2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Beni sağlık ocağı hemşiresi bu hafta aşıya çağırmıştı bende şu detaylı geçsin pazartesi giderim diyordum ama tatil tamamen aklımdan çıkmış gittiğimde 21+3 oluyorum bi sorun olur mu ilk doz için

Beni güneş ve sıcak aşırı etkiliyo İzmir’de hissedilen hava sıcaklığı 45 derece resmen bütün gün klima karşısındayım yoksa baş ağrısından mahvoluyorum
Ben beni bu kadar etkilediğini bilmiyordum valla ya o eve geliş yolu 5 dakika ama sıcak sanki beynime işliyor ve o gün akşama kadar kendime gelemiyorum bugün bütün günüm baş ağrısı ve uzanarak geçti yemek dışında elimi hiç bir işe süremedim daha temmuz var ağustos var

Biz Al_pi ile başından beri ekşili salata suyuna ekmek banıyoruz
Hala devam Ekşi ne varsa yiyorum en çok salata aşerıyorum şimdi de yemek yıyorum ama söylemeyeyım canı çeken olur Ama her evde olan bır bakliyat
Bence olmaz ara sor yınede varsa telefonu pazartesıde acıklar ya. Bende 20+3 de gıdıcem olur dedı kabul ettı

Pazartesi açık mı ben resmî tatil diye biliyorum öyle değil mi

Medical park Ankara docent 28bın ıcerısınde bunlar var. Op Dr 25binmiş. Zam gelecekmiş. Bende doktor bulamadım daha.
Mersin'de doğum paketi 18 binlerde içerik aynı. Ama benim doktorum anlaşmalı doktorlar arasında değilmiş bende doktorumu değiştirmek istemiyorum.

Çok değil diğer hastanelere göre 6 bin falan 8 9 olsa bile kafi benim için megada şuan 15 bin zamlı düşünemiyorum
Ay iyiymiş fiyatıBana doktor henüz kan ilacı vermedi elenatal ve kan sulandırıcı kullanıyorum d3 damla bide unuttumu ne yaptı anlayamadım
Elenatal benim midemi bulandırıyordu çikolata kaplı olduğu için. Sümeyye hanım ocean verdi, yarın başlıcam kullanmaya. Demir ilacımı eski doktorum vermişti, ona devam ediyorum. ekstra olarak sağlık ocağının verdiği d vitamini, ocean ve kan sulandırıcı kullanıyorum

Kızlar beliniz böyle öne doğru gitmeye başladı mı hani dururken göbekten böyle bel oyuntu gibi önde duruyor ya hah işte gün sonunda o bel ağrısı… yaşayan var mı?

Yaaa doğum ücretleri ne böyle uçmuş gitmiş Allah tan ben doğum teminatlı sigorta yaptırmıştım şu an gayet uyguna geliyor. Doğumu da kendi memleketimde yapmayı düşünüyorum inşallah detaylıdan sonra gidip konuşacağım doktorumla onu da belirledim bi aksilik çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…