2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Soltis %100 mineral güneş kremini aldım ben, ambalajı biraz dandik sadece ama kremden gayet memnunum. Çok hafif bi beyazlık bırakıyor o da geçiyor bir kaç dakikaya. 100 ml hemde baya idare eder beni
Baya bir seçenek çıkıyor hangisi acaba birde özellikle oksibenzon içermemeliymiş içeriğine baktınız mı

Ben o konuda kardeşime emanet ediyorum o çok sever böyle şeyleri toka bandana olsun o halleder
Benim gönlümden erkek geçiyordu ama kız nasip oldu sağlıklı olsunlarda hiç önemi yok

Soya sosu mu demişti cidden iyi geliyor mu ya hiç sevmem nasıl içebilirim ki acaba
Yok o benden önce alıp deneyimleyip kesinlikle almalısın dedi O ayrı melek birde öneren vardı .. Bak kesınlıkle tavsıye ederım içimin ama sadesi asla içemem deyip aldım ama cok guzel koyu ayran gıbı düşün

Bugün solante pregna siparişi verecektim tam da. Bana onu önermişlerdi . :)

Ben o konuda kardeşime emanet ediyorum o çok sever böyle şeyleri toka bandana olsun o halleder
Benim gönlümden erkek geçiyordu ama kız nasip oldu sağlıklı olsunlarda hiç önemi yok
Yaa inan sende hiç anlamasan bile o kadar bütünleşiyorsun anlatamam ben erkek çocuk hayatta bakamam derdim Kızlar naif oluyor filan ama annelik işin içine girince çok değişiyor herşey bende şuan bir kızım olsun çok istiyorum nasip inşallah hayırla sağlıkla nasip olur banada

Baya bir seçenek çıkıyor hangisi acaba birde özellikle oksibenzon içermemeliymiş içeriğine baktınız mı
Fotoğrafta ambalaj farklı ama içerik aynı baya araştırdım ben alırken. Çünkü aşırı hassas ve sivilceye meyilli bi cildim var çok iyi araştırıp almam gerek. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bence.

Eklentiler

• IMG_3269.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_3270.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 76
Ben sinoz kullanıyorum canım Bioderma sivilce yapıyor yüzüme yazın vücuduma kullanıyorum onu.Yakın zamanda sinoz aldım şimdilik memnunum lekelenmem vs olmadı henüz

Ayy tamam rahatladım içerikleri de paylaşamıyorlar fotoğrafa o yüzden zorlandım baya dün araştırırken

Onuda duydum genelde dr onu söylüyormuş arkadaşlara da fikir danışıp sipariş vereyim solante güzel bir marka zaten
Ben pregnadan memnun kalırsam diğer ürünlerini de bu emzirme sürecinden sonra kullanırım artık. Cildim problemli değil şükür. Bakalım ben de ilk defa deneyeceğim güzeldir inşallah.

Bende tam solante alacakken bu fotoğrafı gördüm içeriğine 100 üzerinden 10 vermiş instagramda bu sayfayı inceleyin alırken

Eklentiler

• IMG_3271.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 75
Hayırlı sağlıklı olsunda gerisi mühim değil benim Nipt sonucu kesin kız bebek ama sen detaylıyı bekle değişme ihtimali olabilir.. Bana hep doktorum erkek dedi pipi gösterdi testte kız çıkınca şoke olduk, bakalım Cuma randevum var çok merak ediyorum ultrasonda kız görecekmiyiz

Bana şimdilik erkeğe benziyor gibi dedi ama daha çok erken dedi 13 haftalıktı 15 haftada dr ben göremedim dedi bakalım ne zaman kesinleşecek

Bende tam solante alacakken bu fotoğrafı gördüm içeriğine 100 üzerinden 10 vermiş instagramda bu sayfayı inceleyin alırken
Ya bende evde kullandığım bitmek üzere bunu almayı düşünüyordum acaba bebeklerde kullanılan mustela gibi güneş kremlerini mi alsak

Bu sayfa güvenilir bir sayfa değil. Ordan burdan toplama bilgilerle ürünleri puanlıyorlar, bilimsellik 0.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…