Kızlar merhabaaaaa. Hafta sonu giremedim yine vaktim olmuyor hiç buralara bakmaya vallahi. Bu aralar ben de bebek arabası puset falan arayışındayım. Ben travel olanlardan istemiyorum ama eşim de onlardan istiyor ne yapsam bilemedim. Attıklarınıza bi bakıp inceleyeceğim :) Sigara içiyorken hamile kalmıştım ama doktorum 3 hafta önce kesinlikle bırakmam gerektiğini söyledi artık. Tabi bana bıraktı tercihi ama önermediğini bebeğin bazı sıkıntılarla doğabileceğini söyledi. Ben de mecbur çat diye bıraktım. :) Düşünmeyince kolay geldi bana. Ama diğer doktorum da yine 5 adete kadar içebilirsin diyor tiryakiysen. Ben içmeme tarafındayım yine de :) Keyifler nasıl ? Ben geçen hafta mental olarak çökmüştüm ama şuan iyiyim. Karnım büyüdükçe neşem de yerine geliyor :) Saçma bir şekilde 2,5 kilo vermişim. Sizde durumlar ne?
Ya travelden ben memnun kaldım bence deneyin mutlaka zaten iki parçası oluyor biraz büyüyüp sığmayınca diğer parçaya geçiyorsunuz. Eşimle hep deriz parasının en çok hakkını veren eşyamız oldu diye. Kızım 6 yaşında geçen seneye kadar hep tatillerimze götürdük akşam biz gezerken içinde rahatça uyur. Arabanız ve bagajınız büyükse bence çok rahat kullanımı.
Kız bebek kıyafetleri çok çiçekli renkli ya ben sevmiyorum kendi giyim tarzımda çok renkli çiçekli değildir o yüzden hiç bakmıyorum daha çok soft renkler hoşuma gidiyor
Ben de hiç sevmem özellikle cırt pembeleri benim aldıklarımla artık kendi seçmeye başladığında alınan kıyafetler arasında dağlar kadar fark var mecbur her yer pembe mor oluyor bi yerden sonra bir de tütü
Ben de hiç sevmem özellikle cırt pembeleri benim aldıklarımla artık kendi seçmeye başladığında alınan kıyafetler arasında dağlar kadar fark var mecbur her yer pembe mor oluyor bi yerden sonra bir de tütü
Ya benim favorilediğim kıyafetleri görsen kız çocuğu olduğu belli olsun diye araya renkler karıştırmışım onlarda mint yeşili pudra pembesi gibi renkler soft renkler candır
Bende 15+1 oldum 9.haftadan sonra normal hayatıma geri döndüm her işi kendim yapıyorum büyük temizliğimi bile yaptım tabi perdeleri eşim taktı camları silmektede yardımcı oldu
Ben temizlik konusunda takıntılıyım maalesef ilk başlarda yapmadım yapamadığım içinde bunalıma girdim ne zaman temizlik yapmaya başladım daha enerjik oldum diyebilirim
Cam konusunda rahat yapabildiğin yerleri yap gerisini eşin halletsin ben öyle yaptım
Kızlar Günaydın,
sabah demir ilacını yuttuktan sonra midem bulandı ve istifra ettim. İlacın bir faydası olmadı muhtemelen tekrar da içmek istemedim. Bir gün bu şekilde olsa sorun olmaz herhalde değil mi ?
Bir de 15+6 dayım ama hala karnım yok denecek kadar az bazen korkuyorum acaba iyi mi duruyor mu diye neyseki haftasonu kontrole gideceğiz :)
Zara indirimini kaçırmak istemedim diyelim çünkü etiketin neredeyse yarı fiyatına aldım çoğunu.. ben soft renkler seviyorum kız yada erkek ikiside giyebilir
Zara indirimini kaçırmak istemedim diyelim çünkü etiketin neredeyse yarı fiyatına aldım çoğunu.. ben soft renkler seviyorum kız yada erkek ikiside giyebilir
Yaa güle güle kullansın ama ciddi risk almışsın ben hamileyim hala acaba mı dıyorum beklıyorum bir iğne almadım
Belki acı tecrübelerim beni böyle yapan .
Sizler gibi olmayı da isterdim yolun yarısını geçince inşallah artık bende eksiklere bakarım