2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende o yuzden korkuyorum ya saglikli bebegi riske atarsam diye ayrica uzun bir infertilite gecmisim var,,ne yapsam bilemedim boyle suphe ve huzursuzlukla nasil gecirecegim bu hamileligi bilemiyorum.
Cok ters olmus gerçekten üzüldüm ama bence amniyosentez yaptırma detaylı ultrasona giricez hepimiz zaten

Banada dr aynısını dedi canım Plesanta aşağıdaysa normal doğum olmaz dedi zaten ilk sezeryan benim ama bakalım ilerleyen haftalarda çıkacakmı

Yoo bence gayet 16

Yaa ben 12 de boyleydım haklısın . Benım gobegım aksamları 8 sabahları 6
Benim sabah aksam sabit oldu artik o gobek. Kabullendim ikiz ya ondan diye avutuyorum kendimi :) normalde zayif oldugum icin insanlar anliyor cevremde. 3 aylik diyince sok geciriyorlar sadece :)

Bende o yuzden korkuyorum ya saglikli bebegi riske atarsam diye ayrica uzun bir infertilite gecmisim var,,ne yapsam bilemedim boyle suphe ve huzursuzlukla nasil gecirecegim bu hamileligi bilemiyorum.
Öncelikle kalbini iyi tut ben toksoplazma çıktığında perinatolojiye gidinceye kadar yere göğe sığamadım. Doktorun verdiği bilgiler ve güven içimi rahatlattı. Hani en kötü ihtimalle benden de amniyosentez alınacaktı. Ama iyi bir doktora gitmek, amniyonsentez fikrinden korkutmadı. Çok şükür gerek de kalmadı. Bunun harici ben tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım, pişman da değilim. Ayrıntılıya zaten gireceğiz. Senin de yüksek ihtimalle kan sulandırıcıdan dolayıdır ama değilse bile ayrıntılıya kadar bekle. Sonuçta tarama yaptırmayan birçok kişi var. Ama kalbini ferah tut

Benim gibi ilk bebeşi olacak anneler tecrübeli anneler kanguru araştırıyorum varmı araştırdığınız yada kullandığınız önerebileceğiniz bi marka

Bende tarama testlerini yaptırmadım.

Al_pi canııım benim yarımda kalan kahverengi çizgim göbeğime çıkmıış üstelik sabah yoktu az önce eve geldim bi baktım düz çizgi

Bnmkı de hafif belirmiş üst göbekte ama.. Bende şaşırdım daha şimdiden
Benim göbeğime doğru çıkarken yarıda kalmış şekildeydi. Acayip komik görünüyordu. Sabah hala o durumdayken akşama tamamlanmıştı. Çok güldüm daha göbek deliğimin üstüne çıkmamış benim

Hiç o topa girmeye cesaretim yok canım sezaryan ile bide başka hastaneye götürürlerse bebekleri çıkana kadar bana zulüm olur aynı hastanede olmak daha mantıklı umarım zamanında gelirlerde gerek kalmaz

İnsallah oyledir icime su serptiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…