2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya travelden ben memnun kaldım bence deneyin mutlaka zaten iki parçası oluyor biraz büyüyüp sığmayınca diğer parçaya geçiyorsunuz. Eşimle hep deriz parasının en çok hakkını veren eşyamız oldu diye. Kızım 6 yaşında geçen seneye kadar hep tatillerimze götürdük akşam biz gezerken içinde rahatça uyur. Arabanız ve bagajınız büyükse bence çok rahat kullanımı.

Yaa benim kız hep bej krem rengi giyecek herhalde pembeye karşı alerjim var gibi pembe şeyler görmek istemiyorum
Ben de hiç sevmem özellikle cırt pembeleri benim aldıklarımla artık kendi seçmeye başladığında alınan kıyafetler arasında dağlar kadar fark var mecbur her yer pembe mor oluyor bi yerden sonra bir de tütü

Ben minikken istediğim gibi giydireyim aklı erince o ne istiyorsa onu giysin ama turuncu pembe falan biraz kalbimi kırabilir

Valla ben de bej krem alıyordum ama sonradan her şey toz pembeler lilalar gül kuruları oldu
Ya benim favorilediğim kıyafetleri görsen kız çocuğu olduğu belli olsun diye araya renkler karıştırmışım onlarda mint yeşili pudra pembesi gibi renkler soft renkler candır

Bende 15+1 oldum 9.haftadan sonra normal hayatıma geri döndüm her işi kendim yapıyorum büyük temizliğimi bile yaptım tabi perdeleri eşim taktı camları silmektede yardımcı oldu
Oyy maşallah Bende genel işlerimi yapıyorum canım camlar çok gözüme batıyor ama 5. Kattayım cesaret edemiyorum silmeye henüz

Oyy maşallah Bende genel işlerimi yapıyorum canım camlar çok gözüme batıyor ama 5. Kattayım cesaret edemiyorum silmeye henüz
Ben temizlik konusunda takıntılıyım maalesef ilk başlarda yapmadım yapamadığım içinde bunalıma girdim ne zaman temizlik yapmaya başladım daha enerjik oldum diyebilirim
Cam konusunda rahat yapabildiğin yerleri yap gerisini eşin halletsin ben öyle yaptım

Bende de demir ilacı karın ağrısı ve ishal yaptı. İki gündür çok kötüyüm. Dün kullanmıştım ama bugün kullanmadım. Daha da kullanmayı düşünmüyorum

Zara indirimini kaçırmak istemedim diyelim çünkü etiketin neredeyse yarı fiyatına aldım çoğunu.. ben soft renkler seviyorum kız yada erkek ikiside giyebilir
Yaa güle güle kullansın ama ciddi risk almışsın ben hamileyim hala acaba mı dıyorum beklıyorum bir iğne almadım
Belki acı tecrübelerim beni böyle yapan .
Sizler gibi olmayı da isterdim yolun yarısını geçince inşallah artık bende eksiklere bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…