- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 31
Bende kullanıyorum ama bi işe yaramıyoİlaç kullandığım halde hala var, umarım 16,hafta da kesilir de tatilde premses olurum![]()
İnşallah kesilir nefes alırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kullanıyorum ama bi işe yaramıyoİlaç kullandığım halde hala var, umarım 16,hafta da kesilir de tatilde premses olurum![]()
HahaBende de 85C var şu an duramıyorum iş yerinde içinde arada arkadan kopçasını açıyorumbir gün fena patlayacağım bu yüzden
Bir de arkadaşım dedi ağırlaşan göğüsler sırt ağrısı yapmaması için ve sarkmaları önlemek için uyurken bile sütyen takmalıymışız
![]()
Doktorum folik asiti kesti demir ilacı ve decavit başladıKızlar aile sağlığı merkezinden arandım hemşire tarafından. 12. Haftada demir başlıyoruz gelip kilo ve tansiyon için kontrol olman gerek filan dedi. Ama doktorum bana demir ilacı vermedi. Açıkcası yazmadım sa doktora sadexe çok iyi bir demir değeriyle hamile kaldığımı biliyorum. Sizler kullanıyor musunuz?
Hangi marka hangi tür takviyeleri alıyorsunuz?
Yaa cıdden öyle kaşlarım kırık kırık oldu hepBirebir aynı! Yüzümde değil fakat vücumda o kadar hızlı çıkıyorlar ki.. Çok sinir ya![]()
Her doktor kan değerlerimize göre bebeğin gelişimine göre sanırım değişik şeyler yazıyor tabi multivitamini herkese verdilerDoktorum folik asiti kesti demir ilacı ve decavit başladı
Hic olur mu abarti. Cocugun nufusunu cikartacak degilsin ya, bak tabi insan hevesleniyor :) ben de aklimdan isim geciriyorum cinsiyet belli olmasa da ve hala kayip yasamaktan cok korksam da...
Valla hiç abartı değil bence , insan bunlarla avunacak daha ney düşünecek başka
İsim olayıda zor bişi insan karar veremiyor canını sıkma bence![]()
Bizim çoktan belli kızımızın ismi. Hamile kalmadan yıllar önce seçmiştik eşimle kızsa şu erkekse bu diye. Leyla koyacağız rabbim nasip ederse. :)
ben cinsiyetin belli olmasini bekliyorum ama tabiki belirledimbi belli olsun ilan edecem insallah
kiz olursa Tanem
erkek olursa Umut
![]()
İnsan isim düşünmeye bebek fikri aklına girdiği an başlıyor ki. Bizim eşimle ilk evlendiğimizde bile vardı aklımızda isimler :)
o yüzden hiç abartı değil. Sadece fikrin değişebilir o da değişse ne olacak ki @saskito nun dediği gibi nufüs kağıdı çıkmayacak sonuçta :)
ayy o kadar iyi geldi ki yalnız olmadığımı bilmek sağolun kızlar o zaman isim araştırmalarına devammm :))))))aynı durum ben
şey diyoki bizimkide dur nipt te kesinleşsingörmekte yetmiyo
Sağlıkla gelsiin :)15+2den merhaba…bizim erkek olduğumuz kesinleşti20 haziranda detaylı için çağıracak şimdiden heyecanlıyım
Merhaba, bu ölçümü buradan hep duydum ama benim doktorum bahsetmedi. Ölçüm vajinal yapılıyorsa da yapmadık. Acaba atlıyor muyuz? Yoksa problem görünce mi yapılıyorKızlar konuyu takip ediyorum ama gözden kaçırmış olabilirim rahim ağzı uzunluğu öümü yaptıran varmı sonuçlarınız nasıl geldi doktor nasıl yorum yaptı
Sağlıkla gelsin :)Bizim de sonunda nipt sonucumuz negatif çıktı önceki hafta perinatolog %90 erkek demişti niptle de kesinleşti. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Kızlarsonunda ben de alışverişe başlayabilirim.
Bende merak ettimMerhaba, bu ölçümü buradan hep duydum ama benim doktorum bahsetmedi. Ölçüm vajinal yapılıyorsa da yapmadık. Acaba atlıyor muyuz? Yoksa problem görünce mi yapılıyor
Benim bir düşüğüm olduğu için doktorumdan kendim rica ettim eğer risk varsa önlem almak için canım ama normalde erken doğum öyküsü yoksa yapmıyorlar sanırımMerhaba, bu ölçümü buradan hep duydum ama benim doktorum bahsetmedi. Ölçüm vajinal yapılıyorsa da yapmadık. Acaba atlıyor muyuz? Yoksa problem görünce mi yapılıyor
20 Haziran mı? Sizinle günümüz aynıııı ama biz temmuz 3-4 gibi gideceğiiizzz.15+2den merhaba…bizim erkek olduğumuz kesinleşti20 haziranda detaylı için çağıracak şimdiden heyecanlıyım