Kızlar ben bu Multivitamine geri başlıcam ya. Yok yani balık falan yiyemiyorum düzenli içine sinmiyo hiç değilse vitaminden alsın besin kardeşim doğuma kadar kullanmıştı. Aklımdaki tek soru şu daha önce bana ocean mummy vermişti içinde 400 ug folik asit var kullandığım demir ilacının içinde de folik asit var gynotardyferon kullanıyorum. ikisi birden fazla olur mu? Siz ne kullanıyorsunuz demir ilacı ve vitamin olarak
Kızlar ben bu Multivitamine geri başlıcam ya. Yok yani balık falan yiyemiyorum düzenli içine sinmiyo hiç değilse vitaminden alsın besin kardeşim doğuma kadar kullanmıştı. Aklımdaki tek soru şu daha önce bana ocean mummy vermişti içinde 400 ug folik asit var kullandığım demir ilacının içinde de folik asit var gynotardyferon kullanıyorum. ikisi birden fazla olur mu? Siz ne kullanıyorsunuz demir ilacı ve vitamin olarak
Kızlar ben 2 gündür bebeğimi çok net hissetmeye başladım 18+4 ilk hamileliğim. gece uykumdan uyandım hatta tekmelerıne bu nasıl guzel duygu mutluluktan ağladım
Benim kızım kesinlikle tatlıda hareket etmiyor dün dondurma yedim hiiç yerinden kıpırdamadı hatta çok endişelendim. Sabah ağzıma bir lokma peynir attım dans ediyor şimdi içimde
Yaa bende bunu dediğimde herkes ne alaka gibi bakıyordu valla benim kızımda öyle limon çayı içince durmuyor bunu farketmiştim tatlı yiyip yatınca 0 tepki ama ekşi şeylerde danss
Redpanda11
medipolde doğum paketi yokmuş fiyat sabitlemede aynı şekilde görüşmeye gidicektim ama gerek kalmadı, doğum zamanı ücret neyse o ödeniyormuş temmuzda zam olucakmış
Kızlar günaydııınn. Bugün belden oturan bir etek giydim kocaman göbüşüm çıktı, bakıp bakıp seviniyorum. Birazdan devlet hastanesine randevu aldım kontrole gideceğim. Doktorum izne çıkmış. Mantar ve enfeksiyon geçiriyorum sanırım gidip bi baktıracağım panik oldum. Umarım bir şey yoktur bebiş de iyidir. Sizler nasılsınııızzz? Bebişler hareketliymiş okudum yazdıklarınızı inanılmaz mutlu oldum :)
Benimde tüm tahlillerim süper çıktı derken idrar kültüründe üreme olmuş doktorumdan haber bekliyorum muhtemelen antibiyotiğe devam edecek halbuki idrar tahlili çok iyiydi bende bir şey çıkmaz diye beklerken çıkmış
kızlar benim karnım hala çok belirgin değil. karnım var ama sanki gaz şişkinliği gibi. 20. haftama girdim ve hamilelik önceki pantolonlarım oluyor ama yine de giymiyorum dar olmasın diye. benim neden karnım çıkmıyor? bugünde bunu taktım kafama. insanlar sen hamile değilsin bizi kandırıyorsun diyorlar.
kızlar benim karnım hala çok belirgin değil. karnım var ama sanki gaz şişkinliği gibi. 20. haftama girdim ve hamilelik önceki pantolonlarım oluyor ama yine de giymiyorum dar olmasın diye. benim neden karnım çıkmıyor? bugünde bunu taktım kafama. insanlar sen hamile değilsin bizi kandırıyorsun diyorlar.
Benimde öyle her gün bakıyorum çıkmış mı diye gün içinde yine biraz var da sabah nereye gitti bebek diyorum :)
İç karnımız geniş olabilir yapısal bir şey yani ama 6. ay itibariyle hamile olduğumuz anlaşılır bence
Benimde öyle her gün bakıyorum çıkmış mı diye gün içinde yine biraz var da sabah nereye gitti bebek diyorum :)
İç karnımız geniş olabilir yapısal bir şey yani ama 6. ay itibariyle hamile olduğumuz anlaşılır bence
Benimde küçük henüz dar bir şey giymezsem kimse anlamaz hatta normalde de göbek zannedilir bebeğin ölçümleri haftasıyla uyumlu olduğu sürece karnımızın büyüklüğü önemli değil iç karnımız geniş demekki bence kötü bir şey değil bu hatta aksine hayat kolaylaştırıyor şimdilik illaki çıkacak ilerleryen aylarda eğilmek kalkmak yürümek hepsi daha zor olacak
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın ama genelde izin veriyolar 1 saatte bir mola yapın diyorlar tatilinde mükemmel geçsin bebeksiz son yaz doya doya tatil yap
Biz uçakla planladık bide sonrasında hep yürüme gezmem gereken yerler var çokta önceden planlamıştık. Doktorda ölçüm yapıp söyliyim dedi. İnşallah bizede izin çıkar çok bunaltıcı sıcaklarda evde olmak ya
Benimde tüm tahlillerim süper çıktı derken idrar kültüründe üreme olmuş doktorumdan haber bekliyorum muhtemelen antibiyotiğe devam edecek halbuki idrar tahlili çok iyiydi bende bir şey çıkmaz diye beklerken çıkmış
17+6 dan selamlar. Ufak tefek hareketimsi şeyler hissettigim oldu ama hala istediğim gibi işte bu bebek diye hareket hissedemiyorum. 2. Hamileligim ama 1.de de ne zaman hissetmiştim inanın onu da hatırlamıyorum. Su bariz hareket hisseden arkadaşlar tam olarak kacinci haftada hissettiniz?