2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Normalde benim derim incedir, fazla kilolu da değilim sanırım o yüzden bu kadar net anlıyorum yerini. Mesela şimdi dinlendiğim için ya da uzandığım için bilmiyorum yine aşağıya indi o sertlik. Ama bugün hissettiğim pıt pıt kesinlikle bebişti

Normalde benim derim incedir, fazla kilolu da değilim sanırım o yüzden bu kadar net anlıyorum yerini. Mesela şimdi dinlendiğim için ya da uzandığım için bilmiyorum yine aşağıya indi o sertlik. Ama bugün hissettiğim pıt pıt kesinlikle bebişti

Evet fark ediyormuş canım bunlar zayıf olmak göbek olmaması benim göbüşüm var ayrıca iç karnımda geniş belki ondan geç hissettim bende

Cnm acil poliklinik artık ne olursa ben orda takipliyim.. Yani ben randevu aldıgımda genelde uzman doktor orda oluyo, bazen geç gelebiliolar sadece, onun dısında oradalar... Tek dezavantajı aynı doktora sürekli randevu alamıosun, polıklınıkleri degişio bazen jınekolojı bazen gebe bazen ınfertılıte yapıolar.. Sureklı Bı sırkulasyon var..

Benim de plasenta ön duvardaymış duyunca bi üzülmedim değil. Geceleri biraz hissediyorum hareketlerini ama bebeği görmekte güçlük çekiyoruz gerçekten. Ön duvar grade 1 yerleşimli yazıyor raporda

Günaydın kızlaarrr. Nasılsınııız? Güzel bebişleriniz nasııılll?
Herkese günaydın. Herkes iyidir umarım. Ben iyiyim, Bebişim de iyidir umarım, hala hissetmiyorum çünkü ben
Bugün ben de detaylı için randevu aldım. 10 temmuz, Cihan Çetin’e. Resmen sınav heyecanı gibi heyecan bastı

Ben de 3 Temmuz'a alacağım günlerdir ama unutuyorum sürekli. Bugün unutmazsam kliniği bir arayayım. Çok sevindim ikinizin de iyi olmasına. Ben de ilk 16'da hissetmiştim şimdi ara sıra bazen hissediyorum sürekli olmuyor. Bakalım birkaç haftaya daha net hissederiz :)

Günaydın kızlaarrr. Nasılsınııız? Güzel bebişleriniz nasııılll?
İyiyiiz güzel bebeğim de iyi valla büyüyor 24 Haziranda benim detaylı ultrasonum. Bayram öncesi çıkmış olacak aradan, iyi haberleriyle güzel bir tatil geçiririm umarım sen nasılsın?

Benim de plasenta ön duvardaymış duyunca bi üzülmedim değil. Geceleri biraz hissediyorum hareketlerini ama bebeği görmekte güçlük çekiyoruz gerçekten. Ön duvar grade 1 yerleşimli yazıyor raporda

Şu an benim de plesantam anterior. ilk gebeliğimde de ayrıntılı usg raporuna göre anterior imiş (anterior high, grade 0). Ben güzel bir gebelik geçirdim, bir ara plesantam aşağı indi ama iki üç hafta sonra tekrar çıktı (onun önde olmasıyla bir ilgisi yoktu sanıyorum). Başka nedenlerden ötürü sezaryen oldum ama çok sağlıklı, nur topu gibi bir şeyim oldu. Endişelenecek bir şey olmamalı bu o yüzden. (Hareketlerini ne zaman hissettim bilmiyorum ama normal zamanında başlamıştır herhalde, tekmeler mekmeler hatırlıyorum gayet net). Ayrıntılı usgde de görülmüştü aslında her şeyi, yüzü bile. Hatta eşim dudağında gölge görmüştü de yarık dudak mı diye doktora sormuştu. (Değildi). Detaylıda görünür bence sizin de (ve benim de umarım)

İyiyiiz güzel bebeğim de iyi valla büyüyor 24 Haziranda benim detaylı ultrasonum. Bayram öncesi çıkmış olacak aradan, iyi haberleriyle güzel bir tatil geçiririm umarım sen nasılsın?
Böyle iyi haberlerinizi duyunca daha da iyi oluyorum neşem geliyor vallahi.♥ Oh ne güzel bayramdan önce göreceksin miniği. Ben nasıl sabredicem diye düşünüyorum. Daha çok var ama bakalım :)

Ne güzel ayrıntılı anlatmışsın teşekkür ederim hamilelik hormonlarım beni duygulandırdı bu hamileliğin de diğeri kadar hatta çok daha güzel geçsin ben 2. Ayrıntılı ultrasona giricem temmuzda inşallah orda görürüz

Çok teşekkür ederim, hepimizinki güzel geçsin, ayrıntılıdan güzel haberlerle dönelim

Acilde sürekli asistanlar var ve gerçekten davranışları çok kötü daha bir tane kibar asistana denk gelmedim .Geçen gün muayene için Bir erkek doktora randevu aldım kadın asistan çıktı karşıma ne ekranı gösteriyor ne kalp atışı dinletiyor verdiği ultrason görüntüsü zaten içinde çocuğu göremezsin o derece .Dediğin gibi sürekli bir poliklinik ve oda değişikliği de oluyor eğitim araştırma hastanesi diye asistanlar da sürekli orda davranışları uzman doktordan beter çoğunun

Çok teşekkür ederim, hepimizinki güzel geçsin, ayrıntılıdan güzel haberlerle dönelim
İnşallahh
Aynı gün gidecekmişiz hem benim de 10 temmuz

Benden haberler kötü crp 37ye çıkmış. Aranızda suda eriyen CEC kullanan var mı ? Doktor bişey olmaz dedi ama korkuyorum

Geçmiş olsun. Bahsettiğiniz ilacı hiç kullanmadım ama internette araştırınca hamilelikte doktor kontrolünde kullanıldığını gördüm. Etkin maddesi sefaklor, emzirirken de güvenli kabul edilen (en düşük risk kategorisine giriyor ve süte çok az geçiyor) maddelerden. Kadınlar kulübünde de kullanan çok hamile olmuş, sefaklor cec diye aratırsanız çıkar. İsterseniz bir doktor veya eczacı görüşü daha alın ama enfeksiyon tedavi edilmezse pek iyi olmayabilir sizin için.

Kızlar merhaba, 4lü test sonucum riskli çıktı riskli çıkıpta sağlıklı bebiş doğuran var mı dünden beri kafama çok taktım başka hastanede de hemen 4lü tarama yaptık onun sonucuna göre yurt dışına kan yollayacağız

İkili nasıldı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…