Oyy maşallah bebişeeBenim bir de mesleğimden kaynaklı indirim oldu, diğer gittiğim mahalle hastanesinden ucuza geldi Medipol kalitesibir hemşire arkadaşım da doğum paketini sor dedi. Hem muayene hem doğum daha uyguna geliyormuş. Ayrıntılıya gittiğimde soracağım. Temmuz ortası gideceğim inşallah. Benimki artık 217 gr olmuş teyzesi, boyu 16 cm baya baya büyüdü
Ay bakmadan yiyorum ben löp löpBen geçen gün iki üçtana yiyordum birinden kurt çıktı o gün bugündür yemiyorum.geriye kalan tüm meyveleri sürekli ara öğün yapıyorum her gün sabah ya karpuz ya kavun var kahvaltı menümde oohh sefam olsun
Kızlar paket yapan hastahane ile hemen anlaşın çünkü 2 ay önce benim doktor 25 verdi fiyat Şuan 34 verdi ben anlaşmayacağım burada doğum düşünmediğim için ama haziran sonuna tekrar zam olucak dedi bir gebesine şok oldum valla direk anlaşın bence fiyatı sabitleyinOyy maşallah bebişeesüper olmuş senin adına paketi varmı bizde detaylıda sorucaktık o gün unuttuk kızımda bilmiyodum paket yapıldığını burası yapıyosa çok iyi bende gittiğimde ayarlıyımda netleşsin
Bizimki sezaryene alındı 41. haftası dolmuştu artık. Ultrasonda doktor 3800 olarak söyledi ama sezaryenden sonra iyi ki normal olmamış doğuramazdın sen bunu valla Seden dedi. Kulaklarımla duyunca ben kiloluysa direkt sezaryen isteyeceğim.4.200-4.300 bu bebekler normal doğum olabiliyor dimi sıkıntı yaşamıyor annişleri doğum sırasında
Bilemedim şimdi kendi doktorum da ekstra yeme falan demedi ama banaBen yiyorum hala faydalı diye biliyorum yani ama sanırım dozunda yememiz lazım
Evet benimde bebiş 1 hafta önde görümcem iki hafta öne geçip çok iri olursa normal doğum zor oluyor falan gibi birşey dedi( anlattıklarını pek dinlemem ben onun ama kulağımda kalmış) demekki doğru yaBizimki sezaryene alındı 41. haftası dolmuştu artık. Ultrasonda doktor 3800 olarak söyledi ama sezaryenden sonra iyi ki normal olmamış doğuramazdın sen bunu valla Seden dedi. Kulaklarımla duyunca ben kiloluysa direkt sezaryen isteyeceğim.
Yok zaten yemememiz gereken bi meyve değil doğumdan önce yazmıs doğuma yakın muhtemelen ama ikisi de neden oldugunu yazmamısBilemedim şimdi kendi doktorum da ekstra yeme falan demedi ama bana
Kardeşim 5.5 kg normal doğumla doğduEvet benimde bebiş 1 hafta önde görümcem iki hafta öne geçip çok iri olursa normal doğum zor oluyor falan gibi birşey dedi( anlattıklarını pek dinlemem ben onun ama kulağımda kalmış) demekki doğru ya
AKızlar paket yapan hastahane ile hemen anlaşın çünkü 2 ay önce benim doktor 25 verdi fiyat Şuan 34 verdi ben anlaşmayacağım burada doğum düşünmediğim için ama haziran sonuna tekrar zam olucak dedi bir gebesine şok oldum valla direk anlaşın bence fiyatı sabitleyin
Ayyy bu kadar fark olduğunu bilseydim bugün sorardımOyy maşallah bebişeesüper olmuş senin adına paketi varmı bizde detaylıda sorucaktık o gün unuttuk kızımda bilmiyodum paket yapıldığını burası yapıyosa çok iyi bende gittiğimde ayarlıyımda netleşsin
Valla beni arkadaşlarım çoktan korkuttu o yüzden normali pek istemiyorummm. Benim bebiş de biraz haftasına göre şişko ve uzun ne olur tabi bilemem deEvet benimde bebiş 1 hafta önde görümcem iki hafta öne geçip çok iri olursa normal doğum zor oluyor falan gibi birşey dedi( anlattıklarını pek dinlemem ben onun ama kulağımda kalmış) demekki doğru ya
Merak ettim şimdi gerçektennnYok zaten yemememiz gereken bi meyve değil doğumdan önce yazmıs doğuma yakın muhtemelen ama ikisi de neden oldugunu yazmamıs
Hay maşallah iyi doğurabilmiş helal olsunKardeşim 5.5 kg normal doğumla doğduyakın zamanda bir bebişimiz de 4200 normal, bir arkadaşım da 4500 normal
Banada sezeryan doğum rahat ve kolay geliyor yani sonuç ne olursa ona uyacağım ama ne sezeryan ne normal doğum istiyorum diyemiyorum şuan çok kararsızım hala birçok his geçmemiş gibi geliyor bazen bana bu birkaç gündür kendimi çirkinleşmiş hissediyorum çok yaşımdan ufak gösteren çocuksu bir tarzım vardır şuan göğüslerim yüzünden kadınsı ve iri yarı gözüküyorum uzun boyluydum ama hiç kilolu değildim bu 4 kilo beni çok irileştirdi. Alışveriş yapıyorum bebek için dikkat ediyorum genel olarak kendime falan ama zıplayarak merdiven inemiyorum kahvaltı hazırlarken dans edemiyorum diye dün çok üzüldümValla beni arkadaşlarım çoktan korkuttu o yüzden normali pek istemiyorummm. Benim bebiş de biraz haftasına göre şişko ve uzun ne olur tabi bilemem de
Ben de eski hayatımı yaşayamadığımı anladığım anlar üzülüyorum. Normalde hoplaya zıplaya yürürdüm falan ya da alkol alır eğlenirdim bazen kahve yapardım kocamaaaan bardağa bunlar bile hüzünlendiriyor beni ara sıra ama olsun diyorum. Benim doğum korkum var sadece. Doktorum da sen düşünme bunu acı çektirmemek benim işim diyor sürekli ama nafile banaaaBanada sezeryan doğum rahat ve kolay geliyor yani sonuç ne olursa ona uyacağım ama ne sezeryan ne normal doğum istiyorum diyemiyorum şuan çok kararsızım hala birçok his geçmemiş gibi geliyor bazen bana bu birkaç gündür kendimi çirkinleşmiş hissediyorum çok yaşımdan ufak gösteren çocuksu bir tarzım vardır şuan göğüslerim yüzünden kadınsı ve iri yarı gözüküyorum uzun boyluydum ama hiç kilolu değildim bu 4 kilo beni çok irileştirdi. Alışveriş yapıyorum bebek için dikkat ediyorum genel olarak kendime falan ama zıplayarak merdiven inemiyorum kahvaltı hazırlarken dans edemiyorum diye dün çok üzüldümhenüz doğum kafasına giremedim
İşte o yüzden ben akışına bıraktım. İki doğum türünde de ısrarcı değilim, bebiş ve benim sağlığım için hangisi uygunsa o an o olur inşallahHay maşallah iyi doğurabilmiş helal olsun
Ay kendi kendime yazmışım şey demiştim şimdi de iki gündür neden hareket etmiyor diye kafaya taktım mesela
Genelde 4 olunca yapmıyorlar diye biliyorum ben normal doğum4.200-4.300 bu bebekler normal doğum olabiliyor dimi sıkıntı yaşamıyor annişleri doğum sırasında
Teyzem doğurdu 4.200 falandı ama bayılmıştıGenelde 4 olunca yapmıyorlar diye biliyorum ben normal doğum
Yok canım bana sedifer önerdi ama demir harici her şeyi onun takviyelerinden kullanıyorum aktif folat b-c vitamini vs gibiyaaa ona mı gidiyosun demir takviye kendi ürününü mü kullanıyosun peki canım sprey form olan
Aaa çok iyi internetten takip ediyorum kendisini detaylı ultrason da bakıyordur sanırım degil mi,fiyat bilgin var mıCanım Mehmet Fatih Karslı'ya gidiyorum perinatolog, ben çok memnunum ama doğum yaptırmıyor sadece takip ediyor kendi şehrimde de doktorum var 2 doktor takipli ilerliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?