2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Dimi şişko değilim ama baya iri yarı duruyorum Birde yani kemiklerimde kibar değil çok zayıfken de yapılı duruyorumdum bu kadar olmasada senin boyun maşallah benden uzun ben 1.70 🙈
1.80 de benim 😅 o yüzden diyorum duba olma yolunda ilerliyorum diye çünkü kilo uzun boylulularda biraz ürkütücü duruyor bu arada ben sizin için demiyorum aman yanlış anlaşılmasın 🤭 ben kendi adıma konuşuyorum 1.80 boyla 80-90 kilo olduğumu düşünsenize bildiğiniz duba işte 😂😂😂

1.80 de benim 😅 o yüzden diyorum duba olma yolunda ilerliyorum diye çünkü kilo uzun boylulularda biraz ürkütücü duruyor bu arada ben sizin için demiyorum aman yanlış anlaşılmasın 🤭 ben kendi adıma konuşuyorum 1.80 boyla 80-90 kilo olduğumu düşünsenize bildiğiniz duba işte 😂😂😂
Yaa bi dk sen 1.80 misin maşallah 🧿 kilon kaç peki kızlar ben size küstüm hepinize ben gidiyorum dermişim 🤣

Sen bi de onu 1.60 boya 90 olduğunu düşün 😅😅 top gibi yuvarlanır gideriz 🤣🤣

Bizim isim hazır dı eşim bey yan çizdi ilk oğlumuzun ismini ben koydum bunuda kendisi koymak istiyormuş bu adam beni doğuma kadar oyalar bulduğu isimlere kriz geçiriyorum zaten 🤣🤣 keşke ilkte fikrini filan alsaydım belki oda benim fikrimi alırdı 🤣

Herkese merhaba, fetal dna testim iki kez yetersiz geldi benimle aynı durumda olan var mi?
Merhaba kaçıncı haftada yaptırdın benim 1 kez yetersiz geldi ama ikincide sonuç çıktı. Ben 11+3 de yaptırdım bebeğin dna sı tam olarak kana karışmamış sanırım ve gerçekten bir kısmı da karışmış olsa sonuç tam çıkmadan asla paylaşmıyorlar.İkincisi 13+3 dü bu sefer sonucu çıktı .Senden 3. Defa kan alacaklar mı firma değiştirebilirsin ben doktora söylediğimde keşke firmanı değiştirseydin dedi çok hızlı sonuç veren yerler var 4-5 gün içerisinde .Doktorun bu konuda ne dedi?

Ay kızlar olur da buralarda toksoplazmayı araştıran olur diye son sonucumu da yazayım, burası kadınların ansiklopedisi 😅😅 totalde 3 kere igm ve igg toksoplazmaya bakıldı 2şer ve 3er hafta arayla. İlk ikisinde igm pozitif igg negatif çıktı. 3. de ise çok şükür igm negatif çıktı. Yani yalancı pozitiflik denilen durumu yaşamışım. Çok şükür hiçbir tedaviye gerek kalmadı 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

Ay kızlar olur da buralarda toksoplazmayı araştıran olur diye son sonucumu da yazayım, burası kadınların ansiklopedisi 😅😅 totalde 3 kere igm ve igg toksoplazmaya bakıldı 2şer ve 3er hafta arayla. İlk ikisinde igm pozitif igg negatif çıktı. 3. de ise çok şükür igm negatif çıktı. Yani yalancı pozitiflik denilen durumu yaşamışım. Çok şükür hiçbir tedaviye gerek kalmadı 🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Talihsizlik olmuş diyelim boşuna o kadar stres yaşayıp üzüldün neyseki sonucun temiz artık için rahat umarım kimse yaşamaz hamilelikte anneler ekstra evhamlı oluyor malum 🤕

Talihsizlik olmuş diyelim boşuna o kadar stres yaşayıp üzüldün neyseki sonucun temiz artık için rahat umarım kimse yaşamaz hamilelikte anneler ekstra evhamlı oluyor malum 🤕
Perinata gidinceye kadar neler yaşadığımı bir ben bilirim. Çok şükür o içimi rahatlatmıştı da iyi düşünmeye başlamıştım. Rabbim kimseyi doğmuş/doğmamış evladıyla sınamasın 🙌🏻

Çok şükür canım ya çok sevindim gözün aydın🙏🏻❤️

Kızlar ben bebişin ismini çağan Ege istiyordum eşim tek isim ve Kerem ismini beğenmiş sizce nasıl Kerem isminin anlamı güzelmiş aslında bilemedim ya neyseki onayımı sordu Allah razı olsun sizce nasıl 🥹
Kerem isimli çocuklar gördüğüm kadarıyla genellikle sakin fıtratlı oluyor. Çağan Ege daha modern bir isim ama Kerem de bence klasik kulağa hoş geliyor. Tabi ben kızçeme Zeynep gibi klasik isim koyacağım için, biraz öncelik ve zevk meselesi 😅😅

Kızlar ben bebişin ismini çağan Ege istiyordum eşim tek isim ve Kerem ismini beğenmiş sizce nasıl Kerem isminin anlamı güzelmiş aslında bilemedim ya neyseki onayımı sordu Allah razı olsun sizce nasıl 🥹
Kerem en beğendiğim erkek isimlerinden biri arkadaşım bebeğine Kerem ismini koydu öyle akıllı öyle naif ki🥹

Back
X