Dinler bence . Bende de hala tık yok vallahı ara ara acabamı dıyorum dınlıyorum yok kzıımda yuz ustu yatınca hemen tık tıklardı
İnşallah iyi olsunlar yeterBence bebişlerimiz bende uzanınca özellikte yemekten sonra pıt pıt hissediyorum artık günde 2 3 kez ancak oluyor minik bir pıt hareketi bağırsak hareketinden farklı oluyor
Doktora gidiyorum dememiz yeterli ben bu kurumu anlayamadım 657 hakları acın bakın Cimere de yazın sanki özel sektör oldu. Mazeret izni var her halukarda. Kimsenin hastane ihtiyacı olmuyormu kurumda.Aa devlet mi bir de ben de devlette çalışıyorum ve kesinliklr izin istemiyorum. Yarın doktora gidiyorum diyorum sadece . Eğer bir sorun çıkarsa zaten ispatlanabilir. Kaydın olduğu sürece de yasal olarak hiç bişe yapamazlar
Kızlar dün çokkk hastaydım geçmeyen gribim vücut ağrısına dönüştü artık ateşim çıkıyor gibi hissedince hemen doktora gittim endişe etme bebek iyi sen hastasın dedi antibiyotik verdi hiç ilaç içmem diyen ben mecbur kaldım tabi deneyimli anneler hamilelikte antibiyotik kullanmak enfeksiyondan daha iyi diyorlar inşallah öyledir değil mi augmentin ve parol kullanıyorum
Canım o pıt pıt bebekSabah üç kez pıt pıtım oldu benim deama ben hala emin değilim nolur bebek olsun ve iyi olsunlar. Herkes hissetti biz en önden gidenler bekliyoruz hala yarın aşı randevum var sağlık ocağındaki hemşireden rica etsem dinletir mi acaba kalbini
Canım ayrı ayrı alman daha iyi olurBenimde ev küçük camasır makinesi eskidi değistiricez, esım kurutma makinesi olanından alalım diye dedı bakınıyoruz ayrı ayrı mı alalım yoksa beraber olması kullanıslımı olur. Banyoda sadece makine dolabın var orada da makine var yerim dar nasıl yapsam düşünüyorum. Aynı makinede hem yıkama hem kurutma kullanıslımı ki. Pişman olmayalım 25 binmiş beraber olanı.
Doğum paketı bakıyorum oda 30 bin civarı biraz sıkısıcaz gibi. Nasipse kasımda sonuna doğum olabilir gibi.
Zaten dysona karsı degıl airfrya karsıErkekler bazen haklı olabiliyor canım biz böyle hevesleniyoruz şuan airfry kullanan kimse memnun değil tabi dyson farklı da o olsa güzel olur ama airfry alıp 3 gün sonra satan arkadaşım var
67 milyar mı ben yanlış mı görüyorum
Ebebekte indirim varken almaya niyetlenmiştim sonra bi diğer sitelere bakayım dedim hepsiburadada çok daha uyguna buldum. Ebebeğin indirimleri çok mantıklı olmuyor bence sadece orda olan ürünler dışında ben ordan almıyorum artıkKızlar bebek bezi alan var mı? E bebekte indirim var kararsız kaldım
Bide düşünsene fırına atacağım 1 tepsi yemek onda 2,3 böleceksin filan eşim iştahlı oncağız yemekle doymaz çalışanlar için pratik olabilir gibiZaten dysona karsı degıl airfrya karsıhavayla kurutur ancak lezzetli olmaz ki dıyo
Çok teşekkür ederim cevabınız içinGeçmiş olsun. Şahsen doktorlara güvenme taraftarıyım. Benim de bu hafta kan ve idrar tahlillerim yinelendi, idrarda keton ve bakteri çıkmış, ketonu önemsemedi ama bakteri için tek kullanımlık ilaç verdi ve kültür istedi. Oysa gebelik başında da bakteri ve lökosit çıktığı halde başka bir doktor hamilelikte normal değerlendirmesi yapmıştı. Ama ben söz dinleyip ilacımı içeceğim.
Gebeliğinizi takip eden doktor kullanabilirsin diyorsa bence güvenle kullanabilirsiniz, zaten birçok antibiyotiğin hamilelikte güvenle kullanıldığı biliniyor ama hamilelikten bağımsız olarak antibiyotik kullanmakla ilgili çekinceleriniz varsa belki bir görüş daha alabilirsiniz (kbb veya dahiliyeden) çünkü bazı doktorlar daha kolay antibiyotik yazıyor bazıları ise gerek görmeyebiliyor (özellikle çocuk doktorlarında bunu gözlemliyorum).
En kısa zamanda sağlınıza kavuşmanız dileğiyle
Öğrenciyken Allah ne verdiyse atyordum içine vallahi. Dediğim gibi şimdiki makineler nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Ben de bu aralar almayı düşünüyorum yine araştırma içindeyim bosch da iyi bi marka gerçi :)Benimki (bosch marka) hiç kırıştırmadı. Normalde gömlek vb. Gibi askıda kurutulan şeyleri kurutma makinesimde yıkamayı düşünmüyordum ama denemek için gömlekleri bile kuruttum, normal çamaşır makinesinden çıktığından daha bile iyi çıktıtabii normalde ütülenecek şeyleri yine ütülemek gerekiyor. Bir de her giysi kurutma makinesinde yıkanmaya uygun olmayabiliyor (etiketinde yazar) ama çamaşır makinesinin hassas yıkama/narin çamaşır ayarlarının benzeri kurutma makinesinde de var, kırlent kılıfları, sehpa ve masa örtüleri vb için o programı kullandım, yine memnun kaldım. Bir de her seferinde filtrede biriken tozları temizlemek gerekiyor, o tozları görünce zaten iyi ki almışım diyorsunuz. Neyse, biraz daha översem gidip komisyon istemek zorunda kalacağım yetkili bayiiden
Erkek bebeklerde her kakadan sonra popoyu ya yıkayıp kurulamak veya yada ıslak pamukla silmek sonrasında mutlaka organik bir kremle minicik bir parça alıp nemlendirmek kız bebeklerde ise kremi yalnızca akşamları bir kez yapmak kesinlikle pişiği engelliyor ayrıca sık bez değiştirmek bez değiştirme sırasında kısa süre popoyu havalandırmak çok işe yarıyor emin olunPişik biraz da her bez açmada kullandığımız krem losyonlarla alakalıymış. Bunu dün öğrendim. Bezin sadece parfümsüz ve kimyasal içermeyen olanından olursa bir sorun çıkarmazmış bebek poposuna. Tabi çişi kakayı bekletmemekte önemli diyorlar tecrübeli anneler. Ben sleepy ve molfix aldım 3 paket. Ama indirim görünce almak istiyorum hep
Ben de aynı niyetteydim, hatta aşırı mantıklı bir fikir gibi gelmişti bana ama ikisini bir arada önerene rastlamadım. Bizim çevremizde kullanan tek bir kişi var, onlar aldığında da 5-6 sene önce normal çamaşır makinesinden az bir fiyat farkıyla almışlar, oysa şimdi neredeyse iki kat fark var. Belki fiyat farkı az olsa avantajlı olabilirdi. Ama gidere bağlanmasına gerek olmadığı için evin herhangi bir yerine koyabilirsiniz zaten.Benimde ev küçük camasır makinesi eskidi değistiricez, esım kurutma makinesi olanından alalım diye dedı bakınıyoruz ayrı ayrı mı alalım yoksa beraber olması kullanıslımı olur. Banyoda sadece makine dolabın var orada da makine var yerim dar nasıl yapsam düşünüyorum. Aynı makinede hem yıkama hem kurutma kullanıslımı ki. Pişman olmayalım 25 binmiş beraber olanı.
Doğum paketı bakıyorum oda 30 bin civarı biraz sıkısıcaz gibi. Nasipse kasımda sonuna doğum olabilir gibi.
Ahahah balkon kapatmak da 67 milyarBide düşünsene fırına atacağım 1 tepsi yemek onda 2,3 böleceksin filan eşim iştahlı oncağız yemekle doymaz çalışanlar için pratik olabilir gibiay ben dün kurutma makinasını söyledim 2 tane balkonun var utanmıycan mı diyor iyide balkonla ne alakası var ki sonuçta uğraşmıycam neyse hemen ters köşe yapıp o zaman kapatalım dedim birini cam balkonla bakarız bi mağazalara dedi malum cam balkon şuan daha pahalı
Teşekkürler. İyi yapmışsınız. Bu arada ben antibiyotik kullanmayalı çok oldu ama oğlum kullandığında (tabii doktoruna sorarak) mutlaka eczanelerde satılan toz probiyotiklerden de kullandırıyorum, malum antibiyotikler bağırsak mikrobiyotamızı da bozabiliyor. Belki doktorunuz size de önerir.Çok teşekkür ederim cevabınız içinhatta doktora sordum tekrardan antibiyotik bir yan etki yapmaz değil mi diye doktorum da hiç korkma kullan dedi eczaneye bile sordum her yerden teyitledim resmen bende kullanmaya başladım enfeksiyon daha riskli olabilir diye okudum hep. Çok sağolun umarım bir an önce geçer sizinde
Ya bayii bize hiç öyle demedi ama mutlaka temızle dedı 3 yerı var 3 yerınıde düzenli temızle fırcayla hatta makınanın gücünü azaltıp cekebılırsın de dedı toz kalmasın dıye .Ben de aynı niyetteydim, hatta aşırı mantıklı bir fikir gibi gelmişti bana ama ikisini bir arada önerene rastlamadım. Bizim çevremizde kullanan tek bir kişi var, onlar aldığında da 5-6 sene önce normal çamaşır makinesinden az bir fiyat farkıyla almışlar, oysa şimdi neredeyse iki kat fark var. Belki fiyat farkı az olsa avantajlı olabilirdi. Ama gidere bağlanmasına gerek olmadığı için evin herhangi bir yerine koyabilirsiniz zaten.
Bir de bayilerin söylemediği bir şey ama galiba belli aralıklarla bakıma gitmesi gerekebiliyormuş. Bu durumda ayrı ayrı olması yine avantajlı olur diye düşünüyorum. Öyle mi,Al_pi ?
Bize hep doktor onu söylüyor biz bi tane marka var ayıkcılı probıyotık emılıyor hep evde bulunduruyoruz. Kabızlıkta ishalde antıbıyotıkte mutlaka kullanıyoruz kızıma . Bana da aldırmıstı toz olandan kullanmam ıcın.Teşekkürler. İyi yapmışsınız. Bu arada ben antibiyotik kullanmayalı çok oldu ama oğlum kullandığında (tabii doktoruna sorarak) mutlaka eczanelerde satılan toz probiyotiklerden de kullandırıyorum, malum antibiyotikler bağırsak mikrobiyotamızı da bozabiliyor. Belki doktorunuz size de önerir.
Bizde bosh kurutmalı var iki kurutma türü var biri hassas biri normal kurutma İzmir de olduğumuz için çok sık kullanmıyorum evde giyinme odasında kuruyor hava kötüyken asarsam ama ben kurutmalı makine tavsiye etmem tam kurutma yaparsam kurumuş ve sıcacık çıkıyor ama bazı kıyafetleri küçültebiliyor. Hasas kurutmada hafif nemli bırakıyor direk dolaba koyamazsın mesela ama ütüleyebilirsin yada iki üç saatliğine evin içinde koltuklara atıp havalandırsan uçar nemi gibi bir kullanımı var. Ben hassas kurutmasını kullanıyorum çoğunluklaBen de aynı niyetteydim, hatta aşırı mantıklı bir fikir gibi gelmişti bana ama ikisini bir arada önerene rastlamadım. Bizim çevremizde kullanan tek bir kişi var, onlar aldığında da 5-6 sene önce normal çamaşır makinesinden az bir fiyat farkıyla almışlar, oysa şimdi neredeyse iki kat fark var. Belki fiyat farkı az olsa avantajlı olabilirdi. Ama gidere bağlanmasına gerek olmadığı için evin herhangi bir yerine koyabilirsiniz zaten.
Bir de bayilerin söylemediği bir şey ama galiba belli aralıklarla bakıma gitmesi gerekebiliyormuş. Bu durumda ayrı ayrı olması yine avantajlı olur diye düşünüyorum. Öyle mi,Al_pi ?
Bide düşünsene fırına atacağım 1 tepsi yemek onda 2,3 böleceksin filan eşim iştahlı oncağız yemekle doymaz çalışanlar için pratik olabilir gibiay ben dün kurutma makinasını söyledim 2 tane balkonun var utanmıycan mı diyor iyide balkonla ne alakası var ki sonuçta uğraşmıycam neyse hemen ters köşe yapıp o zaman kapatalım dedim birini cam balkonla bakarız bi mağazalara dedi malum cam balkon şuan daha pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?