- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Puset için yalnızca bebek arabasına takılan pusetler para tuzağı dediler o nedenle hem araba koltuğu hem bebek arabasında birlikte kullanabileceğimiz birşey aldık. Çok özellikli birşey değil ama adac sertifikalı araç güvenlik testlerinden geçmiş güneşliği olan pratik bir ürün olsun dedik resimlerdeki gibi gözüküyor Cybex ama rengini kardeşim seçti sormadım hangi renge karar verdiğinisüper puset hangisi seçtiniz
Tam olarak aynı şeyi bende chakrada yaptım beyaz ve bej tulum stokladımZara indirimini kaçırmak istemedim diyelim çünkü etiketin neredeyse yarı fiyatına aldım çoğunu.. ben soft renkler seviyorum kız yada erkek ikiside giyebilir
Ay maşallah bir gün ben de o hale dönerim inşallah. İlaç kullandığım halde hala ara ara midem bulanıyoBende 15+1 oldum 9.haftadan sonra normal hayatıma geri döndüm her işi kendim yapıyorum büyük temizliğimi bile yaptım tabi perdeleri eşim taktı camları silmektede yardımcı oldu
Benim gebeliğim tüp bebek öncesinde 2 düşüğüm var aslında risk olarak görmedim daha çok pozitif enerjiye güveniyorum bebeğe bir şeyler almak beni daha çok motive ediyor, aksi durumu hiç düşünmedim açıkçası.. Rabbim sağlıkla kullanmasını nasip etsinYaa güle güle kullansın ama ciddi risk almışsın ben hamileyim hala acaba mı dıyorum beklıyorum bir iğne almadım
Belki acı tecrübelerim beni böyle yapan .
Sizler gibi olmayı da isterdim yolun yarısını geçince inşallah artık bende eksiklere bakarım
Ya biz erkek anneleri olarak bence birkez çaktırmadan elbise giydirip mıncıklayabilmeliyiz bebelerimizi yaEşim asla pembe rengi sevmıyordu lütfen pembe alma beyaz krem toz pembe ıcınde olabılır dedi . 6 yaşına girecek kızım evde herşey pembeBaba pembe istemıyorum dediğinde bile olmaz kızım pembesı cok guzel dıyor
Okul çantamız suluğumuz birde barbie elsa var daha çok şey öğreneceksiniz
Bu arada bayıldım cok guzeller saglıka gıysın
Ben minikken istediğim gibi giydireyim aklı erince o ne istiyorsa onu giysin ama turuncu pembe falan biraz kalbimi kırabilir
Ben anliyorum canim seni ben de boyleyim. 7 sene once saf saf amerikaya tasinan arkadasim bebek ve cocuk bakim kitaplarinin bazilarini bana vermisti cocuk planliyorum diye. Hatta daha da fazlasini kendim aldim onun tavsiyesiyle. Sonra isler planladigimiz gibi gitmedi. Belki hic cocugumuz olmayacak diye dusundugum oldu. Kutuphaneye bakmak aci verdi bunca sene bana.Yaa güle güle kullansın ama ciddi risk almışsın ben hamileyim hala acaba mı dıyorum beklıyorum bir iğne almadım
Sizler gibi olmayı da isterdim yolun yarısını geçince inşallah artık bende eksiklere bakarım
Bende 2-3 hafta ilaç kullandım ve bıraktım açıkçası bulantı ilacı beni daha beter etmişti çok uyku yapıyordu bende.. inşallah bir an önce toparlarsın kuzum 15 haftalık olduk hamile gibi değilim sadece dün ara ara vuran kasık ağrısı oldu o kadarAy maşallah bir gün ben de o hale dönerim inşallah. İlaç kullandığım halde hala ara ara midem bulanıyo
Ya hahahahhahbir de yeterki pembe giysin evreleri var. Tayt üzerine tüller geçirmeler falan olunca artık renkler nur nimet oluyor
Yarın biz de 14 haftalık oluyoruz, geçer inşallah. Onlar sağlıklı olsun da gerisi önemli değilBende 2-3 hafta ilaç kullandım ve bıraktım açıkçası bulantı ilacı beni daha beter etmişti çok uyku yapıyordu bende.. inşallah bir an önce toparlarsın kuzum 15 haftalık olduk hamile gibi değilim sadece dün ara ara vuran kasık ağrısı oldu o kadar
Bir de anneliği tatmış olmanın da farkı var bence bizimki biraz özenmek. İlk heves diyelimYaa güle güle kullansın ama ciddi risk almışsın ben hamileyim hala acaba mı dıyorum beklıyorum bir iğne almadım
Bence yemek serbestYa bu üzerinde güneş olanı yiyebilir miyiz
Puset için yalnızca bebek arabasına takılan pusetler para tuzağı dediler o nedenle hem araba koltuğu hem bebek arabasında birlikte kullanabileceğimiz birşey aldık. Çok özellikli birşey değil ama adac sertifikalı araç güvenlik testlerinden geçmiş güneşliği olan pratik bir ürün olsun dedik resimlerdeki gibi gözüküyor Cybex ama rengini kardeşim seçti sormadım hangi renge karar verdiğini
Saglıkla kucagınıza alın inşallah ..Benim gebeliğim tüp bebek öncesinde 2 düşüğüm var aslında risk olarak görmedim daha çok pozitif enerjiye güveniyorum bebeğe bir şeyler almak beni daha çok motive ediyor, aksi durumu hiç düşünmedim açıkçası.. Rabbim sağlıkla kullanmasını nasip etsin
Yaa bırde şişko bacaklar olacak ama benim kızım fit ince uzunYa biz erkek anneleri olarak bence birkez çaktırmadan elbise giydirip mıncıklayabilmeliyiz bebelerimizi yaiçimde kalıcak bayılıyorum dizde kurdelalı çorapla minnoş elbiseyle gezen kızlara
İşte bence yapı meselesi bende asla olumsuz düşündüğümden değil kim ister bebeğine birşey olmasını. Detaylıya girene kadar birşey almadım kızımdada .. Sonra başladım herşeye .. Saglıkla gelsin hepsi .. Alanlarda saglıkla gıydırsin inşallah ..Ben anliyorum canim seni ben de boyleyim. 7 sene once saf saf amerikaya tasinan arkadasim bebek ve cocuk bakim kitaplarinin bazilarini bana vermisti cocuk planliyorum diye. Hatta daha da fazlasini kendim aldim onun tavsiyesiyle. Sonra isler planladigimiz gibi gitmedi. Belki hic cocugumuz olmayacak diye dusundugum oldu. Kutuphaneye bakmak aci verdi bunca sene bana.
Ama cok sukur simdi icimi ferah tutuyorum. Her sey yolunda ve boyle devam edecek diye kendimi telkin ediyorum. Yine de alisverise karsi beklemekten kendimi ali koyamiyorum. Ama gececek canim, saglikla kucagimiza alacagiz insallah :)
Hani böyle heyecanla alışveriş yapma isteği olur ya heh o bende detaylıya girip cıktıktan sonra başlıyor . Kızımdada öyle olmustu yoluda yarılayınca ordan da guzel haberler alınca bende görmemiş gibi herşeyi almıştımBir de anneliği tatmış olmanın da farkı var bence bizimki biraz özenmek. İlk heves diyelimama artık acı bir tecrübe yok. Sağlıklı muhteşem bir bebek gelecek
Güzel kalbin ve açıklamalarınla kimseyi kıracağını düşünmüyorum benSaglıkla kucagınıza alın inşallah ..
Yaa bırde şişko bacaklar olacak ama benim kızım fit ince uzunTam basketbolcu asla uzun elbıse yakısmıyor mesela zaten aldıgım hiçbirşeyde boyuna uygun olmuyor belden kaybedıyoruz.
İşte bence yapı meselesi bende asla olumsuz düşündüğümden değil kim ister bebeğine birşey olmasını. Detaylıya girene kadar birşey almadım kızımdada .. Sonra başladım herşeye .. Saglıkla gelsin hepsi .. Alanlarda saglıkla gıydırsin inşallah ..
Hani böyle heyecanla alışveriş yapma isteği olur ya heh o bende detaylıya girip cıktıktan sonra başlıyor . Kızımdada öyle olmustu yoluda yarılayınca ordan da guzel haberler alınca bende görmemiş gibi herşeyi almıştım
Sanırım yapısal bişey. Herkese saygım sonsuz kimse aynı olamaz aynı şeyi düşünemezbgm21 yalnış birşey dediysem kırdıysam da özür dilerim canım.
Yok kuzum özür dilenecek bir şey yokSaglıkla kucagınıza alın inşallah ..
Yaa bırde şişko bacaklar olacak ama benim kızım fit ince uzunTam basketbolcu asla uzun elbıse yakısmıyor mesela zaten aldıgım hiçbirşeyde boyuna uygun olmuyor belden kaybedıyoruz.
İşte bence yapı meselesi bende asla olumsuz düşündüğümden değil kim ister bebeğine birşey olmasını. Detaylıya girene kadar birşey almadım kızımdada .. Sonra başladım herşeye .. Saglıkla gelsin hepsi .. Alanlarda saglıkla gıydırsin inşallah ..
Hani böyle heyecanla alışveriş yapma isteği olur ya heh o bende detaylıya girip cıktıktan sonra başlıyor . Kızımdada öyle olmustu yoluda yarılayınca ordan da guzel haberler alınca bende görmemiş gibi herşeyi almıştım
Sanırım yapısal bişey. Herkese saygım sonsuz kimse aynı olamaz aynı şeyi düşünemezbgm21 yalnış birşey dediysem kırdıysam da özür dilerim canım.
Valla ben söyledim gittiYok kuzum özür dilenecek bir şey yoksenide anlıyorum aslında hepimizin içinde böyle bir korku var ama pek dillendirmek yada düşünmek istemiyoruz.. Mesela ben nipt testti yaptırdım şükür negatif geldi ama hala kimse hamileliğimi bilmiyor doğurana kadar saklıcam galiba hepimiz sağlık kucağımıza alalım inşallah detaylı heyecanıda farklı şimdi detaylı geçsin öyle çevremize söyleyelim diye düşünüyorum
3 ay sakladım herkesten gecen hafta bahcede dogum gunu vardı dar bir elbıseyle partıye giriş yaptım baktım kulaktan kulaga konusuluyor bırı dayanamadı el işereti ile hamılemısın yaptı evettt dedimYok kuzum özür dilenecek bir şey yoksenide anlıyorum aslında hepimizin içinde böyle bir korku var ama pek dillendirmek yada düşünmek istemiyoruz.. Mesela ben nipt testti yaptırdım şükür negatif geldi ama hala kimse hamileliğimi bilmiyor doğurana kadar saklıcam galiba hepimiz sağlık kucağımıza alalım inşallah detaylı heyecanıda farklı şimdi detaylı geçsin öyle çevremize söyleyelim diye düşünüyorum
Yaa sen ne tatlısınnnGüzel kalbin ve açıklamalarınla kimseyi kıracağını düşünmüyorum ben
Ben de pozitif enerjiye hep inanıyorum, hep birlikte sağlıkla büyüteceğiz bebeleribgm21
Ya kuzu bende mevcut bir göbek vardı üstününe hamilelikte eklendi zaten beni gören anında anlarValla ben söyledim gittihatta baya baya tüm yakın çevrem biiyor böylesi de çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?