Beni sağlık ocağı hemşiresi bu hafta aşıya çağırmıştı bende şu detaylı geçsin pazartesi giderim diyordum ama tatil tamamen aklımdan çıkmış gittiğimde 21+3 oluyorum bi sorun olur mu ilk doz için
Ben beni bu kadar etkilediğini bilmiyordum valla ya o eve geliş yolu 5 dakika ama sıcak sanki beynime işliyor ve o gün akşama kadar kendime gelemiyorum bugün bütün günüm baş ağrısı ve uzanarak geçti yemek dışında elimi hiç bir işe süremedim daha temmuz var ağustos var
Beni sağlık ocağı hemşiresi bu hafta aşıya çağırmıştı bende şu detaylı geçsin pazartesi giderim diyordum ama tatil tamamen aklımdan çıkmış gittiğimde 21+3 oluyorum bi sorun olur mu ilk doz için
Dahiliye b12 iğne verdi çok çekinerek bi kaç dr aradı emin olmak için gebelikte sıkıntı olabiliyor sanırım hafta da 1 kullanıcam kızımda kullanmıştım aslında kendi doktorum vermişti,
o kadar yorgun bitkinim ki anlatamam demekki ondan mış
Elenatal benim midemi bulandırıyordu çikolata kaplı olduğu için. Sümeyye hanım ocean verdi, yarın başlıcam kullanmaya. Demir ilacımı eski doktorum vermişti, ona devam ediyorum. ekstra olarak sağlık ocağının verdiği d vitamini, ocean ve kan sulandırıcı kullanıyorum
Kızlar beliniz böyle öne doğru gitmeye başladı mı hani dururken göbekten böyle bel oyuntu gibi önde duruyor ya hah işte gün sonunda o bel ağrısı… yaşayan var mı?
Yaaa doğum ücretleri ne böyle uçmuş gitmiş Allah tan ben doğum teminatlı sigorta yaptırmıştım şu an gayet uyguna geliyor. Doğumu da kendi memleketimde yapmayı düşünüyorum inşallah detaylıdan sonra gidip konuşacağım doktorumla onu da belirledim bi aksilik çıkmaz inşallah