2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
süper puset hangisi seçtiniz
Puset için yalnızca bebek arabasına takılan pusetler para tuzağı dediler o nedenle hem araba koltuğu hem bebek arabasında birlikte kullanabileceğimiz birşey aldık. Çok özellikli birşey değil ama adac sertifikalı araç güvenlik testlerinden geçmiş güneşliği olan pratik bir ürün olsun dedik resimlerdeki gibi gözüküyor Cybex ama rengini kardeşim seçti sormadım hangi renge karar verdiğini

Eklentiler

• 83ECB29B-C76B-4004-8C51-3AC0C67A1822.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 68
  • F630C086-4855-414B-84AA-5CB95932E26E.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 42E9C16E-6AE0-4097-A381-419AD4C217D2.webp
    87,6 KB · Görüntüleme: 66
Bende 15+1 oldum 9.haftadan sonra normal hayatıma geri döndüm her işi kendim yapıyorum büyük temizliğimi bile yaptım tabi perdeleri eşim taktı camları silmektede yardımcı oldu
Ay maşallah bir gün ben de o hale dönerim inşallah. İlaç kullandığım halde hala ara ara midem bulanıyo

Benim gebeliğim tüp bebek öncesinde 2 düşüğüm var aslında risk olarak görmedim daha çok pozitif enerjiye güveniyorum bebeğe bir şeyler almak beni daha çok motive ediyor, aksi durumu hiç düşünmedim açıkçası.. Rabbim sağlıkla kullanmasını nasip etsin

Ya biz erkek anneleri olarak bence birkez çaktırmadan elbise giydirip mıncıklayabilmeliyiz bebelerimizi ya içimde kalıcak bayılıyorum dizde kurdelalı çorapla minnoş elbiseyle gezen kızlara

Ben minikken istediğim gibi giydireyim aklı erince o ne istiyorsa onu giysin ama turuncu pembe falan biraz kalbimi kırabilir
bir de yeterki pembe giysin evreleri var. Tayt üzerine tüller geçirmeler falan olunca artık renkler nur nimet oluyor

Ben anliyorum canim seni ben de boyleyim. 7 sene once saf saf amerikaya tasinan arkadasim bebek ve cocuk bakim kitaplarinin bazilarini bana vermisti cocuk planliyorum diye. Hatta daha da fazlasini kendim aldim onun tavsiyesiyle. Sonra isler planladigimiz gibi gitmedi. Belki hic cocugumuz olmayacak diye dusundugum oldu. Kutuphaneye bakmak aci verdi bunca sene bana.
Ama cok sukur simdi icimi ferah tutuyorum. Her sey yolunda ve boyle devam edecek diye kendimi telkin ediyorum. Yine de alisverise karsi beklemekten kendimi ali koyamiyorum. Ama gececek canim, saglikla kucagimiza alacagiz insallah :)

Ay maşallah bir gün ben de o hale dönerim inşallah. İlaç kullandığım halde hala ara ara midem bulanıyo
Bende 2-3 hafta ilaç kullandım ve bıraktım açıkçası bulantı ilacı beni daha beter etmişti çok uyku yapıyordu bende.. inşallah bir an önce toparlarsın kuzum 15 haftalık olduk hamile gibi değilim sadece dün ara ara vuran kasık ağrısı oldu o kadar

Yarın biz de 14 haftalık oluyoruz, geçer inşallah. Onlar sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Bir de anneliği tatmış olmanın da farkı var bence bizimki biraz özenmek. İlk heves diyelim ama artık acı bir tecrübe yok. Sağlıklı muhteşem bir bebek gelecek

güle güle kullanın inşaallah.
hangi modeli acaba. bende cybex ya da inglesina düşünüyorum ama ikisinde de kısıtlı modeller.
ben tüm pusetler arabada oluyor diye biliyordum :S

Saglıkla kucagınıza alın inşallah ..
Ya biz erkek anneleri olarak bence birkez çaktırmadan elbise giydirip mıncıklayabilmeliyiz bebelerimizi ya içimde kalıcak bayılıyorum dizde kurdelalı çorapla minnoş elbiseyle gezen kızlara
Yaa bırde şişko bacaklar olacak ama benim kızım fit ince uzun Tam basketbolcu asla uzun elbıse yakısmıyor mesela zaten aldıgım hiçbirşeyde boyuna uygun olmuyor belden kaybedıyoruz.
İşte bence yapı meselesi bende asla olumsuz düşündüğümden değil kim ister bebeğine birşey olmasını. Detaylıya girene kadar birşey almadım kızımdada .. Sonra başladım herşeye .. Saglıkla gelsin hepsi .. Alanlarda saglıkla gıydırsin inşallah ..
Bir de anneliği tatmış olmanın da farkı var bence bizimki biraz özenmek. İlk heves diyelim ama artık acı bir tecrübe yok. Sağlıklı muhteşem bir bebek gelecek
Hani böyle heyecanla alışveriş yapma isteği olur ya heh o bende detaylıya girip cıktıktan sonra başlıyor . Kızımdada öyle olmustu yoluda yarılayınca ordan da guzel haberler alınca bende görmemiş gibi herşeyi almıştım
Sanırım yapısal bişey. Herkese saygım sonsuz kimse aynı olamaz aynı şeyi düşünemez bgm21 yalnış birşey dediysem kırdıysam da özür dilerim canım.

Güzel kalbin ve açıklamalarınla kimseyi kıracağını düşünmüyorum ben
Ben de pozitif enerjiye hep inanıyorum, hep birlikte sağlıkla büyüteceğiz bebeleri bgm21

Yok kuzum özür dilenecek bir şey yok senide anlıyorum aslında hepimizin içinde böyle bir korku var ama pek dillendirmek yada düşünmek istemiyoruz.. Mesela ben nipt testti yaptırdım şükür negatif geldi ama hala kimse hamileliğimi bilmiyor doğurana kadar saklıcam galiba hepimiz sağlık kucağımıza alalım inşallah detaylı heyecanıda farklı şimdi detaylı geçsin öyle çevremize söyleyelim diye düşünüyorum

Valla ben söyledim gitti hatta baya baya tüm yakın çevrem biiyor böylesi de çok güzel.

3 ay sakladım herkesten gecen hafta bahcede dogum gunu vardı dar bir elbıseyle partıye giriş yaptım baktım kulaktan kulaga konusuluyor bırı dayanamadı el işereti ile hamılemısın yaptı evettt dedim Herkes şok bende de bir hava
Ama hala arkadas cevrem bilmiyor komsularım öğrendi ilk

Valla ben söyledim gitti hatta baya baya tüm yakın çevrem biiyor böylesi de çok güzel.
Ya kuzu bende mevcut bir göbek vardı üstününe hamilelikte eklendi zaten beni gören anında anlar ama çevreden uzak kaldık bu aralar malum grip mevsimiydi bende bir ara hasta olunca gelip gitmeleri kestik şimdi tekrar buluşmalar başlıcak o zaman belli olur yinede Cuma randevumu beklicem sonra buluşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…