- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Yaa genelde herkes böyle yazmış sanırım eşimi dinliycemBir öğretmen gözlemiyle cevap veriyorumbenim denk geldiğim bütün keremler naif, uslu, kendinden emin ve nevistedigini bilen cocuklardi ve hepsi de çok yakışıklıydiii bence anlam ve tını olarak çok güzel
Sanırım netleşti gibi Kerem ismine alıştım daha modern bi isme kaçmak istedim ama kerem de eskimeyen bir isim naif geliyor bide kulağaBence çok güzel bir isim
Bende o yuzden korkuyorum ya saglikli bebegi riske atarsam diye ayrica uzun bir infertilite gecmisim var,,ne yapsam bilemedim boyle suphe ve huzursuzlukla nasil gecirecegim bu hamileligi bilemiyorum.Ya anlamıyorum bu doktorları amniyosentez riskli bişey sonucta bebekte ciddi bi bulgu cıkmadan nasıl yapalım diyorlar
Devlette ikili test günü verilecek olan kan için belli bi saat varmış bnde bilmeden ters bı zaman da gitmişim.saat 3 ten snra almiyolarms mesela bnde yeni öğrendim sizde bilin
Kan sulandırıcıyı bırakıp( doktorunuza danışarak) tekrar test verebilirsiniz bence. Amniyosentezden daha iyidir sonuçta hem kesin sonuç verecek.Bende o yuzden korkuyorum ya saglikli bebegi riske atarsam diye ayrica uzun bir infertilite gecmisim var,,ne yapsam bilemedim boyle suphe ve huzursuzlukla nasil gecirecegim bu hamileligi bilemiyorum.
Allah razı olsun daha önce buraya yazdım arkadaşlar demişti havalar ısınsın 5 ay oldu ve artık zamanı geldi
Bana asmdeki hemşire ikiz olduğu için önerilmiyo şimdiye kadar ikiz gebelerde sayılı kişi yaptırmıştır dedi o evde doğum olur göbek bağını paslı makas ile keserler diye önlem amaçlı dedi kızımda 2 doz vurulmuştum doktora sormayı unuttum tabi zaten pek düzgün diyologumuz olmuyo nedense daha ısınamadım ona hastanenin doğum süreci çok güzeldi sezaryandım ama ilgileri falaan doktorumda başka hastanede epey uzağa gitmiş arada kaldım iyice birde ikizlerde küvez girme ihtimali olduğundan yakınımda bi hastane olması gerek
Erkekler çoğaldı sanırım
Selam arkadaşlar puset mi 0-36 ay oto koltuğu mu alsam bilemedim. Puset kullanışlı mı gerçekten? Kış bebeği olacaklar bilemiyorum. Şu ekteki prego indirime girmiş alsak mı dedik eşimle
Yaa özür dilerim meraklandırdığım için. Bi kaç haftadır yoğun geçiyordu giremedim buralara hiç. Allah’a şükür hersey yolundaBen de merak ettim geçen gün etiketledim ben de onu ama dönüş yapmadı. İnşallah her şey yolundadır1ciftyesilgozz
Kız tahmin etmiştim ama oğluş geliyor ismi UlaşHadi yazın belliyse, ben de bugün bilgisayari elime aldım
İyi olmana çook sevindim. Biz de de yolunda her şey çok şükürYaa özür dilerim meraklandırdığım için. Bi kaç haftadır yoğun geçiyordu giremedim buralara hiç. Allah’a şükür hersey yolundapzt randevumuz vardı herşey yolundaydı. Kilo almam çok iyi 4 buçuk ayda 1 kg almış oldum. Bebiş de keyifle bağdaş kurmuş uzanıyordu 200 gram 17 cm olmuştuk pzt günü. Bayramdan sonra detaylı ultrasona gireceğim . Doktorum şey dedi plesantan normale göre biraz aşağıda ama 7 haftası var yukarı göç edebilir. Ben de ne olur en kötü dedim normal doğum yapamazsın dedi. Neyse kötü düşünmedim doktorum olumsuz konuşmadı çünkü çıkar yukarıya o dedi sizler nasılsınız gelilmeler neler çok şey kaçırdım galiba
Benim de pazartesi günü 17 cm boyu ve 200 gr kilosu vardı pamuğumun. 3 temmuzda detaylıya gitmeyi düşünüyorum ben de. :)Yaa özür dilerim meraklandırdığım için. Bi kaç haftadır yoğun geçiyordu giremedim buralara hiç. Allah’a şükür hersey yolundapzt randevumuz vardı herşey yolundaydı. Kilo almam çok iyi 4 buçuk ayda 1 kg almış oldum. Bebiş de keyifle bağdaş kurmuş uzanıyordu 200 gram 17 cm olmuştuk pzt günü. Bayramdan sonra detaylı ultrasona gireceğim . Doktorum şey dedi plesantan normale göre biraz aşağıda ama 7 haftası var yukarı göç edebilir. Ben de ne olur en kötü dedim normal doğum yapamazsın dedi. Neyse kötü düşünmedim doktorum olumsuz konuşmadı çünkü çıkar yukarıya o dedi sizler nasılsınız gelilmeler neler çok şey kaçırdım galiba
YaaaArkadaşlar günaydın, ben de 16 haftalık oldum ama göbek sanki 20
Bende o yuzden korkuyorum ya saglikli bebegi riske atarsam diye ayrica uzun bir infertilite gecmisim var,,ne yapsam bilemedim boyle suphe ve huzursuzlukla nasil gecirecegim bu hamileligi bilemiyorumYa anlamıyorum bu doktorları amniyosentez riskli bişey sonucta bebekte ciddi bi bulgu cıkmadan nasıl yapalım diyorlar
Doktorumda yuzde 1 e kadar bakabilen bir laboratuvara verebilirsin dedi..izmir de olan varsa bildiginiz veya sizin yaptirdiginiz yer neresiydi?Kan sulandırıcıyı bırakıp( doktorunuza danışarak) tekrar test verebilirsiniz bence. Amniyosentezden daha iyidir sonuçta hem kesin sonuç verecek.
Maşallah canım benimİyi olmana çook sevindim. Biz de de yolunda her şey çok şükürdetaylım 24 haziranda benim, büyüyor bebekler
Ben de 3 Temmuz düşünüyorum :)) haftamız aynı gidiyor sanırımBenim de pazartesi günü 17 cm boyu ve 200 gr kilosu vardı pamuğumun. 3 temmuzda detaylıya gitmeyi düşünüyorum ben de. :)
Evet haftalarımız aynıBen de 3 Temmuz düşünüyorum :)) haftamız aynı gidiyor sanırım
Benim de öyle bakalım hayırlısı ne zamansa o gün gelsinlerEvet haftalarımız aynıDoktor gününde olursa 10 Kasımda doğumun olur dedi. Size bir şey söyledi miii?
Yoo bence gayet 16Arkadaşlar günaydın, ben de 16 haftalık oldum ama göbek sanki 20
Yaa ben 12 de boyleydım haklısın . Benım gobegım aksamları 8 sabahları 620 mibenim 12 haftalik gobegim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?