2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Stres olduğunda çerez tüketmeye çalışsan ayrı sakız çiğne bol bol canım sigarayı bırakmak çok zor hazır tiksinmişken alıştırma vücudunu yada kötü sigara al bak ben bir süre öyle bırakmıştım ince aromalı prolar var kahve rengi ucuz birşey onlardan almıştım geçen yıl birtanesini 3 günde içiyordum ve inanılmaz miğdem kalkıyordu bitmeden atıyordum böylece tekrar tiksinir uzaklaşırsın belki

Şuana kadar bende birken titreşim gibi kanat çırma gibi hissettim bir kez tık tık alttan solda biri dokunuyor gibi hissettim Bence çok hareketli bebek hissediliyor erkenden
Bizimde ilk bebek büyük eşyalarla başladım süz sağma ve yatak sona kalan en önemli parçalardan inşallah içini doldurmak keyifle kucaklamak nasip olsun bu şartlarda her bir parçayı insan bir ayda alıyor e zaten sonra doğum masrafı olacak herşey ateş pahası zaten yoksa bencede son anda alınırdı yani doğru olanda o aslında 7.-8.ay gibi

Benide bilgilendirdiğin için teşekkür ederim bende bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum hala

Kızlar Merhaba , Bende 14+2 günlük hamileyim tam 15. Haftada doktor kontrolüm olacak sizce cinsiyet belli olur mu ? Bir de ev temizliğini nasıl yapıyorsunuz ? Ben süpürge dışında günlük rutinime döndüm ama bebiş çok yorulmayı sevmiyor galiba dün biraz ağrım oldu dinlenince geçti .Bu sebeple sizleri de merak ettim açıkcası

Cinsiyet yüksek ihtimalle belli olur. Ben temizliği koyverdim sayılır, abla gelecekti geçen hafta gelemedi rahatsızlandı falan. Haftaiçi de ben çalışıyorum bu hafta gelecek inşallah. Evi süpürüyorum ama sonrasında ağrım çok oluyor, o yüzden eşim yapabildiği kdar yapıyor. Ufak tefek düzenleme yapıyorum sadece. Bir de en düzenli olan çamaşır yıkamak ütüyü de dinlene dinlene yapıyroum. Fazla ayakta kaldığım da yine yoruluyorum ağrı oluyor.

Evet canım bende çok yorulunca ağrı oluyor normal demek ki Çok teşekkür ederim

12+ da göründü benim iki bacak arası cinsiyeti söylemişti. dediklerine göre bebek hareketliyse daha iyi görüntü alıyorlarmış. tok karnına ve hareket ederek git canım kontrolüne. belli olur artık cinsiyet gösterirse.
temizlikte eşime devroldu bizde, ben yanında o öyle bu böyle olcak diyorum. bazen kaptırıyorum yapmaya kalkıyorum ama evet ağrı oluyo. duşa girdikçe banyo yıkayıp temizlik nefsimi körertiyorum

Kızlar Günaydın,
sabah demir ilacını yuttuktan sonra midem bulandı ve istifra ettim. İlacın bir faydası olmadı muhtemelen tekrar da içmek istemedim. Bir gün bu şekilde olsa sorun olmaz herhalde değil mi ?
Bir de 15+6 dayım ama hala karnım yok denecek kadar az bazen korkuyorum acaba iyi mi duruyor mu diye neyseki haftasonu kontrole gideceğiz :)

Evet canım yine bu post da okumuştum 11+5 de çikolata yemiştim muayeneden yarım saat önce bebiş maşallah zıplamalar elini ağzını götürmeler dönmeler çok şaşırmıştım o haftalarda bu kadar hareket beklemiyordum o zaman ki görüntüyü atsam cinsiyet tahmini yapan olur mu acaba

Kızlar 11+5 günlüktü burada bebiş ölçümde 12 hafta çıkmıştı bu tarih için cinsiyet tahmini bilen yapabilir mi ?

Eklentiler

• IMG_20230522_090600.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar 11+5 günlüktü burada bebiş ölçümde 12 hafta çıkmıştı bu tarih için cinsiyet tahmini bilen yapabilir mi ?

bazı kızlar biliyo bu işi. burda bana 1 kişi tutturdu daha kese görüntüsünden. diğer tüm teoriler tutmamıştı.
ben erkek hissettim fotodan anlamıyorum :)

bazı kızlar biliyo bu işi. burda bana 1 kişi tutturdu daha kese görüntüsünden. diğer tüm teoriler tutmamıştı.
ben erkek hissettim fotodan anlamıyorum :)
Evet erkek diyen çoğunlukta şuan Bende kız hissediyorum ama ultrasonda hareketlerini görünce erkek gibi geldi yine hissiyat olarak Sağlıklı olsunda hiç önemli değil ama insan merak ediyor yine de

Bir gün içmesen bir şey olmaz :) iç karnın geniştir belki öyle derler. :)

Kızlar kızımdan sonra gögüs altımda iltihaplı apseler oluşmaya başladı emzirme dönemim bitmişti emzirirken hiç sorun yaşamadım, cildiye doktoru tansiyon naasıl bi hastalıksa seninkide öyle demişti gebelikten sonra azalmıştı dün bi gögsümün altı kocaman oldu iğne gibi batıyo anlatamam ölümden beter diyorum acile gitsem bişey yapmıcak genel cerrahi kesip çıkarmak isticek kremlerle falan idare ettim ama çok canım acıdı evde antibiyotik vardı baktım çeşitli sebepten kullanan insanlar olmuş gece bişey yiyip içtim çok rahatlattı geçmedi ama azaldı çok acı çektim yatamadım dönemedim bebeklerime bişey olmamıştır inşallah

Kızlar merhabaaaaa. Hafta sonu giremedim yine vaktim olmuyor hiç buralara bakmaya vallahi. Bu aralar ben de bebek arabası puset falan arayışındayım. Ben travel olanlardan istemiyorum ama eşim de onlardan istiyor ne yapsam bilemedim. Attıklarınıza bi bakıp inceleyeceğim :) Sigara içiyorken hamile kalmıştım ama doktorum 3 hafta önce kesinlikle bırakmam gerektiğini söyledi artık. Tabi bana bıraktı tercihi ama önermediğini bebeğin bazı sıkıntılarla doğabileceğini söyledi. Ben de mecbur çat diye bıraktım. :) Düşünmeyince kolay geldi bana. Ama diğer doktorum da yine 5 adete kadar içebilirsin diyor tiryakiysen. Ben içmeme tarafındayım yine de :) Keyifler nasıl ? Ben geçen hafta mental olarak çökmüştüm ama şuan iyiyim. Karnım büyüdükçe neşem de yerine geliyor :) Saçma bir şekilde 2,5 kilo vermişim. Sizde durumlar ne?

Günaydın. Benim de demir ilacı sonrası bulantılarım artardı ve çıkartırdım. Doğrusu, ben biraz kendime gelince tekrar alıyordum demir hapını. 12 haftalıkken doktora gittiğimde kan değerlerime bakıldı, değerler yüksek diye de demir hapı kesildi çok şükür. Böylece bulantılarım da epey azaldı.

bizde de aynı konu. travel sistem mi kabin+puset mi diye :) haftasonu baktık abimler kendilerine aldılar hatta travel.
bu arada şöyle bir şey öğrendim, inglesina, cybex, doona gibi bi kaç markayı işiniz bitip kabin tipine geçeceğiniz zaman artık arabaları güncel fiyatından değerlendirerek geri alıyormuş. tüm kararımı değiştirdi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…