- 27 Ekim 2022
- 220
- 203
- 53
- 28
Benim doktorum da vitamin olarak decavit verdi 1 haftadır kullanıyorumArkadaşlar bu arada doktor bana bugün bunları yazdı aldım, sizler neler kullanıyorsunuz bir önceki hamileligimde demir için ayrı bi ilac kullanmıştım bunda folik asit de var sanırım az miktarda belli hafta sonrası folik asit alınmamalı aslında ama bilemedim . Omega yazmadı sizler kullaniyor musunuz. Mumtivitamin olarak decavit yazmış ama yüksek A vitamini varmış şimdi gördüm acaba tehlikeli olur mu hem bebek için hem de kan sulandirici kullanırken yüksek A vitamini zararlı bebek için malum. Decavit multivitamin kullanan var mi . sizler neler kullanıyorsunuz ??
Pazartesi arıcam bi bilgi almak için sabitleyelim hemennnn
Kaç haftalıksınHissetmiyorum.
Ben decaviti içemiyorum onun yerine başka muadil ilaç veriyolar mı acaba ben oğlumda içemedim onuBenim doktorum da vitamin olarak decavit verdi 1 haftadır kullanıyorum
İçim rahatladı normal o zamanBaya aşağıda hissediyorum şuan baş aşağı durmadıkları için aşağıda hissetmemiz normal bazen kasığımda hissediyorum sadece 1 kez göbek çevreme yakın hissettim genelde aşağıda kendileri
16+2 haftalık olduk. Kızımı bu vakitlerde hissediyordumKaç haftalıksın
Çok geçmiş olsun ama ultrasonla bile bakılmadan hemşirenin düşük tehlikesi demesi sizi endişelendirmekten başka bişey olmamış. Zaten bu ağrıyı bazen doktorlar bile anlamıyor ben zor anlatıyorum pubis ağrısı diye geçiyor magnezyum içiyor musun? İnşallah öyle bi durum yoktur ama ben sanmıyorum için rahat olsun2 gündür yatarken sağa sola döndüğüm esnalarda oluyordu normal karşıladım ama bugün sınav birde üstüne çarşı turu ağır mi geldi bilmiyorum ama yurumemi engelledi ağrı acile gittim kadın doğum doktoru yoktu hemsire ilgilendi düşük tehlikesi olabilir dedi çok tedirginim insaAllah öyle birşey yoktur
Valla Ocak ayında doğurdu eltim, maşallah da ertesi gün de ayaklandı. Bence bu biraz bünye meselesi. Annem de öyleydi ama ben hiç kendimde o performansı göremiyorumGenelde 4 olunca yapmıyorlar diye biliyorum ben normal doğum
Neye göre değişiyor bilmiyorum ama ben de 21. Haftamdayım daha yeni ara sıra kayma hissetmeye başladım16+2 haftalık olduk. Kızımı bu vakitlerde hissediyordum
Bende aynen aşağıda hissediyorum çok hareketli değil tabi ama hissettiğimde aşağıda oluyor bende endişelendim doktorum normal yerinde olduğunu söylediKızlar ben bebeğin hareketlerini baya aşağıda hissediyorum ya acaba ayakları mı orda anlamadım siz nerde hissediyosunuz
Havalar sıcak belki o yüzden de olabilir, su ve mineral kaybı yaşama yeterli bence şu haftalar içinKızlar ben de 17+1 oldum bugün. Bulantilarim bayaa azaldı yemeye başladım artik diyordum ama son 3,4 gündür inanılmaz bir iştahsızlık var. Gebelik haftası ilerledikçe sürekli acıkılır filan diye duymuştum hep o yüzden bu durum beni tedirgin etti. Resmen zorla yemek yiyorum hiç bir şey yemek istemiyorum. Sizlerde durumlar nasıl iştah açısından?
Teşekkür ediyorum evet kesinlikle çok tedirgin oldum Hayır içmiyorum pazartesi ilk isim kendi doktoruma bakilmak olacak belkide magnezyum eksikliğinden oluyordurÇok geçmiş olsun ama ultrasonla bile bakılmadan hemşirenin düşük tehlikesi demesi sizi endişelendirmekten başka bişey olmamış. Zaten bu ağrıyı bazen doktorlar bile anlamıyor ben zor anlatıyorum pubis ağrısı diye geçiyor magnezyum içiyor musun? İnşallah öyle bi durum yoktur ama ben sanmıyorum için rahat olsunyinede takip et tabiki ağrını
Benimde çok hareketli değil sakin bi bebek olacak galibaBende aynen aşağıda hissediyorum çok hareketli değil tabi ama hissettiğimde aşağıda oluyor bende endişelendim doktorum normal yerinde olduğunu söyledi
Neye göre değişiyor bilmiyorum ama ben de 21. Haftamdayım daha yeni ara sıra kayma hissetmeye başladımondan bile emin olmayacağım da bebektir heralde
Doktorum olabilir dedi, canımı sıkmıyorum o yüzden
Bence sorun yok hic korkma bu agrılardan hep bahsedildi bak magnezyum iç düzeliyor cok normal olmasıTeşekkür ediyorum evet kesinlikle çok tedirgin oldum Hayır içmiyorum pazartesi ilk isim kendi doktoruma bakilmak olacak belkide magnezyum eksikliğinden oluyordur
Bende hep bir şey yiyip yatıyorum sırf hissedeyim diye yoksa mümkün değil henüz küçükler diye belki inşallah sakin bir kız olur kendileri böyle giderseBenimde çok hareketli değil sakin bi bebek olacak galibagünde bir iki kez hissediyorum bende bazen hiç, normal olduğuna sevindim
Sabahları aşağıda benim bebiş, öğleden sonra ise yukarı çıkıyor. Bugün ultrasonda da başı yukardaydı. Bebek ise ortadaydı. Artık ultrasona bile tam sığmıyorlarKızlar ben bebeğin hareketlerini baya aşağıda hissediyorum ya acaba ayakları mı orda anlamadım siz nerde hissediyosunuz
Teşekkür ediyorum moral oldu konuşmakBence sorun yok hic korkma bu agrılardan hep bahsedildi bak magnezyum iç düzeliyor cok normal olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?