2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben çok saçma bir soru sorcam çok su içmek bir problem teşkil edermi herkes çok su içiyorsun diyor şuan için tek muzdarip olduğum konu su beni çok şişiriyor sanki
Canım ben de aksine çok az su içiyorum hatta tek endişem ya bebeğimin suyu az çıkarsa oluyor fark ettiğim an. En dikkat ettiğimde bile 1.5 litreyi anca görüyorumdur. Bugün doktor suyu gayet iyi deyince içime su serpildi havalar bunaltıcı, bence içtiğin kadarını da zaten tuvalet, ter olarak alıyorsundur merak etme

Coraspirin decavit santafer fort kullanıyorum bende decavit oğluma hamileyken de kullandım hatta doğum sonrası da 3 ay devam dedi dr

Günaydın. Yazdığınızı yeni gördüm. Gynoferon magnorm decaviti doktorum da bana önermişti. Şimdi magnorm ve Gynoferonla devam ediyorum. Decaviti bıraktık. Multivitamin ve balık yağını takviye olarak önermiyorum yediğin besinlerden al artık para tuzağı bunlar genelde dedi. Omega3 için de haftada iki kere balık yersen takviyenin içimdeki omegadan daha sağlıklısını alırsın demişti. Vitamin değerlerim benim normal. Haftada 2 balık hergün ceviz yiyorum. Bebiş sağlıklı.

Canım günaydın uygulamanın adı alfred cam. Uygulamayı kullanmak için 2 telefon gerekiyor eger evde sürekli kullanacaksan eski sadece kamerası olan bir telefonun olması yeterli. Dışarıda kullanmak istersen de 2. Bir kişi, eşin ya da ortamdaki herhangi birinin uygulamayı indirmesi de yeterli oluyor ses ve hareket sensörü çok başarılı. Dışarı için diğer bir yöntem de WhatsApp görüntülü arama, biz yeğenimle dışarı çıkınca annesi beni WhatsAppdan görüntülü arıyor benim telefonumdan ona ses gitmesin diye sesi kapatiyoruz ama diğer telefonun sesini açık birakiyoruz ağlarsa duyalım diye öyle izliyoruz o da aklında olsun

Ben çok saçma bir soru sorcam çok su içmek bir problem teşkil edermi herkes çok su içiyorsun diyor şuan için tek muzdarip olduğum konu su beni çok şişiriyor sanki
Canım hiç de saçma bir soru değil ben de sendenim daha önce yazmıştım günde 6-8 litreye kadar içiyorum suya asla doymuyorum doktoruma sordum yoo bişey olmaz sadece tuvalette uyursun dedi

Ben decaviti içemiyorum onun yerine başka muadil ilaç veriyolar mı acaba ben oğlumda içemedim onu
Bır suru vıtamın secenegı var ben ocean mumy e gectım onu kullanıyorum decavıtin yutması cok zor
Günaydın bugün berbat bir güne uyandım annem işte olması gereken saatte iki kere arayınca şüphelendim ve uyumayıp geri aradım dayım ölmüş meğer
Basınız sagolsun ..

Bebeğin suyu ile içtiğimiz suyun hiç bir bağlantısı yokmuş canım oğlumun 27 haftada suyu azalmaya başladı doktora sorduğumda içtiğin suyla alakalı değil su içsende fark etmez bebekle alakalı hayta böbrekleri incelenmişti bir problem yoktu yada sızıntı vardı demişlerdi ama yine de suyu arttır hamilelikte en azından 2 2,5 litre
Canım hiç de saçma bir soru değil ben de sendenim daha önce yazmıştım günde 6-8 litreye kadar içiyorum suya asla doymuyorum doktoruma sordum yoo bişey olmaz sadece tuvalette uyursun dedi
Ayy bende öyleyim beni görenler nasıl içiyorsun ben öyle içsem tuvaletten çıkmam diyor yani hiç saymadım litre olarak ama 5 litresi rahat vardır diye düşünüyorum gözümü açar açmaz suya koşarım öyle bir aşk yaşıyorum bugün hesplıycam kaç litre içtiğimi
Doktor günde 3 litre su için diyor bence o kadar içiyorsanız fazla sayılmaz.
Yani tam hesaplamadım ama 3 litreden çok çok fazladır çünkü rahat 5 şişe içiyorum bardağın birini içerken diğerini dolduruyorum

Arkadaşlar başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim. Biraz sıcak basması halsizlik ve bacaklarımda çok ağırlaşma var sabah 9’da uyandım ve üçüncü kez büyük tuvalete çıkıyorum. İshal olmuşum. Bu durumda napmalıyım bilmiyorum karnımda ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…