- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Normalde benim derim incedir, fazla kilolu da değilim sanırım o yüzden bu kadar net anlıyorum yerini. Mesela şimdi dinlendiğim için ya da uzandığım için bilmiyorum yine aşağıya indi o sertlik. Ama bugün hissettiğim pıt pıt kesinlikle bebiştiSertlik tamamen bebişten bundan eminim oğlumda anlamıyordum bunu ileri haftalarda olurdu bu bebekte çok yaşıyorum sanki bir tarafa poposunu yaslıyor yada kasılıyor gibiah benimki de yemekten sonra ve gece saatleri coşuyor
Normalde benim derim incedir, fazla kilolu da değilim sanırım o yüzden bu kadar net anlıyorum yerini. Mesela şimdi dinlendiğim için ya da uzandığım için bilmiyorum yine aşağıya indi o sertlik. Ama bugün hissettiğim pıt pıt kesinlikle bebiştiSertlik tamamen bebişten bundan eminim oğlumda anlamıyordum bunu ileri haftalarda olurdu bu bebekte çok yaşıyorum sanki bir tarafa poposunu yaslıyor yada kasılıyor gibiah benimki de yemekten sonra ve gece saatleri coşuyor
Evet fark ediyormuş canım bunlar zayıf olmak göbek olmaması benim göbüşüm var ayrıca iç karnımda geniş belki ondan geç hissettim bendeNormalde benim derim incedir, fazla kilolu da değilim sanırım o yüzden bu kadar net anlıyorum yerini. Mesela şimdi dinlendiğim için ya da uzandığım için bilmiyorum yine aşağıya indi o sertlik. Ama bugün hissettiğim pıt pıt kesinlikle bebişti
Ümraniye eğitim araştırmaya acil için gitmeyin dedün travma yaşadım asistanlar sayesinde orada Zübeyde sümeyye diye bir doktora gitmiştim o iyiydi devlette zaten ne mümkün randevu alıyorsun karşına asistan çıkıyor 3 kez gittim sadece 1 inde ismi yazan doktora rastgeldim medar a da bakıcam sağolun
Benim de plasenta ön duvardaymış duyunca bi üzülmedim değil. Geceleri biraz hissediyorum hareketlerini ama bebeği görmekte güçlük çekiyoruz gerçekten. Ön duvar grade 1 yerleşimli yazıyor rapordaKızlar benim kontrolümde doktor plasenta anterior yazmış .Plasentası önde olan var mı internette biraz baktım hareketleri daha geç hisseder genelde plasentası anterior yerleşimli olanlar ve daha az hisseder diyor bir de çocuğu ultrasonda görmek daha zor oluyormuş.
Herkese günaydın. Herkes iyidir umarım. Ben iyiyim, Bebişim de iyidir umarım, hala hissetmiyorum çünkü benGünaydın kızlaarrr. Nasılsınııız? Güzel bebişleriniz nasııılll?
Ben de 3 Temmuz'a alacağım günlerdir ama unutuyorum sürekli. Bugün unutmazsam kliniği bir arayayım. Çok sevindim ikinizin de iyi olmasına. Ben de ilk 16'da hissetmiştim şimdi ara sıra bazen hissediyorum sürekli olmuyor. Bakalım birkaç haftaya daha net hissederiz :)Herkese günaydın. Herkes iyidir umarım. Ben iyiyim, Bebişim de iyidir umarım, hala hissetmiyorum çünkü ben
Bugün ben de detaylı için randevu aldım. 10 temmuz, Cihan Çetin’e. Resmen sınav heyecanı gibi heyecan bastı
İyiyiizGünaydın kızlaarrr. Nasılsınııız? Güzel bebişleriniz nasııılll?
Benim de plasenta ön duvardaymış duyunca bi üzülmedim değil. Geceleri biraz hissediyorum hareketlerini ama bebeği görmekte güçlük çekiyoruz gerçekten. Ön duvar grade 1 yerleşimli yazıyor raporda
Böyle iyi haberlerinizi duyunca daha da iyi oluyorum neşem geliyor vallahi.♥ Oh ne güzel bayramdan önce göreceksin miniği. Ben nasıl sabredicem diye düşünüyorum. Daha çok var ama bakalım :)İyiyiizgüzel bebeğim de iyi valla büyüyor 24 Haziranda benim detaylı ultrasonum. Bayram öncesi çıkmış olacak aradan, iyi haberleriyle güzel bir tatil geçiririm umarım sen nasılsın?
Ne güzel ayrıntılı anlatmışsın teşekkür ederim hamilelik hormonlarım beni duygulandırdıŞu an benim de plesantam anterior. ilk gebeliğimde de ayrıntılı usg raporuna göre anterior imiş (anterior high, grade 0). Ben güzel bir gebelik geçirdim, bir ara plesantam aşağı indi ama iki üç hafta sonra tekrar çıktı (onun önde olmasıyla bir ilgisi yoktu sanıyorum). Başka nedenlerden ötürü sezaryen oldum ama çok sağlıklı, nur topu gibi bir şeyim oldu. Endişelenecek bir şey olmamalı bu o yüzden. (Hareketlerini ne zaman hissettim bilmiyorum ama normal zamanında başlamıştır herhalde, tekmeler mekmeler hatırlıyorum gayet net). Ayrıntılı usgde de görülmüştü aslında her şeyi, yüzü bile. Hatta eşim dudağında gölge görmüştü de yarık dudak mı diye doktora sormuştu. (Değildi). Detaylıda görünür bence sizin de (ve benim de umarım)
Çok teşekkür ederim, hepimizinki güzel geçsin, ayrıntılıdan güzel haberlerle dönelimNe güzel ayrıntılı anlatmışsın teşekkür ederim hamilelik hormonlarım beni duygulandırdıbu hamileliğin de diğeri kadar hatta çok daha güzel geçsin ben 2. Ayrıntılı ultrasona giricem temmuzda inşallah orda görürüz
Acilde sürekli asistanlar var ve gerçekten davranışları çok kötü daha bir tane kibar asistana denk gelmedim .Geçen gün muayene için Bir erkek doktora randevu aldım kadın asistan çıktı karşıma ne ekranı gösteriyor ne kalp atışı dinletiyor verdiği ultrason görüntüsü zaten içinde çocuğu göremezsin o derece .Dediğin gibi sürekli bir poliklinik ve oda değişikliği de oluyor eğitim araştırma hastanesi diye asistanlar da sürekli orda davranışları uzman doktordan beter çoğununCnm acil poliklinik artık ne olursa ben orda takipliyim.. Yani ben randevu aldıgımda genelde uzman doktor orda oluyo, bazen geç gelebiliolar sadece, onun dısında oradalar... Tek dezavantajı aynı doktora sürekli randevu alamıosun, polıklınıkleri degişio bazen jınekolojı bazen gebe bazen ınfertılıte yapıolar.. Sureklı Bı sırkulasyon var..
İnşallahhÇok teşekkür ederim, hepimizinki güzel geçsin, ayrıntılıdan güzel haberlerle dönelim
Aynı gün gidecekmişiz hem benim de 10 temmuzHerkese günaydın. Herkes iyidir umarım. Ben iyiyim, Bebişim de iyidir umarım, hala hissetmiyorum çünkü ben
Bugün ben de detaylı için randevu aldım. 10 temmuz, Cihan Çetin’e. Resmen sınav heyecanı gibi heyecan bastı
Benden haberler kötü crp 37ye çıkmış. Aranızda suda eriyen CEC kullanan var mı ? Doktor bişey olmaz dedi ama korkuyorum
Ne zaman basladı hastalıgın canım kac gün olduBenden haberler kötü crp 37ye çıkmış. Aranızda suda eriyen CEC kullanan var mı ? Doktor bişey olmaz dedi ama korkuyorum
İkili nasıldı pekiKızlar merhaba, 4lü test sonucum riskli çıktıriskli çıkıpta sağlıklı bebiş doğuran var mı dünden beri kafama çok taktım başka hastanede de hemen 4lü tarama yaptık onun sonucuna göre yurt dışına kan yollayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?