2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnşallah ilk annelik tecrübemi bebeğime zarar vermeden rahatça atlatırım. Çok hassaslar malum

Ya bayii bize hiç öyle demedi ama mutlaka temızle dedı 3 yerı var 3 yerınıde düzenli temızle fırcayla hatta makınanın gücünü azaltıp cekebılırsın de dedı toz kalmasın dıye .

Bayii de teknik de iki yer gösterdi sadece, içteki filtre her seferinde, alttaki kapaklı ana ünite üç ayda bir temizlenecek dediler. Teknik servis ayrıca (o sırada bana çamaşır makinesi temizleme solüsyonu satmaya çalışıyordu, kurutma makinesi için de var diye sorunca ben) onlar zaten bakıma gider bir iki yılda bir dedi. Sonra faltaşı gibi açılan gözlerimi görünce, yani işte kullanıma bağlı falan diye geveledi bir şeyler.
Seneye göreceğiz demek bu durumda

Maalesef devlet canım yarın doktora gidiyorum diye bir kavram yok gidebilir miyim diyerek başlıyorsun zaten her şey idarenin inisiyatifinde olduğu için laf edip izin veriyorlar verseler demaalesef kötü bir idaremiz var halden anlamayan izin üzerinden baskı kuran yoksa normal bir olay değil.Dilekçe vs yazıcam ama sırf hamilelikte stres yaşamamak kavga etmemek için yapmıyorum bunları ben de çabuk etkileniyorum çünkü az kaldı doğum iznine sabır diyorum

Daha once de yazmistim, bana servis montaj sirasinda cok onemli mutlaka ayda 1 yapilmasi gerek diye anlatti. Makinenin altinda bir kapak var. Kapagi Acip Resmini cektim. Icinde ince ince teller var. Yumusak bir dis fircasi ile narince tek yonlu temizleyin dedi. Dis fircalama gibi. Burasi tikanirsa makine performansi düşer ve sadece makine servise giderek temizlenebilir dedi. Ucreti 2000 ve garanti kapsaminda degil. Bunu kullanicilar onemsemiyor unutuyor ve 2 3 sene sonra makine servise gitmesi gerekiyor dedi.

Eklentiler

• 16868231960258071818605332652815.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 44

Beş sene önce prima kimyasal içeriği yüzünden önerilmiyordu (sonradan temiz içerikli ürünler de çıkardılar tabii), ben hep sleepy almıştım, dedesi de en iyi marka diye bir aylık prima almıştı Neyse ki 1 veya 2 numara mı ne almıştı, dört sleepy bir prima diye dönüşümlü kullanarak (ve gece kullanmamaya dikkat ederek) bitirebilmiştim stoku çocuğu pişik etmeden.
Olur da içinize sinmeyen bir beze denk gelirseniz, poposunda bir iki saatten fazla kalamayacak şekilde dönüşümlü kullanarak değerlendirebilirsiniz. En kötü kenarlarını kesip orkit olarak kendiniz kullanırsınız.

Gerçi böyle bir durumda ihtiyacı olan birine vermek en iyi çözüm olur, tabii ekonominin gidişatı bizi bir paket bezin hesabını yapmak zorunda bırakmazsa…

Benimde iki tane kocaman bi balkonum var biri yazın felaket sıcak kapalıydı diğer taraf serin kışın kapattık soğuk çok geliyor diye evet pahalı gerçekten cam balkon, kurutma makinası gereksiz geliyo bana ama şuan 3 çocukla kafama yatıyo gibi bende o filtresi sanırım çıkan kıyafet tozlarını görünce mest oluyorum

Umarım 1 paket bezin hesabını yapmayız. Sleepy ve molfix aldım şimdilik bakalım. Baby Turcoyu da çok övüyorlar doğal içerikli diye ama ben ısınamadım niyeyse. Pure baby organic de olabilir e-bebek indirimlerine de bir bakayım da :)

Bana da orayı gösterdiler, üç ayda bir temizlenecek dediler ( diş fırçası falan demediler gerçi) ama o ızgara alanın önündeki sünger temizlenecek sandım ben O yüzden çok ciddiye almadan he he dedim, detay sormadım. İki bin tl bakım ücreti deselermiş (ki seneye kaç bin tl olur acaba) kamera önünde teker teker anlattırırdım temizliğini. Çok teşekkürler bilgi için.

Evet evet eczanede söylediler bunu bende aldım kullanıyorum

Merhaba, ilk gebeliğimde iki doz, toplamda dört doz aşım var. Doktorum 20. haftada beşinciyi yaptır dedi. İlk gebeliğimde de 20. Hafta civarında yaptırmıştım yanlış hatırlamıyorsam.

Mantıksız olsa bile çook mantıklı geldi, hemen bebem için kurutma makinesi alacağım

Cihaz varsa dinletir. Nedense sağlık ocağındakiler daha nazik oluyorlar

Evet öyle düşününce mantıklı canım ama eşler hep haklı üzülme bu arada cidden bazı şeylere araya almaya çalışıyoruz filan önce şunu alalım sonra onu sıraya koyduk resmen çocuklara artık dolap alalım dedim oğlum şifonyerle büyüdü yetti bize ama 2 çocukla yetmez dolap fiyatları da çok uçuk önce onu sonra Kurutöa makinasını mı bilemedim kurban bayramı da geliyor senin dememle sokacak ara kalmadı bazı şeylere

Açık havada kurutma olayını duymadım ama özel toz deterjanlar la ve bizim kıyafetlerimizden ayrı yıkadık bi kaç yıl ütülüyordum birde ama iki çocukla ütü yapabilirmiyim o kadar özenli bilmiyorum normalde ben şu zamana kadar kendi kıyafetlerimi ütülüleyip yerleştirirdim hamilelikte bir bıkkınlık geldi ütüyü en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum çok sıcak bunaltıyor beni

Evet dinletir ben gittim içimde biraz böyle şüphe vardı dinlettiler çok anlayışlı oluyorlar

Aslında onlar kıyafetin pamuğu oluyormuş sizin balkonlar en azından kapalı benim açık kışın asamam oraya evin içinde 3 günde kurur zaten öyle ekstra bir odam yok 2+1 bu çocuklar Kasım ayında doğacak kıyafetin 3 gün kurumasını mı bekliyim ben

Merhaba kızlar, kurutma makinesi konuşulmuş bende ilk kızım doğduğunda hemen almıştım çünkü o kadar çok kıyafet kirleniyor kusuyor vs oluyor ki kurutma çok iş görüyor

Ben 2 senedir ayrı deterjanla yıkayıp kurutmaya atsam bile mutlaka bir ütü basıyorum. Kızımda egzama gibi yer yer kuruluk var o yüzden hala devam ediyoruz ütüye. Kurutmadan genel anlamda memnunum ama pamuklu ekstra kuru da çalışırsa yani hemen al giy yapıcaksam illa ki bir küçülme söz konusu oluyor. O yüzden ben yeni doğana hiç 0 1 ay almam 1 3 ay alırım onu göz önünde bulundurabilirsiniz. Ama dolap kuruluğunda ya da ütü kuruluğunda biraz hafif nemli oluyor. Ben acil işim yoksa onlara atıyorum

Hangi marka kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…