2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimde göbekten belli bol şeylerle idare ettik ama yaz geldi artık saklayamam asıl benim kaynana şok olacak

Valla ben söyledim gitti hatta baya baya tüm yakın çevrem biiyor böylesi de çok güzel.
Ya bende söyledim. Geçen hafta iş yerinde insan kaynaklarına da söyledim çalışma arkadaşlarımda zaten duydu sosyal medyada hala paylaşım yok uzaktan tanıdığım samimi olmadığım insanlara da söylemedim ama genel olarak duyurduk bence eşim zaten sağolsun camiden anons geçicek geçen arabadayım sanayiciye eşim hamile abi falan diyor herkese söylüyor iş için yemekteydi orda da söylemiş cinsiyetine kadar sağolsun herkese

Merhabalar, herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. 12+1 cinsiyet tahmini yapan var mı acaba?

Eklentiler

• IMG_20230522_152901.webp
    28 KB · Görüntüleme: 50
Benimde göbekten belli bol şeylerle idare ettik ama yaz geldi artık saklayamam asıl benim kaynana şok olacak
Ya kızımı asagıya servıse ındırıyorum dıyorlar kı ya sen kılomu aldın bi güzelleşmişsin yaramıs sana kış göbegımı içime çeke çeke bi hal oldum oh söyledım kurtuldum .
Abooo kaynanada mı bılmıyo

Kızlar güneş kremi hangilerini tercih ettiniz mineral filtreli olsun filan yazıyor araştırdığımda ama hangileri mineral filtreli hiç bir şekilde bulamıyorum siz hangilerini tercih ettiniz içerik olarak evdekilerin içeriklerinden ötürü kullanamıyoruz malum

Bizim kaynana ile ilişkimiz bir değişik daha doğrusu benimle alakalı değil eşimle annesi arasında yaşanan anlamlandıramadığım bir durum ben önceki düşüklerim sebebiyle 3 ay dolduktan sonra söyleyelim dedim çünkü önceki düşüğümü kayınvalideme söyledim tüm sülalesine duyurmuş o yüzden bunu hemen söylemedik, bayramda gittiğimizde söyleriz diye düşündük kayınvalidem birşeyleri bahane etti ve bizi istemedi öyle olunca sinir olduk söylemeye gerek yok dedik

Erkek çocuktan sonra böyle olması normal canım kız çocuğunu giydirmek daha eğlenceli süsle püsle gezdir

Valla ben evde olan güneş kremimi kullanmaya devam ediyorum değiştirmedim hiç

O zmaan ıyı yapmıssın aöylememekle dogunca öğrenırler nasılsa

Yok bir kaç olaydan dolayı kocam bey sinir oldu gerek yok dedi birde eşimin kız kardeşi 17 yaşında ve hamile eşimin bundan haberi yok olaylar biraz gergin o yüzden söylemedik
Off boyle olunca ınsan kendı hamılelıgını de soyleyemıyor tabıkı .. amann gergınlık sıze yansımasın huzurunuz bozulmasında .

Erkek çocuktan sonra böyle olması normal canım kız çocuğunu giydirmek daha eğlenceli süsle püsle gezdir
Diyorum ki kızım olursa büyük bir çekmece var bir bölümü yoka bir bölümü çorap olsun oğlumu giydirmek bile zulüm hep pijamayla takılmak istiyor erkek çocuğuda eğlenceli oluyor ama dün elimizde koca tüfekle dolaştık tüm Bursa’yı krize girdik bide oğlumuza asla silah almayız diyen biz çocuk ismini bile biliyor

Off boyle olunca ınsan kendı hamılelıgını de soyleyemıyor tabıkı .. amann gergınlık sıze yansımasın huzurunuz bozulmasında .
Öyle tabiki.. birde hafta olarak benden büyük ne kadar kaynanam 2 aylık desede tetenoz aşını bile olmuş oda bildiğim kadarıyla 20.haftada vuruluyor güya bizi kandırıyor işte..

Soltis %100 mineral güneş kremini aldım ben, ambalajı biraz dandik sadece ama kremden gayet memnunum. Çok hafif bi beyazlık bırakıyor o da geçiyor bir kaç dakikaya. 100 ml hemde baya idare eder beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…