Evet ama yaşıma göre 1:1422 olması gereken değer 1:287 ye kadar artınca doktorum da sonuçların kötü olduğunu söyledi. Bir sürü şey sıraladı ard arda hiç birisini inanın hatırlamıyorumAslında 1/287 diye düşününce 286 kişinin sağlıklı bir kişinin sağlıksız. Tabiki daha düşük bir oran çıksa daha iyiymiş ama içinizi ferah tutun testlerinizi yaptırın inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Hepsi burada da ara ara indirim oluyor ben yenidoğan için prima premium care aldım devamı için birkaç paket molfix aldım şansa artık bakalımKızlar bebek bezi alan var mı? E bebekte indirim var kararsız kaldım
Bende 1 ve 2 beden prima care aldım daha almam diye düşünüyorumHepsi burada da ara ara indirim oluyor ben yenidoğan için prima premium care aldım devamı için birkaç paket molfix aldım şansa artık bakalım
Eğer kardeş istiyorsanız ileride arayı çok açmayın derim 5 sene geçti hiçbirşey yok sıfırdan başladık büyük eşyaları atmışız satmışız kıyafet desen oda yokGeçmiş olsun
İkinciyi düşünmüyordum ama şöyle hemen arkadından yapayım diyorum
Merhaba çorumluyum sağlık ocağı hususi aradı yaptirin 12.haftaya kdr dieKızlar SMA testi yaptıran oldu mu? Cogu insan saglık ocagında yapılıyor demiş ama ben bizim saglık ocagının hemsiresine sordum olmuyor bizde bebek dogunca topuktan kan alıp bakılıyor denildi. Ankarada olup saglık ocagında sma testi yaptıran var mı
O zaman sen ikinciyi düşünmüyordun ?Eğer kardeş istiyorsanız ileride arayı çok açmayın derim 5 sene geçti hiçbirşey yok sıfırdan başladık büyük eşyaları atmışız satmışız kıyafet desen oda yok
İkinci düşünen arkadaşlara tavsiyem ilkinde hep herşeyin en güzelini en sağlamını alın. Renkler daha soft daha nude renkler olsun. Bir kızım var iki yaşında %70 bu bebişte kızmış o yüzden sadece hastane çıkışı alacağım geri kalan herşey varGeçmiş olsun
İkinciyi düşünmüyordum ama şöyle hemen arkadından yapayım diyorum
Soft ve nude renklerle çıktığım bu yolda pembeler ile ilerliyorumİkinci düşünen arkadaşlara tavsiyem ilkinde hep herşeyin en güzelini en sağlamını alın. Renkler daha soft daha nude renkler olsun. Bir kızım var iki yaşında %70 bu bebişte kızmış o yüzden sadece hastane çıkışı alacağım geri kalan herşey var
E artık kendini göstersin zahmet olmazsaGünaydın kızlarBugün nihayet benimde kontrolüm var bebis hareket etmiyor biseymi oldu vs derken bugun 5 bucukta gideceğim. kendini gostermezse 1 ay cinsiyet icin nasil beklerim diyorum once saglikli oldugunu duyayim tabi.Cok az kişi kaldik galiba ogrenmeyen benim kalbim duracak gibi iki oğlustan sonra dahada heycanli oluyor
Pembe olmazsa olmaz zatenSoft ve nude renklerle çıktığım bu yolda pembeler ile ilerliyorumHele annem tam bir pembe canavarı çıktı, pembenin tüm tonlarından tulumu var bebeğin neyseki ördüğü tulumlarda daha yumuşak renkleri tercih ediyor
Ama baksanıza şu kısa balon tuluma
E artık kendini göstersin zahmet olmazsaöncesinde kahve içmek çikolatadan daha iyi diye okudum geçen gün aklında olsun.
Güzel haberlerini bekliyoruz
Pişik biraz da her bez açmada kullandığımız krem losyonlarla alakalıymış. Bunu dün öğrendim. Bezin sadece parfümsüz ve kimyasal içermeyen olanından olursa bir sorun çıkarmazmış bebek poposuna. Tabi çişi kakayı bekletmemekte önemli diyorlar tecrübeli anneler. Ben sleepy ve molfix aldım 3 paket. Ama indirim görünce almak istiyorum hepBen yenidoğan için prima premium care aldım ama totosunu en iyiye alıştırarak hata yaptım bencesonra bir pakette sleepy aldım.
Bilmiyorum almak istiyorum çok pahalanıyorlar ama stok yapmak mantıksız pişik durumunda. Ya da kendi aramızda değiş tokuş yapıyormuşuz
Yaa benimd3 aynı durum oturunca kuyruk sokmuş yatınca belim ağrıyorArkadaşlar benim bir iki haftadır kuyruk sokumu kemiğim ağrıyor. Bu da mı belirti
Karnımız büyüdükten sonra daha da garip olacak. Belki de değerlendirmek lazım ama fizyolojik ve psikolojik olarak değişik bir süreçten geçiyoruz eşler uyum sağlayacak bize napalım. Ben çok uzaklaşmamaya çalışıyorum ama sık da isteyemiyorum ne yalan söyleyeyim. Akşam çocuklarla birlikte yatıp uyumak istiyorum ona enerjim kalmıyor. Özellikle randevulaşmamız lazım ki uyumayayımNe bileyim ben kendimi tuaf hissediyorum bi kere oldu o günden sonra ya orgazm kasilmasi sırasında bi sey olduysa diye gerildim suçlu hissettim daha da yaklasamadim eşime de dedim madem rahat edemiyorsun tamam dedi naapsin
Ay inan cumartesi atmadım denemek için aman Allah im ölüyordum mide bulantisini da geçtim dehşet bir baş ağrısı başımı duvarlara vurmak geldi içimden ayyy galiba bağımlılık yapıyormuş bu ilac mecbur ertesi gün tekrar attım
Vallahi bilemedim ya ben de çekiniyorum doğuma kadar ara vercem sanirim istiyorum ama korkuyorum da
Bu prilam kesinlikle bağımlılık yapıyor bence 2 atiyordum 1 e indirdim simsi yarım atıyorum ama mide bulantısı ve şiddetli baş ağrısı yapıyor bakalım dayanabilecek miyim yarım atmaya .. Ben hamilelik değil ilac bağımlılığından olduğunu düşünüyorum bu halimin ama bakalım yarım a bünyem alışırsa bırakmayı deneyeceğim
İnan kafamı kaldıramıyorum tansiyonu olcuyorum normal ama başım çok fena ya resmen tartamiyorim kafamı boyle vurmak istiyorum parol de geçirmiyor
Markası nedir acaba?
Hmm orgazm da sıkıntı olmaz dedi yani doktor ben de bu cuma gidince soracağım bakalım
Senden duyup ben de yarım içtim canım bugün 2. Gün ve fena sarstı 1 atarken iyiydi de yarım atınca mide bulantısı ve en önemlisi baş ağrısı başladı bakalım umarım bir kaç güne alışır bünyem yani hamilelikten değildir herhalde artık ilaçtan bence alışkanlık 3 4 güne hâlâ aynı olursam demek hamilelik kaynaklı bulantim ağrım var diye düşüneceğim tekrar 1 atmaya başlarım yarım değil ilaci
Aslında şehir hastanesinden randevu aldım ama araştırdım çok kısa sürüyormuş ben ayrıntılı usg ye önem veriyorum kıyarım paraya ne yapayım her şeyi iyi incelensin kafam rahat çıkayım
Ben doğum paketi almayı düşünüyorum ama temmuz da zam gelecekmiş temmuz zammı öncesi de paket alamam daha araştırma yapmadım zamlı fiyattan alacağım büyük ihtimalle sinir oldum ara zammı ne ya çok saçma
Oyyy oyyyy
Ne derece riskli benim 2 li temiz 3 lu orta risk çıkmıştı amniyosentez önerdi istemedim kıyamam zaten diye şükür ayrıntılı usg de doktor detaylı bakti risk içeren bir belirti göremedim dedi rahatladım evladım da çok şükür elhamdülillah sağlıkla doğdu
Kizlar fiyat nedir ben de almak istiyorum almak istediğim zaman keske alsaydım erteledim o zaman 3 5 bin falandı suan bi baktım 10 bin falan en kötü
Aslında toplamda sekiz on parça yeterli hatırladığım kadarıyla. Zaten birkaç günde bir yıkarsınız. Ama atlet çok gidiyor, tercihen büyük beden bol bol alınabilir. İlk aylarda çorap kullanmıyorduk galiba çok o yüzden ayaklı pantolonlar (ilk üç ay için) pratik oluyor. Ben alt üst ayrı alma tarafıyım, ikisinden biri kirlenince rahatça değiştiriyorsunuz, tulumda komple çıkarmak gerekiyor (fazla çamaşır çıkmaması açısından), ben tulumları 3-6 aylık almıştım hep. Ayrıca başı için pamuklu penye bere lazım oluyor, (eldiven giyemiyorlar çok küçükken bazen, eline çorap geçiriveriyorsunuz). Biz hep uzun kollu kullanmıştık kasım doğumlu oğlum için (doktor tavsiyesiyle ev sıcaklığı gece gündüz 21 olmasına karşın). Ben ayrıca 3-6 aylık birkaç güzel kazak ve 9 aylık tulum mont almıştım, tepe tepe kullandı.
Evi büyük olup da bir odasını çamaşır kurutma odası yapanları tenzih ederek söylüyorum, çok haklısınız. Yer darlığından alamamıştık biz kurutma makinesi ama artık bu ay gözümü karartıp aldım (doğuma kadar başka bir şey almam ben artık). Daracık banyoda gökdelen gibi yükseliyor çamaşır makinesinin üstünde ama resmen şimdiden hayat kalitem bir tık arttı, ki yaz ayındayız ve balkonda kurutma imkanımız var. Kışın çok hayat kurtarıcı olacak çocuklu evde. Düşünen herkese ben de tavsiye ediyorum iyice zamlanmadan.
5 sene boyunca kullandım üniversite zamanımda. Evimde vardı. Sanki kıyafetleri ağzında çiğneyip öyle kurutuyor gibi kırışıktı. Evime almadım daha yeni alacağım. Şimdikiler ekstra ütü istemiyormuş. Arkadaşımda Altus marka var baya memnun hatta. İyi araştırmak lazım cidden.Bişey sorcam.. Bende istiyorum kurutma ama kimi çok kırıştırıyor ekstra ütü istiyor diyor.. Öyle oluyo mu?
Benimki Arçelik 910 km. Hiç kırıştırmıyor ütü istemiyor. tavsiye ederim . Günlüğü kurtarıyor. Ama jilet gibi olsun istersen bir iki parçaya ütü yaparsın her bakımdan kârBişey sorcam.. Bende istiyorum kurutma ama kimi çok kırıştırıyor ekstra ütü istiyor diyor.. Öyle oluyo mu?
Kurutmada bekletip çıkarmazsan evet baya baya kırışık alırsın ama bittiği an alıp katlarsan gayette güzel cıkarıyor .Bişey sorcam.. Bende istiyorum kurutma ama kimi çok kırıştırıyor ekstra ütü istiyor diyor.. Öyle oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?