2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Zeynep ismi de bana hep çok güzel gelmiştir eskimeyen ama çok naif bir isim bakalım eşimin son kararını merak ediyorum

Kerem en beğendiğim erkek isimlerinden biri arkadaşım bebeğine Kerem ismini koydu öyle akıllı öyle naif ki
Yaaaaa gerçekten mi isme ısındım aslında anlamı da güzel gerçekten kulağada naif geliyor sadece diğer isimde de aklım kaldı ondan sanırım ama şuna çok inanan biriyim çocuklar isimlerini taşıyor sizlerde böyle deyince iyice ısındım vallahi

Bencede sizin içinize sinen önemli tabi ama ben olsam Kerem’i seçerdim

Ay dayanamıyorum ben de koyuyorum bir sonraki fotomda süslenir koyarım
Allahım sana tez zamanda koca göbek nasip etsin buna göbek denmez ben fazla yedıgınde aksamları normal hayatımda böyle oluyorum
Çok tatlı olmuş üzerindekiler
Yaa son zamanları artık gelmez aynısının hamile versiyonunu almam lazım asırı severım kot elbise slopet hamılelerde .
Bu da en paspal ve pasaklı halimle ben soyasosu nun dediği gibi süslenince tekrar atarım hahaha
Yaa senın de daha ayva ayy benım bu sefer cok erken buyudu Ama memnunum büyüsün büyüsün
Evet ya kot bu bıde penye fılan olsa maşallah baya belli
Ayy öleceğim çok tatlısınız ama zayıflıklarınız sinir bozucu
Ahahha kilo almış halim bu benim +6 kılo

Malesef ikisinde de birak demedi doktorum yada laboratuvar. Kilom da yok . Doktorum ammiosentez yapalim diyor bende risklerinden korkuyorum ultrasonda bir bulgu da yok
ikili testte yuksek risk cikmadi.
Size söylemeleri gerekti, benim ilk çıkmayınca kan sulandırıcı kullanıyor musunuz diye sordular çünkü. İçiniz rahat olsun diğer testleri bekleyip detaylı ultrasona girebilirsiniz yada içiniz rahat olsun diye başka firmaya durumunuzu söyleyip tekrar kan verebilirsiniz.

Malesef ikisinde de birak demedi doktorum yada laboratuvar. Kilom da yok . Doktorum ammiosentez yapalim diyor bende risklerinden korkuyorum ultrasonda bir bulgu da yok

enteresan durum canım. yanış hatırlamıyorsam ben 10+6 da kan vermiştim. her gün de oksapar iğne kullanıyorum.bi de coraspin. bi sıkıntı çıkmamıştı iğneyi bırak diyende olmamıştı.

mantıklı da gerçi kan sulandırıcıyı bırakmak.

şirket değiştirebiliyor musun ki ?

Yaa maşallah bütün göbişlere benimkide yok gibi yok gibi diyordum ilk hamilelik olunca bilmiyorsun normalmiş şimdi sizinkiler kadar demek bir anda geliyor bu göbişler 6 aydan sonra

Kızlar ben bebişin ismini çağan Ege istiyordum eşim tek isim ve Kerem ismini beğenmiş sizce nasıl Kerem isminin anlamı güzelmiş aslında bilemedim ya neyseki onayımı sordu Allah razı olsun sizce nasıl
Bir öğretmen gözlemiyle cevap veriyorum benim denk geldiğim bütün keremler naif, uslu, kendinden emin ve nevistedigini bilen cocuklardi ve hepsi de çok yakışıklıydiii bence anlam ve tını olarak çok güzel

Kan sulandirici disinda baska neden olabilir ?erken gebelik haftasi degil, kilo problemi yok. Kafam netlessin diye bu testi yaptirdim daha cok karisti. Bazi laboratuvarlar yuzde 4 fetal fraksiyon ile calisiyormus bazilari yuzde 1 e kadar calisabiliyormus onunla da ilgili olabilir

Kızlar günaydııın, göbüş fotoğrafları inanılmaz hoşuma gittiii. Benim ki de baya baya çıktı artık atarım bir ara. :) Tetanoz aşşısı olmuştum pazartesi günü dün gece uyutmadı acıdan kolum öldüm sanki. Bu aralar bebişin hareketlerini daha sık hissetmeye başladım. Sizde durumlar nasıl?

Günaydın hanımlar uzun zamandır yoğunluktan dolayı yazamadım çok yoğun çalışıyorum giremedim inşallah hepiniz iyisinizdir ben pazartesi günü 16+0 kontrole gittim cinsiyeti erkek dedi ama bir hafta geriden geliyor dedi ben cinsiyeti duyma heyecanıyla sormayi unuttum araya kaynadı bir hafta geri gelmek ne demek haftaya tekrar gideceğim ama şişede sormak istedim kötü birşey mi başına gelen duyan varmı cevap verirseniz sevinirim

Ya anlamıyorum bu doktorları amniyosentez riskli bişey sonucta bebekte ciddi bi bulgu cıkmadan nasıl yapalım diyorlar

Arkadaşlar günaydın, ben de 16 haftalık oldum ama göbek sanki 20
Çok muhteşem
Hiiiç kafana takacağın bir şey değil. Aynı gün 2 farklı yere gitsen bile o ölçümler farklı çıkıyor. Farklı ölçüm olmasa bile 1 hafta geri gelmesi normal geç döllenme gibi sebepleri de olabiliyor. Keyfini çıkar oğluşunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…