Doktorum da en uygun 22. hafta demişti bana. 16. haftanız çok çok erken değil mi?Benim doktorum hep 16. haftada yapıyor detaylıyı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum da en uygun 22. hafta demişti bana. 16. haftanız çok çok erken değil mi?Benim doktorum hep 16. haftada yapıyor detaylıyı
Ben şimdi cevap yazabiliyorum dün okurken şarjım bitti sonrada unuttumYok canım o kadar küçülmüyor pamuklu pijamalar kapri gibi oluyor boydan daha çok
Ben 1.74 boy 58 ile hamile kaldım en son 62 ya da 63 dün bence çok iyiydi ama şu bir haftadır tatildeyiz dünyaları yedim bakalım dönünce kaç kilo ile dönücemTek avantajım yediğim kadar yaktım da aslında günde en az 10 bin adım atmışım çocuğun peşinde
İstanbul’a dönünce yürüyüşlere devam edicem bence doğumu kolaylaştıran en güzel şey düzenli yürüyüş. İlk doğumu 3 saatte tamamlamıştım mesela genelde zor olur yok şu kadar saat sancı çektim olur ben o sancıyı anlayıp gittiğimde 7 cm di. Sanırım ikinciler daha kolay oluyormuş üzerinden de 2.5 yıl geçmiş olacak o yüzden yürüyüşe devam
Bu arada ben ilkinde gebelik şekerinden muzdarip olanlardanım. 24 lerde sanırım ölçtüler ondan sonra endokrin diyetisyen sürekli parmaktan ölçüm yapmakla uğraştım. Ama sınırdaydı benim şekerim sonra çok bunaldım doktoru değiştirdim. Şuan gittiğim ve doğum yaptığım doktora gittim şekerin sınırda biraz dikkat et ama sürekli ölçüm yapmana gerek yok boşuna üzülmüşsün dedi. Sonra işte 3950 sağlıkla kucağıma aldım ama iri bebek öyküsü var bende o yüzden dikkat etmekte fayda var![]()
Ben de varımSenin adına çok sevindim teorileri tutan tek sensin sanırım![]()
İnsallah cok güzel sonuclarla dönersinBenim doktorum hep 16. haftada yapıyor detaylıyı
Ben zaten artık hiç birine inanmıyorum canım çünkü iki hamileliğim bile çok farklı geçti cinsiyetler aynı yaşadığımız belirtiler cinsiyetle alakalı değil buna eminim ama neden farklı şeyler yaşıyoruz bilmiyorum ilk oğlumda midem bile bulanmazken bunda aylarca kustumBen de varımhurafeler bile tuttu benim
![]()
Ben zaten artık hiç birine inanmıyorum canım çünkü iki hamileliğim bile çok farklı geçti cinsiyetler aynı yaşadığımız belirtiler cinsiyetle alakalı değil buna eminim ama neden farklı şeyler yaşıyoruz bilmiyorum ilk oğlumda midem bile bulanmazken bunda aylarca kustum![]()
Ben de hiç ama hiç inanmıyorum ama işin eğlencesi işteBen zaten artık hiç birine inanmıyorum canım çünkü iki hamileliğim bile çok farklı geçti cinsiyetler aynı yaşadığımız belirtiler cinsiyetle alakalı değil buna eminim ama neden farklı şeyler yaşıyoruz bilmiyorum ilk oğlumda midem bile bulanmazken bunda aylarca kustum![]()
Magnezyum formuna göre değişiyor canım, magnezyum malat ise sabah saatleri.kizlar magnezyum verdi doktorum ayak agrilarim icin aksam mi gunduzmu icecegim sormayi unuttum gece daha iyi gibi kalmis aklimda ama bilemedim
Bence çok iyiAyni boy ve kiloda hamile kalmisiz. Ben 14. Haftada 60 a dayandim :)
Teşekkürler yanıtınız için, araştıracağım çekme konusunu.
İyi tatiller dilerim. Siz seferi sayılırsınız, seferinin günahı olmazmışdönünce dikkat edersiniz artık. Yürüyüş benim için de çok önemli, günde 8-10 bin adım atmazsam her yanım ağrıyor
İlk gebelikte bende de şeker bekliyorduk çünkü bebek bir iki hafta ileriden gidiyordu (hatta kesin şeker çıkacak, bir daha yiyemeyeceğim diye ne tatlılar gömdüm yüklemeye kadar, kafaya bak) ama çıkmadı neyse ki, oğlum 3.800 kg doğdu ama sezaryen oldu, o yüzden bu da sezaryen olur herhalde.
Şimdi de 24. Haftaya kadar dikkat edeyim diyorum beslenmeme ama diğer her şeyi doğru yapsam da o tatlıya el gidiyor![]()
Şimdi içtim aksam hep unutuyorum dıyekizlar magnezyum verdi doktorum ayak agrilarim icin aksam mi gunduzmu icecegim sormayi unuttum gece daha iyi gibi kalmis aklimda ama bilemedim
Çok geçmiş olsun Allah bebeğinide seni korusun inşallah. Dikkat et kendine yarın bizede haber verKızlar biraz kanamam oldu hastaneye gittim düşük iğnesi yaptılar yarında doktoruma görünücem dua edin![]()
Mangrom 365 kullanıyorum ben, akşam içiliyor.kizlar magnezyum verdi doktorum ayak agrilarim icin aksam mi gunduzmu icecegim sormayi unuttum gece daha iyi gibi kalmis aklimda ama bilemedim
Yaa kıyamam, minicik bir çikolata bu kadar sorun olmamalıydı yaÇok teşekkür ederimayy yok bir de 3 aylık şeker denilen bir şey var adını unuttum ona da bakmıyorlar o yüzden 24 e kadar yiyelim diye düşünme
benim de açlık şekerim yüksek çıkıyordu gece bir şey yemesem bile çok garipti reklamda çikolata görsem bile ağlıyordum eşim asla izin vermiyordu şeker tüketmeme
baya sancılı geçti ilk hamilelik perinatoloji doktoru bulmuştum nerelere gönderdi sürekli tahlil veriyordum sanırım maddi kazançta ön plandaydı. Bunda neyse ki öyle rahatım ki inşallah sağlıkla gelir
![]()
Bence de en erken 19 olsunSaglık ocagı aradı pzartesi gel hem kan alalım hem aşını yapalım dedi . Dedım ne kanı daha yenı verdım ben kan gebelıgın basında degerler düşmüş mü bakalım dıyor. Yok dedım ben vermek istemiyorum sonra bakarsınız dedimo zaman 24. Haftada dedı hem şeker yuklemesı hemde kana bakarız dedı şeker de yükletmiycem dedim
Haftaya gelırım aşıya dedım18. Hafta erken degıl mı ya aşıya ben 19. Da gıdeyım
![]()
Aşı için beni 20. Haftada çağırdılar. Ama Almanya’da kızımda 33+4 te yapmışlar iğneyi. Özellikle baktım aşı defterime.Saglık ocagı aradı pzartesi gel hem kan alalım hem aşını yapalım dedi . Dedım ne kanı daha yenı verdım ben kan gebelıgın basında degerler düşmüş mü bakalım dıyor. Yok dedım ben vermek istemiyorum sonra bakarsınız dedimo zaman 24. Haftada dedı hem şeker yuklemesı hemde kana bakarız dedı şeker de yükletmiycem dedim
![]()
Ya beni bu sefer hiç aramıyorlar. Bizim hemşire de hep arar aslında bir şey olunca çocuk için benim için vb. Ama geçen sene boş gebeliğimin dördüncü ayında aramıştı, acaba yine boş çıkmış olabilir diye aramıyor olabilir mi?Saglık ocagı aradı pzartesi gel hem kan alalım hem aşını yapalım dedi . Dedım ne kanı daha yenı verdım ben kan gebelıgın basında degerler düşmüş mü bakalım dıyor. Yok dedım ben vermek istemiyorum sonra bakarsınız dedimo zaman 24. Haftada dedı hem şeker yuklemesı hemde kana bakarız dedı şeker de yükletmiycem dedim
![]()
Ben de bugün sordum evimde magnimore plus var kramplarım oluyor içsem olur mu dedim, gece yatmadan içsen daha iyi olur dedikizlar magnezyum verdi doktorum ayak agrilarim icin aksam mi gunduzmu icecegim sormayi unuttum gece daha iyi gibi kalmis aklimda ama bilemedim