2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Crp ye bakmadılar ateşim çok az çıktığı için antibiyotik başladılar yani muhtemelen vardı ama kısa sürede toparladım antibiyotik sayesinde
Ben de saşe kullanmıştım ama lökosit çok yükselmiş tekrar anlamadım yarın dahiliyeye gidicem cuma da kadın doguma. Antibiyotikten korkmamak lazım demek ki canım. İyi olmuş ictigin. Ama ben Şubat annelerindenim çok yeni daha 5+2 oldu bugün. Başına böyle bişey gelen var mı kızlar

Hamilelikle birlikte çok fazla hasta oldum bağışıklığımı düşürdü benimde 4.5 ayda 3 kez hasta oldum maalesef endişelenmeyin inşallah geçer gider hepsi hamilelikte kullanılan antibiyotik zarar vermez korkma dedi kaç doktora sorduysam inşallah hemen geçer gider hepsi

Tabiki bir kadın doğum doktorundan fikir alın ilk üç ay ne önerilirler bilemiyorum ama stres yapmayın

Böyle düşününce evet çok az kaldı ben de bol tunikler ve lastikli pantolonlar kullanıyorum. Onun dışında bebeğe cinsiyetini öğrendikten sonra kendimi durumun iyi olduğuna inandırmak için aldığım birkaç parça tulum, takım, battaniye dışında bir şey almadım. Bir de geçen gün indirimden ek gıda dönemi için oioi den tabak kaşık diş kasiyici aldım henüz erken olsa da bundan sonra yatak, küvet, ateş ölçer, lohusa takımı gibi büyük parçalara bakacağım. Liste oluşturup ona göre ilerleyeceğim

Keşke benim annem de yakınım da olsa birlikte ilk torun heyecanıyla alışverişe çıkabilsek çok hevesli ama ben de bu halde gidemiyorum

Amin canım Allah sana da kolaylık versin

Tsh yüksekliği gebelikte kaç olmalı 1,23 ten 2,24 çıkmış ve ilk kez böyle oluyor sanırım d vitamini 15,4 çok düşük b12 de <100 den oda çok düşük b ve d vitamini bekliyodum ama tsh korkuttu biraz

2.5 altı gebelikte istenen değer ama ben tiroit hastasıyım ve 6 7 yıldır hep yüksek ilaç kullanıyorum. hamilelikte 3.5 çıktığı da oldu sorun olmaz deyip ilaç dozumu artırdı sadece doktorum sonra tekrar düştü sizinki hala iyi bir değer ilaç başlatmazlar diye düşünüyorum ama yine de endokrin doktoruna gözükün bence en güzel doz ayarlamasını onlar yapıyor

Benim tsh 3.5 ama ilaç kullanmıyorum dahiliye gerek görmedi kadın doğumun 2.5 istediğini de söyledim 4-5 daha yüksek seviyede değilse benim yazdığım ilaç değeri çok hızlı düşürür yarım şekilde kullansan da dedi ama her ay düzenli ölçtürürüm ve takip ediliyor.

yükselme ihtimali var gibi geldi banada yarın doktoruma görünücem o ne diyicek bakalım bi ona göre yol çizerim inşallah yükselmez sizde geçmiş olsun umarım düzene girer

1 haftada değişen bile okudum ilk kez bu kadar yüksek çıktı gebelikten sanırım sonrasında kalmasından da korktum bi an kız kardeşimde var 2 senedir ilaç kullanıyor bekar ailede bide halamda var genetik mi dedim bi an takip edicem bende sizede geçmiş olsun

Levitron 100 mg kullanıyorum ben siz?

Bugün ve yarın detaylı ultrasonu olan arkadaşlarım çok güzel haberler duysun Buralar minnak bebek fotolarıyla dolsun sonra
aminnn. heyecanlı ve endişeliyim. 1 de geçen hafta büyük oğlum dirseğini kırdı düşüp. ameliyat oldu, onun pansumanı var bugün. kaç gündür hastanelerde uğraşıyoruz

Günaydın kızlaar. Sağlık ocağına gittim bugün rutin kan tahlillerim için. 2. doz tetanozumu ne zaman olacağımı sordum ebeye gerek yok aslında doktoruna bir sor dedi. Bana garip geldi çünkü hamile arkadaşım 2. aşıyı olmuştu. Bebeğin kalbini falan dinlemedik hiç. Zaten bizim asm özensiz, şaşırtmadı. Faranjit için de hiçbir şey yapamam çok ağrın olursa parol iç dedi doktor. Sizler nasılsınızzz, bebişler hareketli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…