemi kaldırmaya başladı Şuan 12.haftadayım hala tiksinme devam ediyor ve hiç sigara içmek aklımdan bile geçmiyor.
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hamileyken veya öncesinde de inşallah sigaradan kurtulursunuz gerçekten güzel bir deneyim.Bende gebelik düşünüyorum olmamasının sebebini buna bağlıyorum hatta ne güzel riski de atlatmışsınız hayırlı olsun
Doktoruna mutlaka söyle kontrole gıt progestan var mı elınde varsa kullan .Kızlar yine pembe lekelenme var ve aşırı moralim bozuk lekelenme az yine ağrımda yok ama bu sefer telaşlandım. Geçen seferden beri ne ilişkiye girdik ne duş aldım saçımı yıkıyorum hep hiç iş yapmadım ayakta durmadım
Güle güle kullansınHelluuuu kıslar biz bugün bebek arabımızı aldık. Günlerdir araştırıyorum ve travel almak istemediğime karar verdim . Ebebekten luxus hamilton r kabin boy araba aldık. Şöyle bi artısı var ki tek bir aparatla puset takabiliyorsunuz. Hem ilk 6 ay göz temasını korumuş oluyorum hem de travelin hantallığını çekmeden kuş gibi tek elimle kaldırıp katlıyorum:) bu arada 22 kg kadar taşıyor uzun süre de kullanacağız inşallah.. Pusetimi de prego aldım. Sizler aldınız mı ya da neye karar verdiniz?
Doktoruma yazdım ama Şuan çeşmedeyiz yazlığa geçmiştik temiz hava diye burada bir hastahaneye gidip ultrasonla görmek istedim. Şimdi yoldayız. Çok sağolun ama progestan yok hiç kullandırmamıştıDoktoruna mutlaka söyle kontrole gıt progestan var mı elınde varsa kullan .
Bazen elimizde olmadan da oluyor işte. Dinlenmeye çalış bol bol. Korkulacak birşey değildir inşallah sen yinede içini ferah tut dualarım seninle
Evet olabilir ama burda başka şehirde de yaşayan arkadaşım var ordada öyle. Bence doktora göre değişiyorCanım ben ilk çocuğumu Almanya’da doğurdum en başından sonuna kadar hep vajinal ultrason yapıldı bana. Sanırım doktora ya da şehire göre değişiyor
Canım doktorunla görüştün müKızlar yine pembe lekelenme var ve aşırı moralim bozuk lekelenme az yine ağrımda yok ama bu sefer telaşlandım. Geçen seferden beri ne ilişkiye girdik ne duş aldım saçımı yıkıyorum hep hiç iş yapmadım ayakta durmadım
Çok sevinirim allah razı olsunİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hamileyken veya öncesinde de inşallah sigaradan kurtulursunuz gerçekten güzel bir deneyim.sizin için dua edeceğim
Ben gebeliği öğrendiğim günden beri günde iki kere Progestan kullanıyorum vajinal olarak. Herhangi bir kanama lekelenmem olmadı ama yine de doktorum 16. Haftaya kadar önlem amaçlı kullandırıyor. İnşallah bir sıkıntı yoktur ama mutlaka Progestan talep et.Doktoruma yazdım ama Şuan çeşmedeyiz yazlığa geçmiştik temiz hava diye burada bir hastahaneye gidip ultrasonla görmek istedim. Şimdi yoldayız. Çok sağolun ama progestan yok hiç kullandırmamıştı
İyi yapmıssın için rahat eder gitmekte fayda var bir iğne yapar en azından progestan başlar.Doktoruma yazdım ama Şuan çeşmedeyiz yazlığa geçmiştik temiz hava diye burada bir hastahaneye gidip ultrasonla görmek istedim. Şimdi yoldayız. Çok sağolun ama progestan yok hiç kullandırmamıştı
Off bana da vermıstı sabah öğle aksam kullan dedı ben sabah aksam kullandım baktım kanamam bıttı daha almadımBen gebeliği öğrendiğim günden beri günde iki kere Progestan kullanıyorum vajinal olarak. Herhangi bir kanama lekelenmem olmadı ama yine de doktorum 16. Haftaya kadar önlem amaçlı kullandırıyor. İnşallah bir sıkıntı yoktur ama mutlaka Progestan talep et.
Ben de hiç kanama lekelenme olmadı ama bebeği görene kadar günde üç sonrasında günde iki olarak devam ettirdi hala ediyorum. Ama şükür ki ben de yan etkisi olmadı . Tek sıkıntı akıntısı. Hiç sevmiyorumOff bana da vermıstı sabah öğle aksam kullan dedı ben sabah aksam kullandım baktım kanamam bıttı daha almadım
Azıcık doktora yalan söylemiş olabilirim ama onu alınca sarhoş gıbı ruhsuz enerjısız gezıyordum ortalarda .
Hahaha amin canım içten dileklerin için teşekkür ederimGüle güle kullansınHayırlısıyla saglıkla gezmelere gitsin arabasında hep sussun etrafa neie sacsın amin
Canım doktorunla görüştün mü
Kendi doktoruma henüz ulaşamadım acil doktoru ultrason ile baktı kalp atışı var hareket ediyor diye bilgi verdi Hastahane Kadın doğumcusuyla görüştü aradı şuan başlamaya gerek yok demiş iğne ilaç vs yapmadı tansiyon kan değerleri normal yarın kendi doktoruna gidip onun görüşü ile hareket et bebek için acil bir durum yok gibi dedi en azından kalbini duyduk ne diyimBen gebeliği öğrendiğim günden beri günde iki kere Progestan kullanıyorum vajinal olarak. Herhangi bir kanama lekelenmem olmadı ama yine de doktorum 16. Haftaya kadar önlem amaçlı kullandırıyor. İnşallah bir sıkıntı yoktur ama mutlaka Progestan talep et.
Kesınlıkle bana da devam dedi o devam ettiğimi sanıyor zatenBen de hiç kanama lekelenme olmadı ama bebeği görene kadar günde üç sonrasında günde iki olarak devam ettirdi hala ediyorum. Ama şükür ki ben de yan etkisi olmadı . Tek sıkıntı akıntısı. Hiç sevmiyorum
Tşk ederim canımAy çok güzel çok Tatlı ya bu bebişler çok şanslı
Bencede kabin boy daha kullanışlı 2 bebek arabası alınacağına başta kabin boy + puset en mantıklısıTabi mutlaka deneyerek ve görerek al. Travellrr oldukça yer kaplıyor ve hantal oluyor maalesef.. göz önünde bulundur hem de çocuk büyüdükçe sığmamaya başlıyor ve tekrar masrafa girip kabin boy almak istiyorlar tecrübe edenler. Küçücük bişey kaldı katlanınca şok oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?