2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Teşekkürler canım güncel ne kadar doğum ücreti bilmiyorum inşallah çok zaman olmaz diyeceğim ama Allah yardımcımız olsun
Çok değil diğer hastanelere göre 6 bin falan 8 9 olsa bile kafi benim için megada şuan 15 bin zamlı düşünemiyorum

Bana doktor henüz kan ilacı vermedi elenatal ve kan sulandırıcı kullanıyorum d3 damla bide unuttumu ne yaptı anlayamadım
Dahiliye b12 iğne verdi çok çekinerek bi kaç dr aradı emin olmak için gebelikte sıkıntı olabiliyor sanırım hafta da 1 kullanıcam kızımda kullanmıştım aslında kendi doktorum vermişti,
o kadar yorgun bitkinim ki anlatamam demekki ondan mış

2 ana öğün 2 ara öğün olarak geçiriyordum günü ama artık geçmiyor sizinde böyle mi öğlen ya da öğleden sonra bana bi açlık geliyor ama böyle ekşili ekşili sebze yemekleri yemek istiyorum

Benim de sanırım idrar yolu enfeksiyonum varmış sonuçlarım çıktı ama şuan hastaneye gidemiyorum işteyim. Kendi doktorumun cevap yazmasını bekliyorum.
Cevap verdi mi acaba benim doktorum largopen başlattı ilaç içmek istemedikçe buluyorum ya gerçekten kendime sinir oldum iyice elimde değil ama sürekli hastayım

Cevap verdi mi acaba benim doktorum largopen başlattı ilaç içmek istemedikçe buluyorum ya gerçekten kendime sinir oldum iyice elimde değil ama sürekli hastayım
Henüz cevap vermedi ameliyatta sanırım. Benim doktorum çok önemli olmadıktan sonra ilaç tavsiye etmiyor pek. Sonuçlara baktıktan sonra birkaç gün içinde yeniden test ister büyük ihtimalle. Geçmemiş olursa verir. Şimdi görünür bir sıkıntım yok. Enfeksiyon ve mantar şüphesi için devlet hastanesi doktoru temizleyici görevi gören bir fitil verdi sadece, iyot içerikli. İdrar yoluna da iyi geldiği yazıyor prospektüste.

Yazdırmak için gittiğim Sağlık Ocağı doktoru neden bu kadar ağır ilaç vermiş dedi iyice korkuttu ne yapacağımı şaşırdım bende

Yazdırmak için gittiğim Sağlık Ocağı doktoru neden bu kadar ağır ilaç vermiş dedi iyice korkuttu ne yapacağımı şaşırdım bende
Düzenli gittiğiniz, kontrollerinizi yapan doktorsa güvenmelisiniz. Benimki biraz tedbirli yaklaşır genelde. Hemen ilaca yönelmez. Ben kendi doktorum dışında ilaç yazan olursa ilk önce kendi doktoruma danışıyorum. Çünkü beni ve bebeği o takip ediyor

2 ana öğün 2 ara öğün olarak geçiriyordum günü ama artık geçmiyor sizinde böyle mi öğlen ya da öğleden sonra bana bi açlık geliyor ama böyle ekşili ekşili sebze yemekleri yemek istiyorum
Doktorum sabah kahvaltı bir ara öğün
Öğle yemeği bir ara öğün
Akşam yemeği bir araöğün 10gibi belki bir bardak süt kefir hafif birsey ye emi Olduda gece acıkıp uyanırsan biraz ekmek peynir fazla kacmadan ye dedi. Alarm verir dedı vücut ona göre hareket edicez. Yememe durumu olmasın dedi.
Öğlen işte yemek yedikten sonra acıkıyorum canım yoğurtlu ıspanak cekıyor midem kazınıyor acıyor yanma var ara öğün kesmiyor ondada bir iki kraker yiyorum.
Ayda 1 kilo al dedı doktor.

Kızlar doğum paketi araştıran var mı ? Yada doğum ücretlerini hakkında bilgisi olan var mı ?

Kızlar doğum paketi araştıran var mı ? Yada doğum ücretlerini hakkında bilgisi olan var mı ?
Benim gittiğim hastanede paket yokmuş. Doğum ücreti 8500 TL. Tabii buna büyük bir zam gelecek orası da var. Fiyat sabitlemeyi 30. haftadan sonra yapıyorlarmış. En fazla 11000 olur diye tahmin ediyorum. Diğer hastaneler 10-12-16-25 diye gidiyor. Bursa için söylüyorum tabi bunu.

Ben gittiğim hastaneden paket fiyatı aldım ve şoke oldum
Doğum paketi 40 Bin
Normal doğum 20 Bin
Sezeryan doğum 30 Bin

Ben gittiğim hastaneden paket fiyatı aldım ve şoke oldum
Doğum paketi 40 Bin
Normal doğum 20 Bin
Sezeryan doğum 30 Bin
Benim paket olmadığı için muayene ücretlerini hesaplamadım onlarla beraber 16 bin oluyor. Sezaryen ve normal arasında benim hastanemde 500 tl fark ediyor diğer yerlerde 2-3 bin anca. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum. Burada da uçuk fiyatlı olanlar var ama ben tercih etmedim. Devletteki doktorlar iyi davransaydı onları tercih etmeyi düşünmüştüm hamile kalmadan hatta.

İstanbuldayım muayene ve nts ücretleri şu an ki fiyatla 10 bin tutuyor doğum hariç henüz Temmuz zamları yansımamış.. hastanem Medicalpark hastane ve doktorumdan çok memnunum ama alternatif araştırmaya başladım maalesef fiyatlar çok uçuk

Allah yardımcınız olsun. İyi doktor bulmak çok zor, memnun kalmak Umarım istediğiniz gibi uygun ve ilgili bir yer bulursunuz

Bende sık acıkmaya başladım 20. Hafta itibari ile bize değil bebeklere yarasın yediklerimiz amin

Ben de medikal park a gidiyorum ama hiç memnun değilim şimdi değişicem.Hele bu fiyatları gördükten sonra değmez diye düşünüyorum.Tecrübeli doktorlardan randevu bulmak çok zor özel hastanelerde genelde yeni doktorların randevuları boş oluyor aynı zamanda doğuma da girmiyor mesela bizim hastanedeki doktorlar aynı devlet hastanesindeki gibi kim nöbetçiyse nlarda genelde daha birkaç senelik doktor oluyor nöbet tutanlar . Deneyime önem veriyorum o yönde araştırma yapıcam. Benim şube Göztepe ama kimseye tavsiye etmem 1-2 iyi isim var sadece o doktorlar hariç tabi .Onların da muayene süresini kısa tutmuşlar

Sıcaklardan mı bilmiyorum ama benim canım hiç yemediğim sevmediğim sebze yemekleri istiyor misal ben börülce yemedim onu istiyor canım kuşkonmaz kereviz enginar yani arada yerim ama sevmem aramam bunları istiyorum

Kullanıcam ilaçları mecburen tabiki takip eden doktor çok önemli ama hiç memnun kaldığım doktor bulamadım maalesef pozitif ve her şeyi anlatan birini bulamadım artık bilgisine güveniyorum sadece ona dayanarak ilaçları kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…