2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
aminnn. heyecanlı ve endişeliyim. 1 de geçen hafta büyük oğlum dirseğini kırdı düşüp. ameliyat oldu, onun pansumanı var bugün. kaç gündür hastanelerde uğraşıyoruz
ahh çok geçmiş olsun neyse ki çocuklarda kırık daha hızlı iyileşiyor ,hemen toparlar . Kemik suyu verebilirsin ilikli kemiği uzun süre kaynatıp, çok faydalı kemikleri açısından.

Geçmiş olsun inşallah geçer hemen 24. Haftadan sonra ikinci dozu yapalım dedi hemşire de bana ama ben daha birinci dozu olmadım bayramdan sonra olacağım. Bebiş henüz çok hareketli değil ya da benim kızım çok uslu birde gece boyu sağ tarafa yatmışım fark etmeden endişelendim yine uyanınca maalesef istemeden dönüyorum yani tabiki çok çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama uyku benim problemim oldu son zamanlar yan yatmaktan yanlarım ağrıyor şimdiden

Benim doktorum da sağlık ocağıda iki doz istedi, tek dozun hiç koruyuculuğu yokmuş, benim son beş sene içinde bir dozum olduğu için ben olmayacağım sadece.

Günaydınn ben de ilk doz aşımı dün oldum. Hemşire ikinci doz tam bir ay sonra dedi

Teşekkür ederiiimm. Benim kız kıpır kıpır genelde. Ben de bu aralar fark etmeden sağ tarafıma yatıyorum ama fark edince dönüyorum hemen. Yanlarım benim de ağrıyor vallahi.

Canım ben de eve cihaz aldım cihazla bazen arıyorum bulamıyorum ta kasıklarımda buluyorum hiç kafana takma cihazın prospektusunde de yazıyor o cihazlar bebeğin üzerinde değil de bebeğe giden damarların sesini bize ilettiği için sesler farklı yerden duyuluyor. Mesela bir birkaç gün önce de kasıklarımın tam aşağısinda göbeğin en sağında duydum bir öncesinde de soldan aldım o yüzden bunları düşünüp hiç kafana takma

Teşekkür ederiiimm. Benim kız kıpır kıpır genelde. Ben de bu aralar fark etmeden sağ tarafıma yatıyorum ama fark edince dönüyorum hemen. Yanlarım benim de ağrıyor vallahi.
Maşallah bizde kıpır kıpır olduğu günleri görürüz inşallah anca bir şeyler yersem tepki veriyor ya ben e bebekten bu yastığı aldım herkes o kadar memnun ki ben mi kullanmayı beceremedim yoksa daha karnım küçük olduğu için mi işe yaramıyor bilemedim daha rahatsız oldum

Eklentiler

• IMG_2508.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 41
Yaa çok rahatladım böyle söyleyince teşekkür ederim çünkü hemşire bakarken başka yerden hareket hissettim ama orda olmadığını söyleyince hissettiğim bebek değil demekki diye düşünmüştüm rahatladım şuan

Ben de bununla rahat edemiyorum. Sadece bacağımın arasına yüksek bir yastık koyuyorum çok rahat oluyo

Ben bunun belime verdiği destekle rahat ediyorum sadece, yoksa karnım benim de tam oturmuyor içine ama karın büyüdükçe rahat edeceğiz bence, bacak arasına yastık koymak çok rahatlatıyor evet

Ben bunun belime verdiği destekle rahat ediyorum sadece, yoksa karnım benim de tam oturmuyor içine ama karın büyüdükçe rahat edeceğiz bence, bacak arasına yastık koymak çok rahatlatıyor evet
Dimi bencede karın büyüdükçe bu işe yarayacak yaa hemen gece bacak arasına yastık koyacağım uykular haram oldu çünkü belim ayrı ağrıyor karnım ayrı gerginlik yapıyor deniyim hemen bebiş gelmeden uykusuz geceleri geldi

Ücreti neydi bunun hatırlıyor musun

Hanımlar 19 uncu haftadayım doktor bebeğin kız dedi. Büyük ultrasona sor ama ben görüyorum kız dedi. 2 kızım var ve üzüldüm. Burda tepki almamak için yalan söylemenin bir anlamı yok. Burda ultrason resminde herkes oğlan demişti. Ama kız dedi doktor.
19 haftadan sonra değişen varmı cinsiyeti. Büyük ultrason için doktor randevu verdi.

ben de sürekli uyanıyorum, bir de uyandığım için rüyalarımı hep hatırlıyorum. Çok değişik :)
Ücreti neydi bunun hatırlıyor musun
200 liraya aldım ben.

Canım ben de bundan aldım, ben de çok rahat ettim sağıma dönemiyorum benim için iyi oluyor ama rahat edebilmek için ayarlamak biraz vaktimi alıyor

Ayrıntılı ultrasonda net belli olur. Tepki gösterecek birşey yok. Herkes kendinde olmayanı ister tabiki Allah önce sağlık versin ama sizi anlıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun

ahh çok geçmiş olsun neyse ki çocuklarda kırık daha hızlı iyileşiyor ,hemen toparlar . Kemik suyu verebilirsin ilikli kemiği uzun süre kaynatıp, çok faydalı kemikleri açısından.
teşekkür ederim. şükür agrısı kalmadı, alçısı 1 ay kadar daha kalacak. aldık ilikli kemik, çorba yaptık. 1 haftadır nerdeyse her gün içmiştir. biri bitince 2 gün ara verdik işte. taze yaptık sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…