2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Siz şimdi böyle dediniz ben yine kararsız kaldım :) İş çıkışı bi görüşelim bakalım eşimle

Siz şimdi böyle dediniz ben yine kararsız kaldım :) İş çıkışı bi görüşelim bakalım eşimle

evet çok kafa karıştırdı bu durum. ben normalde doona istiyordum. doğum kışa gelince vazgeçtim kullanım ömrü kısa çünkü doona nın.
ama dün öğrenince iade alıyor diye, tamam dedim başka bakmıayacağım bu olcak. ama eşim travel daha iyi yatıyo ediyo bilmem ne kararsız kaldı.

İyidir iyi benım karnımda bi ara büyüdü sonra küçüldü arada şeytan yokluyor benıde dıyorum hayır telaşa kapılmak yok o ıyı yerınde beklıyor
Birşey olmaz ben hıc yutmuyorum doktor yazdı ama baya buyuk bırsey yazmıs 3 kere denedım 3 dede cıkardım içemiyorum. Gidene kadar böyle gıttıgımde sorarım .
Benım demır kan yerınde yoksa kullanmak zorunda olunca telaş yapardım. Sanırım tecrübe de var bu bebekte cogu seyı telaş yapmıyorum.
Sigara konusu acıldıkca bence içmeyen bırakanların bıle canı istıyor aklına gelıyordur. Ben içmiyorum ama konusu gectıkce canım istiyor
En guzelını yapmıssın bebek dogduktan sonra pısmanlık yasayacagına bebegını dusunup içmemeyı tercıh etmıssın..
keske herkes bunu yapabılse iradesıne sahıp cıkabılse.. Ama işte yapamayan çok . Onlarda tiksinsinler inşallah

Doğru söylüyorsunuz aslında eskiler ilaç mı kullanıyormuş gayet de sağlıklı çocukları.
Hareketlerini hissedebilsek o zaman daha rahat oluruz sanırım şimdi bir belirsizlik gibi oluyor ama bende iyidir diye düşünerek kendimi rahatlatıyorum :)

Ben bu bilgiyi duymamıştım harikaymış herşeyi cybexten aldım Şuan ekstra avantajlı olacak bu durumda çok sevindim. Bebek arabasının rengi aşırı tatlı arabamız bire bir bu inglesina nında mama sandalyesi çok güzeldi. Ana kucağını da bunu seçtik. Renkler pek datliiiiii

Eklentiler

• 4E118BEF-3CD7-47C0-807D-BB5EAF7DB853.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 122
  • 59E960A7-359F-40B4-BEA1-BAEAF8C56082.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 112

süper puset hangisi seçtiniz

Bu yaşadığım durum düzelse yeniden eskisi gibi içmem biliyorum kendimi üzüntümü ona sigaraya vuruyorum resmen inşallah çabalıycam bebeğime haksızlık ediyorum bu şekilde

Benim babaannem alma bir şey iyi değil diye tutturdu ama dinlemiyorum çünkü fiyatlar son ana bırakılacak gibi değil birde ağırlaşmadan herşey tam olsun diye düşünüyorum zaten ayda 1-2 ürün alabiliyorum o yüzden şimdi başlamak daha mantıklı geldi..

Bende 15+1 oldum 9.haftadan sonra normal hayatıma geri döndüm her işi kendim yapıyorum büyük temizliğimi bile yaptım tabi perdeleri eşim taktı camları silmektede yardımcı oldu

En doğrusu aslında gerçekten ama günümüz koşullarında deterjanı bezi şampuanı bile erken almaya başlıyoruz bizler.

En doğrusu aslında gerçekten ama günümüz koşullarında deterjanı bezi şampuanı bile erken almaya başlıyoruz bizler.
Ben çoğu şeyi hamile kalmadan önce aldım hatta.. elektrikli ana kucağı,normal ana kucağı,çöp kovası,buhar makinesi oyun matı vs gibi bunları çok önceden indirimden alıp kenara koymuştum. Şimdi hepsinin fiyatları uçmuş

Çok fazla pembe bişey almıcam dedikten sonra ben pembe zehirlenmesi yaşıcak yavrum ya. Bebek kıyafeti almak çok eğlenceli insan aklını kaybeder resmen

Eklentiler

• IMG_3258.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_3260.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_3263.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 103
Çok fazla pembe bişey almıcam dedikten sonra ben pembe zehirlenmesi yaşıcak yavrum ya. Bebek kıyafeti almak çok eğlenceli insan aklını kaybeder resmen
Sen bensin :) çocuğuma doğal renkler giydireceğim dedikten sonra ben
Aldıklarına bayıldım, sağlıkla mutlulukla giysin, büyüsün
Bu arada pembe almayı bıraktım çünkü her gelen elinde pembe bir şeyle geliyor

Aminn inşallah Evet bu çok doğru bende başka renklere yönelmeliyim. Ama mağazalarda full pembe. İnsanın aklı kalmıyor değil

Eşim asla pembe rengi sevmıyordu lütfen pembe alma beyaz krem toz pembe ıcınde olabılır dedi . 6 yaşına girecek kızım evde herşey pembe Baba pembe istemıyorum dediğinde bile olmaz kızım pembesı cok guzel dıyor
Okul çantamız suluğumuz birde barbie elsa var daha çok şey öğreneceksiniz

Bu arada bayıldım cok guzeller saglıka gıysın

Amin inşallah teşekkür ederim hepimiz sağlıkla giydirdiğimiz günleri görelim
Ahh demi kız çocukları öyle, benimde yeğenim henüz 2 yaşında o bile başladı sabah kardeşim bende pembe zehirlenmesi yaşıyorum diyor o günler gelsinde yeter ki razıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…