2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy bende heyecanlandım Allahım sağlıklı sıhhatli oldugunu öğrenmeyi ilk nasip etsin sonrada desin ki bir prenses geliyo amin amin amin

Yok canım eşim hiç istemiyordu yani en azindan çocuk 8,9 yaşına gelince belki diyordu sonra oğlum kardeşi olan çocuklara ağlamaya başlayınca adama bir aşk geldi baya beni darladı korka korka denemeye başladık hemen olmayınca bende çok fazla istek oluştu beşik bebek arabası hepsini sattık yenidoğan kıyafetlerin çoğunu attım çoğunu dağıttım vs şuan hala biz nasıl ikinci çocuğu yaptık diyor eşim oda inanamıyor

Valla neyi stok yapacağımızı şaşırdık artık diğer ürünlerle devam ediyorum ilk çocuk çok zormuş neyi alacağımı şaşırdım
Islak mendil kesinlikle en çok giden şey onu yapabilirsin bide diğer eşyalarının hepsini alabilirsin bebek arabası beşik kıyafet dolap bebek bakım ürünlerini

Arcelık mi iyisi yani.. Teknolojiyle pek aram yok.. Ne katyam var, ne dysonum, ne airfryer

Bişey sorcam.. Bende istiyorum kurutma ama kimi çok kırıştırıyor ekstra ütü istiyor diyor.. Öyle oluyo mu?
Ben de daha 3 kere filan kiyafet kuruttum. Elektrolux aldim modelini geride yazmistim. Gunluk tshrtler icin yeterli geldi bana direk katlayip dolaba koydum.

3 kurutma ayari var. Utu kurulugu, dolap kurulugu, tam kurutma

Pamuk Kiyafetleri dolap kurulugunda kuruttum, tam kurutmada ekstra isi verdigi icin cekme yapabilirmis. Tam kurumayi nevresimde kullanabilirsiniz dedi servis, ekstra hijyen icin kullaniliyormus ama cekme riski olur dedi . Gomlek vs mutlaka utu ister onun icin de utu kurulugu kullanirim herhalde daha denemedim :)

Hımmm fıyatlarına bile bakmaya korkuyorum neyse Bı sekılde sıkıştırcaz inş
Çok haklısın. Bir de şimdi bebek alışverişi var. Ama benim için elzemdi. Pandemiden beri yardımcı almıyorum. Günde elli sekiz kere üst değiştiren iki oğlan. Tam zamanlı çalışıyorum filan. Çıldıracaktım çamaşır asmaktan ütülemekten. Benim çamaşır makinem kırışık çıkartıyor asınca da kırışık. Takıntım var atletleri bile ütülüyordum

Arcelık mi iyisi yani.. Teknolojiyle pek aram yok.. Ne katyam var, ne dysonum, ne airfryer
Ahahha benım kurutma makinası geçen yıldan hatta kurutmaya niyet edip magazaya gıdecegımız gun bulasık makınası bozuldu kurutma nıyetıne gıttıgımız magazadan bulasık makınasını alıp cıkmıstık .
Sonra ekim ayında kurutmayı aldım tabiki azcık farkla
En iyisi simens bosh ama onlar zengin işi Arçelik hayli hayli işini görüyor bu orta halli işi Airfryım dysonum yok bizim evin alım satım müdürü eşim o ikna olursa alır onlar gereksizmiş

Kızlar dün çokkk hastaydım geçmeyen gribim vücut ağrısına dönüştü artık ateşim çıkıyor gibi hissedince hemen doktora gittim endişe etme bebek iyi sen hastasın dedi antibiyotik verdi hiç ilaç içmem diyen ben mecbur kaldım tabi deneyimli anneler hamilelikte antibiyotik kullanmak enfeksiyondan daha iyi diyorlar inşallah öyledir değil mi augmentin ve parol kullanıyorum

Bişey sorcam.. Bende istiyorum kurutma ama kimi çok kırıştırıyor ekstra ütü istiyor diyor.. Öyle oluyo mu?

Benimki (bosch marka) hiç kırıştırmadı. Normalde gömlek vb. Gibi askıda kurutulan şeyleri kurutma makinesimde yıkamayı düşünmüyordum ama denemek için gömlekleri bile kuruttum, normal çamaşır makinesinden çıktığından daha bile iyi çıktı tabii normalde ütülenecek şeyleri yine ütülemek gerekiyor. Bir de her giysi kurutma makinesinde yıkanmaya uygun olmayabiliyor (etiketinde yazar) ama çamaşır makinesinin hassas yıkama/narin çamaşır ayarlarının benzeri kurutma makinesinde de var, kırlent kılıfları, sehpa ve masa örtüleri vb için o programı kullandım, yine memnun kaldım. Bir de her seferinde filtrede biriken tozları temizlemek gerekiyor, o tozları görünce zaten iyi ki almışım diyorsunuz. Neyse, biraz daha översem gidip komisyon istemek zorunda kalacağım yetkili bayiiden

Geçen benim de birden eşimin yanında pıt kaçtı birden ama hic anlamadım geldiğini. pardon sevgilim dedim çıktım odadan ayaktaydim bir şey demedi ama konu orada kaldı
Hahahah iyi hemen bulundugunuz ortami terketmissiniz ben bi şokla gozune far tutulmus tavsan gibi kaliyorum oldugum yerde yaptigimi sindiriyorum once sonra esim sagolsun dalgasini geciyo bidaha olursa sizin yontemi denicem yap ve ortami terket

soyasosu miniğim şu anda beni biraz dürtüyor minik minik de olsa hissediyorum. Sende de oldu mu kuzuu
Sabah üç kez pıt pıtım oldu benim de ama ben hala emin değilim nolur bebek olsun ve iyi olsunlar. Herkes hissetti biz en önden gidenler bekliyoruz hala yarın aşı randevum var sağlık ocağındaki hemşireden rica etsem dinletir mi acaba kalbini

Aa devlet mi bir de ben de devlette çalışıyorum ve kesinliklr izin istemiyorum. Yarın doktora gidiyorum diyorum sadece . Eğer bir sorun çıkarsa zaten ispatlanabilir. Kaydın olduğu sürece de yasal olarak hiç bişe yapamazlar

Dinler bence . Bende de hala tık yok vallahı ara ara acabamı dıyorum dınlıyorum yok kzıımda yuz ustu yatınca hemen tık tıklardı

Benimde ev küçük camasır makinesi eskidi değistiricez, esım kurutma makinesi olanından alalım diye dedı bakınıyoruz ayrı ayrı mı alalım yoksa beraber olması kullanıslımı olur. Banyoda sadece makine dolabın var orada da makine var yerim dar nasıl yapsam düşünüyorum. Aynı makinede hem yıkama hem kurutma kullanıslımı ki. Pişman olmayalım 25 binmiş beraber olanı.
Doğum paketı bakıyorum oda 30 bin civarı biraz sıkısıcaz gibi. Nasipse kasımda sonuna doğum olabilir gibi.

Bence bebişlerimiz bende uzanınca özellikte yemekten sonra pıt pıt hissediyorum artık günde 2 3 kez ancak oluyor minik bir pıt hareketi bağırsak hareketinden farklı oluyor

Erkekler bazen haklı olabiliyor canım biz böyle hevesleniyoruz şuan airfry kullanan kimse memnun değil tabi dyson farklı da o olsa güzel olur ama airfry alıp 3 gün sonra satan arkadaşım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…