ahh çok geçmiş olsun neyse ki çocuklarda kırık daha hızlı iyileşiyor ,hemen toparlar . Kemik suyu verebilirsin ilikli kemiği uzun süre kaynatıp, çok faydalı kemikleri açısından.aminnn. heyecanlı ve endişeliyim. 1 de geçen hafta büyük oğlum dirseğini kırdı düşüp. ameliyat oldu, onun pansumanı var bugün. kaç gündür hastanelerde uğraşıyoruz
Geçmiş olsun inşallah geçer hemenGünaydın kızlaar. Sağlık ocağına gittim bugün rutin kan tahlillerim için. 2. doz tetanozumu ne zaman olacağımı sordum ebeye gerek yok aslında doktoruna bir sor dedi. Bana garip geldi çünkü hamile arkadaşım 2. aşıyı olmuştu. Bebeğin kalbini falan dinlemedik hiç. Zaten bizim asm özensiz, şaşırtmadı. Faranjit için de hiçbir şey yapamam çok ağrın olursa parol iç dedi doktor. Sizler nasılsınızzz, bebişler hareketli mi?
Benim doktorum da sağlık ocağıda iki doz istedi, tek dozun hiç koruyuculuğu yokmuş, benim son beş sene içinde bir dozum olduğu için ben olmayacağım sadece.Günaydın kızlaar. Sağlık ocağına gittim bugün rutin kan tahlillerim için. 2. doz tetanozumu ne zaman olacağımı sordum ebeye gerek yok aslında doktoruna bir sor dedi. Bana garip geldi çünkü hamile arkadaşım 2. aşıyı olmuştu. Bebeğin kalbini falan dinlemedik hiç. Zaten bizim asm özensiz, şaşırtmadı. Faranjit için de hiçbir şey yapamam çok ağrın olursa parol iç dedi doktor. Sizler nasılsınızzz, bebişler hareketli mi?
Günaydınn ben de ilk doz aşımı dün oldum. Hemşire ikinci doz tam bir ay sonra dediGünaydın kızlaar. Sağlık ocağına gittim bugün rutin kan tahlillerim için. 2. doz tetanozumu ne zaman olacağımı sordum ebeye gerek yok aslında doktoruna bir sor dedi. Bana garip geldi çünkü hamile arkadaşım 2. aşıyı olmuştu. Bebeğin kalbini falan dinlemedik hiç. Zaten bizim asm özensiz, şaşırtmadı. Faranjit için de hiçbir şey yapamam çok ağrın olursa parol iç dedi doktor. Sizler nasılsınızzz, bebişler hareketli mi?
Teşekkür ederiiimm. Benim kız kıpır kıpır genelde. Ben de bu aralar fark etmeden sağ tarafıma yatıyorum ama fark edince dönüyorum hemen. Yanlarım benim de ağrıyor vallahi.Geçmiş olsun inşallah geçer hemen24. Haftadan sonra ikinci dozu yapalım dedi hemşire de bana ama ben daha birinci dozu olmadım bayramdan sonra olacağım. Bebiş henüz çok hareketli değil ya da benim kızım çok uslu birde gece boyu sağ tarafa yatmışım fark etmeden endişelendim yine uyanınca maalesef istemeden dönüyorum yani tabiki çok çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama uyku benim problemim oldu son zamanlar yan yatmaktan yanlarım ağrıyor şimdiden
Kendi doktorum ister büyük ihtimalle ebeye pek güvenemedim. Ben de olayım mademmBenim doktorum da sağlık ocağıda iki doz istedi, tek dozun hiç koruyuculuğu yokmuş, benim son beş sene içinde bir dozum olduğu için ben olmayacağım sadece.
Canım ben de eve cihaz aldım cihazla bazen arıyorum bulamıyorum ta kasıklarımda buluyorum hiç kafana takma cihazın prospektusunde de yazıyor o cihazlar bebeğin üzerinde değil de bebeğe giden damarların sesini bize ilettiği için sesler farklı yerden duyuluyor. Mesela bir birkaç gün önce de kasıklarımın tam aşağısinda göbeğin en sağında duydum bir öncesinde de soldan aldım o yüzden bunları düşünüp hiç kafana takmaBugün sağlık ocağından çağırdılar tetanoz aşısı için hasta olduğumu söyleyince yapmadılar sonra doktoruma sordum 20. Haftada yaptır dedi 19+1 günlüğüz bugün ve kalp atışını dinledik cihaz biraz küçük ve kaliteli olmayınca baya aradık tabi bebişi baya altta buldular yalnız bu normal değil mi haftasına göre kalbini dinledik çok şükür ama normal mi dediğimde evet 20 den sonra yukarı çıkacak dedi hemşire yine de bir düşündürdü
Doktorumla bir görüşeyim ben deGünaydınn ben de ilk doz aşımı dün oldum. Hemşire ikinci doz tam bir ay sonra dedi
Maşallah bizde kıpır kıpır olduğu günleri görürüz inşallah anca bir şeyler yersem tepki veriyorTeşekkür ederiiimm. Benim kız kıpır kıpır genelde. Ben de bu aralar fark etmeden sağ tarafıma yatıyorum ama fark edince dönüyorum hemen. Yanlarım benim de ağrıyor vallahi.
Yaa çok rahatladım böyle söyleyince teşekkür ederimCanım ben de eve cihaz aldım cihazla bazen arıyorum bulamıyorum ta kasıklarımda buluyorum hiç kafana takma cihazın prospektusunde de yazıyor o cihazlar bebeğin üzerinde değil de bebeğe giden damarların sesini bize ilettiği için sesler farklı yerden duyuluyor. Mesela bir birkaç gün önce de kasıklarımın tam aşağısinda göbeğin en sağında duydum bir öncesinde de soldan aldım o yüzden bunları düşünüp hiç kafana takma
Ben de bununla rahat edemiyorum. Sadece bacağımın arasına yüksek bir yastık koyuyorum çok rahat oluyoMaşallah bizde kıpır kıpır olduğu günleri görürüz inşallah anca bir şeyler yersem tepki veriyorya ben e bebekten bu yastığı aldım herkes o kadar memnun ki ben mi kullanmayı beceremedim yoksa daha karnım küçük olduğu için mi işe yaramıyor bilemedim daha rahatsız oldum
Ben bunun belime verdiği destekle rahat ediyorum sadece, yoksa karnım benim de tam oturmuyor içine ama karın büyüdükçe rahat edeceğiz bence, bacak arasına yastık koymak çok rahatlatıyor evetGeçmiş olsun inşallah geçer hemen24. Haftadan sonra ikinci dozu yapalım dedi hemşire de bana ama ben daha birinci dozu olmadım bayramdan sonra olacağım. Bebiş henüz çok hareketli değil ya da benim kızım çok uslu birde gece boyu sağ tarafa yatmışım fark etmeden endişelendim yine uyanınca maalesef istemeden dönüyorum yani tabiki çok çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama uyku benim problemim oldu son zamanlar yan yatmaktan yanlarım ağrıyor şimdiden
Dimi bencede karın büyüdükçe bu işe yarayacak yaa hemen gece bacak arasına yastık koyacağım uykular haram oldu çünkü belim ayrı ağrıyor karnım ayrı gerginlik yapıyor deniyim hemen bebiş gelmeden uykusuz geceleri geldiBen bunun belime verdiği destekle rahat ediyorum sadece, yoksa karnım benim de tam oturmuyor içine ama karın büyüdükçe rahat edeceğiz bence, bacak arasına yastık koymak çok rahatlatıyor evet
Ücreti neydi bunun hatırlıyor musunMaşallah bizde kıpır kıpır olduğu günleri görürüz inşallah anca bir şeyler yersem tepki veriyorya ben e bebekten bu yastığı aldım herkes o kadar memnun ki ben mi kullanmayı beceremedim yoksa daha karnım küçük olduğu için mi işe yaramıyor bilemedim daha rahatsız oldum
ben de sürekli uyanıyorum, bir de uyandığım için rüyalarımı hep hatırlıyorum. Çok değişik :)Dimi bencede karın büyüdükçe bu işe yarayacak yaa hemen gece bacak arasına yastık koyacağım uykular haram oldu çünkü belim ayrı ağrıyor karnım ayrı gerginlik yapıyor deniyim hemen bebiş gelmeden uykusuz geceleri geldi
200 liraya aldım ben.Ücreti neydi bunun hatırlıyor musun
Bende daha uyguna almıştım ama şimdi 230 tl olmuşÜcreti neydi bunun hatırlıyor musun
Canım ben de bundan aldım, ben de çok rahat ettim sağıma dönemiyorum benim için iyi oluyor ama rahat edebilmek için ayarlamak biraz vaktimi alıyorMaşallah bizde kıpır kıpır olduğu günleri görürüz inşallah anca bir şeyler yersem tepki veriyorya ben e bebekten bu yastığı aldım herkes o kadar memnun ki ben mi kullanmayı beceremedim yoksa daha karnım küçük olduğu için mi işe yaramıyor bilemedim daha rahatsız oldum
Ayrıntılı ultrasonda net belli olur. Tepki gösterecek birşey yok. Herkes kendinde olmayanı ister tabiki Allah önce sağlık versin ama sizi anlıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsunHanımlar 19 uncu haftadayım doktor bebeğin kız dedi. Büyük ultrasona sor ama ben görüyorum kız dedi. 2 kızım var ve üzüldüm. Burda tepki almamak için yalan söylemenin bir anlamı yok. Burda ultrason resminde herkes oğlan demişti. Ama kız dedi doktor.
19 haftadan sonra değişen varmı cinsiyeti. Büyük ultrason için doktor randevu verdi.
teşekkür ederim. şükür agrısı kalmadı, alçısı 1 ay kadar daha kalacak. aldık ilikli kemik, çorba yaptık. 1 haftadır nerdeyse her gün içmiştir. biri bitince 2 gün ara verdik işte. taze yaptık sonra.ahh çok geçmiş olsun neyse ki çocuklarda kırık daha hızlı iyileşiyor ,hemen toparlar . Kemik suyu verebilirsin ilikli kemiği uzun süre kaynatıp, çok faydalı kemikleri açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?