Siz şimdi böyle dediniz ben yine kararsız kaldım :) İş çıkışı bi görüşelim bakalım eşimlebizde de aynı konu. travel sistem mi kabin+puset mi diye :) haftasonu baktık abimler kendilerine aldılar hatta travel.
bu arada şöyle bir şey öğrendim, inglesina, cybex, doona gibi bi kaç markayı işiniz bitip kabin tipine geçeceğiniz zaman artık arabaları güncel fiyatından değerlendirerek geri alıyormuş. tüm kararımı değiştirdi bu durum
Siz şimdi böyle dediniz ben yine kararsız kaldım :) İş çıkışı bi görüşelim bakalım eşimle
İyidir iyi benım karnımda bi ara büyüdü sonra küçüldü arada şeytan yokluyor benıde dıyorum hayır telaşa kapılmak yok o ıyı yerınde beklıyorKızlar Günaydın,
sabah demir ilacını yuttuktan sonra midem bulandı ve istifra ettim. İlacın bir faydası olmadı muhtemelen tekrar da içmek istemedim. Bir gün bu şekilde olsa sorun olmaz herhalde değil mi ?
Bir de 15+6 dayım ama hala karnım yok denecek kadar az bazen korkuyorum acaba iyi mi duruyor mu diye neyseki haftasonu kontrole gideceğiz :)
Sigara konusu acıldıkca bence içmeyen bırakanların bıle canı istıyor aklına gelıyordur. Ben içmiyorum ama konusu gectıkce canım istiyorKızlar merhabaaaaa. Hafta sonu giremedim yine vaktim olmuyor hiç buralara bakmaya vallahi. Bu aralar ben de bebek arabası puset falan arayışındayım. Ben travel olanlardan istemiyorum ama eşim de onlardan istiyor ne yapsam bilemedim. Attıklarınıza bi bakıp inceleyeceğim :) Sigara içiyorken hamile kalmıştım ama doktorum 3 hafta önce kesinlikle bırakmam gerektiğini söyledi artık. Tabi bana bıraktı tercihi ama önermediğini bebeğin bazı sıkıntılarla doğabileceğini söyledi. Ben de mecbur çat diye bıraktım. :) Düşünmeyince kolay geldi bana. Ama diğer doktorum da yine 5 adete kadar içebilirsin diyor tiryakiysen. Ben içmeme tarafındayım yine de :) Keyifler nasıl ? Ben geçen hafta mental olarak çökmüştüm ama şuan iyiyim. Karnım büyüdükçe neşem de yerine geliyor :) Saçma bir şekilde 2,5 kilo vermişim. Sizde durumlar ne?
Doğru söylüyorsunuz aslında eskiler ilaç mı kullanıyormuş gayet de sağlıklı çocukları.İyidir iyi benım karnımda bi ara büyüdü sonra küçüldü arada şeytan yokluyor benıde dıyorum hayır telaşa kapılmak yok o ıyı yerınde beklıyor
Birşey olmaz ben hıc yutmuyorum doktor yazdı ama baya buyuk bırsey yazmıs 3 kere denedım 3 dede cıkardım içemiyorum. Gidene kadar böyle gıttıgımde sorarım .
Benım demır kan yerınde yoksa kullanmak zorunda olunca telaş yapardım. Sanırım tecrübe de var bu bebekte cogu seyı telaş yapmıyorum.
Sigara konusu acıldıkca bence içmeyen bırakanların bıle canı istıyor aklına gelıyordur. Ben içmiyorum ama konusu gectıkce canım istiyor
En guzelını yapmıssın bebek dogduktan sonra pısmanlık yasayacagına bebegını dusunup içmemeyı tercıh etmıssın..
keske herkes bunu yapabılse iradesıne sahıp cıkabılse.. Ama işte yapamayan çok . Onlarda tiksinsinler inşallah
Ben bu bilgiyi duymamıştım harikaymışbizde de aynı konu. travel sistem mi kabin+puset mi diye :) haftasonu baktık abimler kendilerine aldılar hatta travel.
bu arada şöyle bir şey öğrendim, inglesina, cybex, doona gibi bi kaç markayı işiniz bitip kabin tipine geçeceğiniz zaman artık arabaları güncel fiyatından değerlendirerek geri alıyormuş. tüm kararımı değiştirdi bu durum
Merhaba aralık annesiyim cinsiyet tahmini olan var mı
Ben bu bilgiyi duymamıştım harikaymışherşeyi cybexten aldım Şuan ekstra avantajlı olacak bu durumda çok sevindim. Bebek arabasının rengi aşırı tatlı arabamız bire bir bu inglesina nında mama sandalyesi çok güzeldi. Ana kucağını da bunu seçtik. Renkler pek datliiiiii
Bu yaşadığım durum düzelse yeniden eskisi gibi içmem biliyorum kendimi üzüntümü ona sigaraya vuruyorum resmen inşallah çabalıycam bebeğime haksızlık ediyorum bu şekildeStres olduğunda çerez tüketmeye çalışsan ayrı sakız çiğne bol bol canım sigarayı bırakmak çok zor hazır tiksinmişken alıştırma vücudunu yada kötü sigara al bak ben bir süre öyle bırakmıştım ince aromalı prolar var kahve rengi ucuz birşey onlardan almıştım geçen yıl birtanesini 3 günde içiyordum ve inanılmaz miğdem kalkıyordu bitmeden atıyordum böylece tekrar tiksinir uzaklaşırsın belki
Benim babaannem alma bir şey iyi değil diye tutturduŞuana kadar bende birken titreşim gibi kanat çırma gibi hissettim bir kez tık tık alttan solda biri dokunuyor gibi hissettim Bence çok hareketli bebek hissediliyor erkenden
Bizimde ilk bebek büyük eşyalarla başladım süz sağma ve yatak sona kalan en önemli parçalardan inşallah içini doldurmak keyifle kucaklamak nasip olsun bu şartlarda her bir parçayı insan bir ayda alıyor e zaten sonra doğum masrafı olacak herşey ateş pahası zatenyoksa bencede son anda alınırdı yani doğru olanda o aslında 7.-8.ay gibi
Bende 15+1 oldum 9.haftadan sonra normal hayatıma geri döndüm her işi kendim yapıyorum büyük temizliğimi bile yaptım tabi perdeleri eşim taktı camları silmektede yardımcı olduKızlar Merhaba , Bende 14+2 günlük hamileyim tam 15. Haftada doktor kontrolüm olacak sizce cinsiyet belli olur mu ? Bir de ev temizliğini nasıl yapıyorsunuz ? Ben süpürge dışında günlük rutinime döndüm ama bebiş çok yorulmayı sevmiyor galiba dün biraz ağrım oldu dinlenince geçti .Bu sebeple sizleri de merak ettim açıkcası
En doğrusu aslında gerçektenBenim babaannem alma bir şey iyi değil diye tutturduama dinlemiyorum çünkü fiyatlar son ana bırakılacak gibi değil birde ağırlaşmadan herşey tam olsun diye düşünüyorum zaten ayda 1-2 ürün alabiliyorum o yüzden şimdi başlamak daha mantıklı geldi..
Ben çoğu şeyi hamile kalmadan önce aldım hatta.. elektrikli ana kucağı,normal ana kucağı,çöp kovası,buhar makinesi oyun matı vs gibi bunları çok önceden indirimden alıp kenara koymuştum. Şimdi hepsinin fiyatları uçmuşEn doğrusu aslında gerçektenama günümüz koşullarında deterjanı bezi şampuanı bile erken almaya başlıyoruz bizler.
Sen bensin :) çocuğuma doğal renkler giydireceğim dedikten sonra benÇok fazla pembe bişey almıcam dedikten sonra benpembe zehirlenmesi yaşıcak yavrum ya. Bebek kıyafeti almak çok eğlenceli insan aklını kaybeder resmen
Aminn inşallahSen bensin :) çocuğuma doğal renkler giydireceğim dedikten sonra ben
Aldıklarına bayıldım, sağlıkla mutlulukla giysin, büyüsün
Bu arada pembe almayı bıraktım çünkü her gelen elinde pembe bir şeyle geliyor
Eşim asla pembe rengi sevmıyordu lütfen pembe alma beyaz krem toz pembe ıcınde olabılır dedi . 6 yaşına girecek kızım evde herşey pembeÇok fazla pembe bişey almıcam dedikten sonra benpembe zehirlenmesi yaşıcak yavrum ya. Bebek kıyafeti almak çok eğlenceli insan aklını kaybeder resmen
Yaa benim kız hep bej krem rengi giyecek herhaldeÇok fazla pembe bişey almıcam dedikten sonra benpembe zehirlenmesi yaşıcak yavrum ya. Bebek kıyafeti almak çok eğlenceli insan aklını kaybeder resmen
Amin inşallah teşekkür ederim hepimiz sağlıkla giydirdiğimiz günleri görelimEşim asla pembe rengi sevmıyordu lütfen pembe alma beyaz krem toz pembe ıcınde olabılır dedi . 6 yaşına girecek kızım evde herşey pembeBaba pembe istemıyorum dediğinde bile olmaz kızım pembesı cok guzel dıyor
Okul çantamız suluğumuz birde barbie elsa var daha çok şey öğreneceksiniz
Bu arada bayıldım cok guzeller saglıka gıysın
Bende öyleydim inanın ama dün avm ye gidene kadarYaa benim kız hep bej krem rengi giyecek herhaldepembeye karşı alerjim var gibi pembe şeyler görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?