Ayy bende heyecanlandım Allahım sağlıklı sıhhatli oldugunu öğrenmeyi ilk nasip etsin sonrada desin ki bir prenses geliyo amin amin aminGünaydın kızlarBugün nihayet benimde kontrolüm var bebis hareket etmiyor biseymi oldu vs derken bugun 5 bucukta gideceğim. kendini gostermezse 1 ay cinsiyet icin nasil beklerim diyorum once saglikli oldugunu duyayim tabi.Cok az kişi kaldik galiba ogrenmeyen benim kalbim duracak gibi iki oğlustan sonra dahada heycanli oluyor
Yok canım eşim hiç istemiyordu yani en azindan çocuk 8,9 yaşına gelince belki diyordu sonra oğlum kardeşi olan çocuklara ağlamaya başlayınca adama bir aşk geldi baya beni darladı korka korka denemeye başladık hemen olmayınca bende çok fazla istek oluştu beşik bebek arabası hepsini sattık yenidoğan kıyafetlerin çoğunu attım çoğunu dağıttım vs şuan hala biz nasıl ikinci çocuğu yaptık diyor eşim oda inanamıyorO zaman sen ikinciyi düşünmüyordun ?Benim 6 yasında gırecek kızım herseyımız duruyor hatta detaylıya gıreyım tam cınsıyetten emin olayım bütün ayakkabılarını elbıselerını satayım artık
İlk cocuk zaradan mantıgıyla her ayakkabı marka ve hepsı renkli
Islak mendil kesinlikle en çok giden şey onu yapabilirsinValla neyi stok yapacağımızı şaşırdık artıkdiğer ürünlerle devam ediyorum ilk çocuk çok zormuş neyi alacağımı şaşırdım
Benimki Arçelik 910 km. Hiç kırıştırmıyor ütü istemiyor. tavsiye ederim . Günlüğü kurtarıyor. Ama jilet gibi olsun istersen bir iki parçaya ütü yaparsın her bakımdan kâr
Kurutmada bekletip çıkarmazsan evet baya baya kırışık alırsın ama bittiği an alıp katlarsan gayette güzel cıkarıyor .
Bazı programlar ekstra kurutup ekstra kırışlık yapıyor öğrenınce neyı neyde kurutacagınızı hiç sorun olmuyor benım arçelik .
Ben de daha 3 kere filan kiyafet kuruttum. Elektrolux aldim modelini geride yazmistim. Gunluk tshrtler icin yeterli geldi bana direk katlayip dolaba koydum.Bişey sorcam.. Bende istiyorum kurutma ama kimi çok kırıştırıyor ekstra ütü istiyor diyor.. Öyle oluyo mu?
BendensinArcelık mi iyisi yani.. Teknolojiyle pek aram yok.. Ne katyam var, ne dysonum, ne airfryer
Çok haklısın. Bir de şimdi bebek alışverişi var. Ama benim için elzemdi. Pandemiden beri yardımcı almıyorum. Günde elli sekiz kere üst değiştiren iki oğlan. Tam zamanlı çalışıyorum filan. Çıldıracaktım çamaşır asmaktan ütülemekten. Benim çamaşır makinem kırışık çıkartıyor asınca da kırışık. Takıntım var atletleri bile ütülüyordumHımmm fıyatlarına bile bakmaya korkuyorumneyse Bı sekılde sıkıştırcaz inş
Ahahha benım kurutma makinası geçen yıldan hatta kurutmaya niyet edip magazaya gıdecegımız gun bulasık makınası bozuldu kurutma nıyetıne gıttıgımız magazadan bulasık makınasını alıp cıkmıstık .Arcelık mi iyisi yani.. Teknolojiyle pek aram yok.. Ne katyam var, ne dysonum, ne airfryer
Bişey sorcam.. Bende istiyorum kurutma ama kimi çok kırıştırıyor ekstra ütü istiyor diyor.. Öyle oluyo mu?
5 sene boyunca kullandım üniversite zamanımda. Evimde vardı. Sanki kıyafetleri ağzında çiğneyip öyle kurutuyor gibi kırışıktı. Evime almadım daha yeni alacağım. Şimdikiler ekstra ütü istemiyormuş. Arkadaşımda Altus marka var baya memnun hatta. İyi araştırmak lazım cidden.
Hahahah iyi hemen bulundugunuz ortami terketmissiniz ben bi şokla gozune far tutulmus tavsan gibi kaliyorum oldugum yerde yaptigimi sindiriyorum once sonra esim sagolsun dalgasini geciyoGeçen benim de birden eşimin yanında pıt kaçtı birden ama hic anlamadım geldiğini.pardon sevgilim dedim çıktım odadan ayaktaydim bir şey demedi ama konu orada kaldı
Sabah üç kez pıt pıtım oldu benim desoyasosu miniğim şu anda beni biraz dürtüyor minik minik de olsa hissediyorum. Sende de oldu mu kuzuu
Aa devlet mi bir de ben de devlette çalışıyorum ve kesinliklr izin istemiyorum. Yarın doktora gidiyorum diyorum sadece . Eğer bir sorun çıkarsa zaten ispatlanabilir. Kaydın olduğu sürece de yasal olarak hiç bişe yapamazlarBugün hastane kontrolüm için zar zor izin aldım iş yerinden rutin kontrolüm ayda 1 gün hakkım var diyorum saatlik alıyorum ona rağmen diyorum yok öyle bir hakkın diyorlar bir de devlet kurumu maalesef hiçbir şeyden haberi olmayan insanlar başa geçince böyle oluyor sinirimi bozdular.
Dinler bence . Bende de hala tık yok vallahı ara ara acabamı dıyorum dınlıyorum yok kzıımda yuz ustu yatınca hemen tık tıklardıSabah üç kez pıt pıtım oldu benim deama ben hala emin değilim nolur bebek olsun ve iyi olsunlar. Herkes hissetti biz en önden gidenler bekliyoruz hala yarın aşı randevum var sağlık ocağındaki hemşireden rica etsem dinletir mi acaba kalbini
Bence bebişlerimiz bende uzanınca özellikte yemekten sonra pıt pıt hissediyorum artık günde 2 3 kez ancak oluyor minik bir pıt hareketi bağırsak hareketinden farklı oluyorSabah üç kez pıt pıtım oldu benim deama ben hala emin değilim nolur bebek olsun ve iyi olsunlar. Herkes hissetti biz en önden gidenler bekliyoruz hala yarın aşı randevum var sağlık ocağındaki hemşireden rica etsem dinletir mi acaba kalbini
Erkekler bazen haklı olabiliyor canım biz böyle hevesleniyoruz şuan airfry kullanan kimse memnun değil tabi dyson farklı da o olsa güzel olur ama airfry alıp 3 gün sonra satan arkadaşım varAhahha benım kurutma makinası geçen yıldan hatta kurutmaya niyet edip magazaya gıdecegımız gun bulasık makınası bozuldu kurutma nıyetıne gıttıgımız magazadan bulasık makınasını alıp cıkmıstık .
Sonra ekim ayında kurutmayı aldım tabiki azcık farkla
En iyisi simens bosh ama onlar zengin işiArçelik hayli hayli işini görüyor bu orta halli işi Airfryım dysonum yok bizim evin alım satım müdürü eşim o ikna olursa alır onlar gereksizmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?