Benim kızım kesinlikle tatlıda hareket etmiyordün dondurma yedim hiiç yerinden kıpırdamadı hatta çok endişelendim. Sabah ağzıma bir lokma peynir attım dans ediyor şimdi içimde
oyh maşalah ne güzel ya.
ben karnım tok muayeneye girince hep hareketli gördüm.
ama kendim hiç hissetmiyorum daha. göz seğirmeis gibi bişeyler oluyor ama kızım mı emin değilim
Evvet kesinlikle kızın benim de öyle başladı sonradan şiddetlendi
Benim daha geçen hafta başladı senin de anca başlayacaktırİçime su serptin :) o kadar çok istiyorum ki sürekli hissedeyim herkes gibi. şu evham pimpirik durum bitecekmiş gibi geliyorhep karnımı dürtüyorum
Karınlarımız şimdi çok sevimli ama bunu bir de 2 ay sonra konuşalımKızlar günaydııınn. Bugün belden oturan bir etek giydim kocaman göbüşüm çıktı, bakıp bakıp seviniyorum. Birazdan devlet hastanesine randevu aldım kontrole gideceğim. Doktorum izne çıkmış. Mantar ve enfeksiyon geçiriyorum sanırım gidip bi baktıracağım panik oldum. Umarım bir şey yoktur bebiş de iyidir. Sizler nasılsınııızzz? Bebişler hareketliymiş okudum yazdıklarınızı inanılmaz mutlu oldum :)
Ne güzel haberler almışsınız darısı bize inşallahGünaydın, bende bugün detaylıya gittim sabah 6 50 de evden çakarak 8 30 du randevumçok şükür her şey yolunda hiç bir sorun yok. Rahim ağzı uzunluğu sadece sorun olabilir sende dedi onda da ilk doğum öykümde açılmam vs başladığı için ama iki hamileliği kıyasladığımızda ilkinde bu haftalarda 2.5 du bugünde 3.5 çıktı. Gayet yeterli dedi işte çocuğu çok kucağına alma filan dedi kızım 13 kilo ve sürekli ben hala taşıyordum kucakta. Biraz ona dikkat edicem bir de ikinci bebekler ilkinden daha kilolu olur yemene dikkat et ilki sezaryen için sınırdaymış dedi. İlkinde beslenmeye baya dikkat ediyordum ama bunda hiç dikkat etmedim ama artık daha az yemeye özen göstericem 4 kiloyu aşmasın diye bugün tartıldım 64. 30 çıktım tok karnına nerdeyse 6 kg. Doktor da 10 15 arası kilo yeterli dedi umarım ben alsam da bebek çok almaz
Gözün aydın darısı bizlere inşallahGünaydın, bende bugün detaylıya gittim sabah 6 50 de evden çakarak 8 30 du randevumçok şükür her şey yolunda hiç bir sorun yok. Rahim ağzı uzunluğu sadece sorun olabilir sende dedi onda da ilk doğum öykümde açılmam vs başladığı için ama iki hamileliği kıyasladığımızda ilkinde bu haftalarda 2.5 du bugünde 3.5 çıktı. Gayet yeterli dedi işte çocuğu çok kucağına alma filan dedi kızım 13 kilo ve sürekli ben hala taşıyordum kucakta. Biraz ona dikkat edicem bir de ikinci bebekler ilkinden daha kilolu olur yemene dikkat et ilki sezaryen için sınırdaymış dedi. İlkinde beslenmeye baya dikkat ediyordum ama bunda hiç dikkat etmedim ama artık daha az yemeye özen göstericem 4 kiloyu aşmasın diye bugün tartıldım 64. 30 çıktım tok karnına nerdeyse 6 kg. Doktor da 10 15 arası kilo yeterli dedi umarım ben alsam da bebek çok almaz
Bende de kum döküyodum dün bakteri 204 çıktı ona idrar kültürü vermen lazım nedenn olduğunu anlamak için gidersen bugün idrar kültürüde iste bidaha uğraşma,Kızlar günaydııınn. Bugün belden oturan bir etek giydim kocaman göbüşüm çıktı, bakıp bakıp seviniyorum. Birazdan devlet hastanesine randevu aldım kontrole gideceğim. Doktorum izne çıkmış. Mantar ve enfeksiyon geçiriyorum sanırım gidip bi baktıracağım panik oldum. Umarım bir şey yoktur bebiş de iyidir. Sizler nasılsınııızzz? Bebişler hareketliymiş okudum yazdıklarınızı inanılmaz mutlu oldum :)
Canım Özgür Deren var. Hacettepe üniv perinatolog bölüm başkanı prof. Çok güvenilir bir insan. Benim normal takibimi yapıyor. Cinnahta muayenehanesi var.Ankara da ayrıntılı ultrason için radyolog değil de riskli gebelik perinatoloji uzmanı bilen var mı arkadaşlar?
Alsinda kızımda gittiğim radyolog doktordan çok memmun kalmıştım cok güzel tek tek incelenmişti ama burada bi kac arkadaş perinatolog daha iyi bakar deyince bi araştırmak istedim var mı bildiğiniz??
İnşallah evet evet artık bundan sonrası kolayNe güzel haberler almışsınız darısı bize inşallahbenim için ayrıntılı ultrasondan sonrası hikaye. Bunu atlattıktan sonrası kolay
Ya benim kızım daha 25 aylık ya hiç kıyamıyorum bir de yoğun çalışıyordum şimdi işten çıkınca yapıştı iyiceGözün aydın darısı bizlere inşallahbenimde dün o çivardaydı rahim ağzı uzunluğu kucağına çok almamalısın benim kızım 3,5 yaşında 16 kilo hiç alamıyorum bi tuvalete oturtmak için dinlenmek zor çocukla ama ağır taşımamanı öneririm madem daha önce yaşamışsın, 95 kilo ile hamile kaldım hala 95 im şükrediyorum valla ikizde daha çok alırım diye düşünüyodum kızımda çok çabuk almıştım kilo 20 kilo 107 doğuma girmiştim o rakamı gördüğüm için 107 ulaşsam şükredicem
Ayy çok sevindim darısı bizlere o kapıdan mutlu ayrılmak nasıp olsun hepımızeBende detaylıdan geldim az önce her şey yolunda çok şükürsadece perinatolog 19+2 ölçtü 4 gün geç yumurtlama ya da geç döllenme dedi. Onun dışında kemik gelişimi vs. hep önde çıktı. Kendi doktorumda usglerde ölçüm bi kaç gün ileri ya da geri olabilir geldiğinde tekrar takibini yaparız dedi. Dilerim tüm anneler çok mutlu dönsün o ultrasondan
İyi ki doğmuş İnci, birlikte nice güzel çok sağlıklı çok mutlu yıllarınız olsunBugün Anneliğimin 6. YılıOldu olacak doğdu doğacak derken 6 yaşına girdi kuzum .. İlk kez anne olacaklar anın tadını çıkarın zaman çok hızlı
Aminnn tüm dualarım sizinleAyy çok sevindim darısı bizlere o kapıdan mutlu ayrılmak nasıp olsun hepımıze
İlk defa devlete gidiyomuşum 7 tüp kan + idrar tahlili aldı. Onun dışında bebişim gayet iyi. 20+1 çıktı ölçümde 400 gr. Temizleme açısından fitil verdi bi tane. Her şey yolunda şimdilik ama.Bende de kum döküyodum dün bakteri 204 çıktı ona idrar kültürü vermen lazım nedenn olduğunu anlamak için gidersen bugün idrar kültürüde iste bidaha uğraşma,
204 bakteriye e nabız yeşille onay vermiş yüksekk görmemiş normal heralde ama anlayamadım daha bende dahiliyeye gidicem bugün inşallaah halden anlayan bi doktor çıkar karşıma
Aaaa ne kadar çok almışlar kan ne güzel herşeyine bakıcaklar demekki, umaarım hemen geçer bebişte maşallah büyümüşİlk defa devlete gidiyomuşum 7 tüp kan + idrar tahlili aldı. Onun dışında bebişim gayet iyi. 20+1 çıktı ölçümde 400 gr. Temizleme açısından fitil verdi bi tane. Her şey yolunda şimdilik ama.
Teşekkür ederimİyi ki doğmuş İnci, birlikte nice güzel çok sağlıklı çok mutlu yıllarınız olsun
Aminnn tüm dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?