Ben pendik şubesindeyim doktorum semra hanım ve çok memnunum doğumu orada düşünüyordum fiyatları öğrenene kadarBen de medikal park a gidiyorum ama hiç memnun değilim şimdi değişicem.Hele bu fiyatları gördükten sonradeğmez diye düşünüyorum.Tecrübeli doktorlardan randevu bulmak çok zor özel hastanelerde genelde yeni doktorların randevuları boş oluyor aynı zamanda doğuma da girmiyor mesela bizim hastanedeki doktorlar aynı devlet hastanesindeki gibi kim nöbetçiyse nlarda genelde daha birkaç senelik doktor oluyor nöbet tutanlar . Deneyime önem veriyorum o yönde araştırma yapıcam. Benim şube Göztepe ama kimseye tavsiye etmem 1-2 iyi isim var sadece o doktorlar hariç tabi .Onların da muayene süresini kısa tutmuşlar
Bence fazla abartmışlar bu fiyata oda süslemesi çekim ve makyaj dahil mi?Ben pendik şubesindeyim doktorum semra hanım ve çok memnunum doğumu orada düşünüyordum fiyatları öğrenene kadarbu kadar yüksek rakamları beklemiyordum açıkçası
Hayır canım onlar dahil değil.. bende araştırma içerisindeyim bakalım inşallah istediğim gibi doktor ve hastane bulabilirimBence fazla abartmışlar bu fiyata oda süslemesi çekim ve makyaj dahil mi?arkadaşım avicenna da 12 bin e doğum yapacak doktoru da çok tecrübeli 20 senelik Hacettepe mezunu bir doktor.Watsaptan hemen dönüş yapan ilgili tecrübeli .Ben gerçekten memnun olsaydım bu fiyatı da belki verirdim ancak Göztepe şubesinden asla memnun değilim ve kimseye de tavsiye etmem.Bayram sonrası başka bir doktora başlıcam
Tebrikler çok geçmiş olsunherkese merhaba, ayrıntılı usg güzel geçti. hiçbir sıkıntı yok çok şükür. darısı sizlere inşallah. sağ salim alalım kucağımıza hepimiz. amin.
Ahhh bende hepsine aşığım bamya diye ölüyordum günlerdir pazarada gidemedim markette yoktu Allahtan annem buzluğa atmış yoksa rüyalarıma girecekti. Bide ben dolaptan çıkarıp soğuk soğuk yerim aşırı iyi geliyo bu sıcaktaSıcaklardan mı bilmiyorum ama benim canım hiç yemediğim sevmediğim sebze yemekleri istiyor misal ben börülce yemedim onu istiyor canım kuşkonmaz kereviz enginar yani arada yerim ama sevmem aramam bunları istiyorum
Benim genelde böyle bu aralar canım, tavsiyem bir tansiyon aleti al her eve lazım bu aydan itibaren hergun olcersinEczaneye gideyim dedim tansiyonum 9/7 olmuş baygınlık geçiriyorum sandııımmm
İç karnın geniştir ne güzel catlamazsin işte canım 28. Hafta sonrası genelde bir anda çıkıyor anidenkızlar benim karnım hala çok belirgin değil. karnım var ama sanki gaz şişkinliği gibi. 20. haftama girdim ve hamilelik önceki pantolonlarım oluyor ama yine de giymiyorum dar olmasın diye. benim neden karnım çıkmıyor? bugünde bunu taktım kafama. insanlar sen hamile değilsin bizi kandırıyorsun diyorlar.
Bende mersin medicalparka gidiyorum şimdilik doğum 25 bin ama zam gelecekmişİstanbuldayım muayene ve nts ücretleri şu an ki fiyatla 10 bin tutuyor doğum hariç henüz Temmuz zamları yansımamış.. hastanem Medicalpark hastane ve doktorumdan çok memnunum ama alternatif araştırmaya başladım maalesef fiyatlar çok uçuk
Bak bamya ya bende aşığım baya aradım bende ama ağustos Eylül ayında çıkıyormuş banada sağolsun bir arkadaş buzluktan pişirip yollamışAhhh bende hepsine aşığım bamya diye ölüyordum günlerdir pazarada gidemedim markette yoktu Allahtan annem buzluğa atmış yoksa rüyalarıma girecekti. Bide ben dolaptan çıkarıp soğuk soğuk yerim aşırı iyi geliyo bu sıcakta
Buradada normal 20 sezeryan 30 bin mişBende mersin medicalparka gidiyorum şimdilik doğum 25 bin ama zam gelecekmişben doktorumdan çok memnunum değiştirmek istemiyorum
Biz2 ana öğün 2 ara öğün olarak geçiriyordum günü ama artık geçmiyor sizinde böyle miöğlen ya da öğleden sonra bana bi açlık geliyor ama böyle ekşili ekşili sebze yemekleri yemek istiyorum
O benimde vazgeçilemezim neredeyse her gün yapıyorum
Beni güneş ve sıcak aşırı etkiliyo İzmir’de hissedilen hava sıcaklığı 45 derece resmen bütün gün klima karşısındayım yoksa baş ağrısından mahvoluyorumKızlar bi kaç gündür dehşet baş ağrısı yaşıyorum baya kötü yapıyor beni migrenim yok oğlumu yüzmeye götürüyorum o güneş yüzünden perişan haldeyim güneşe çıkınca sizide bu kadar etkiliyor mu böyle baş ağrısı görmedim ben
Evet sıcak aşırı etkiliyor gerçekten ya dün market e git gel başım döndü birazda acıkmıştım. Düşücem sandım aman şapkasız İzmir de çıkmayın kızlar öğlen saatlerde yada arabayla her yere mecburBeni güneş ve sıcak aşırı etkiliyo İzmir’de hissedilen hava sıcaklığı 45 derece resmen bütün gün klima karşısındayım yoksa baş ağrısından mahvoluyorum
Ben de medikal park a gidiyorum ama hiç memnun değilim şimdi değişicem.Hele bu fiyatları gördükten sonradeğmez diye düşünüyorum.Tecrübeli doktorlardan randevu bulmak çok zor özel hastanelerde genelde yeni doktorların randevuları boş oluyor aynı zamanda doğuma da girmiyor mesela bizim hastanedeki doktorlar aynı devlet hastanesindeki gibi kim nöbetçiyse nlarda genelde daha birkaç senelik doktor oluyor nöbet tutanlar . Deneyime önem veriyorum o yönde araştırma yapıcam. Benim şube Göztepe ama kimseye tavsiye etmem 1-2 iyi isim var sadece o doktorlar hariç tabi .Onların da muayene süresini kısa tutmuşlar
İstanbuldayım muayene ve nts ücretleri şu an ki fiyatla 10 bin tutuyor doğum hariç henüz Temmuz zamları yansımamış.. hastanem Medicalpark hastane ve doktorumdan çok memnunum ama alternatif araştırmaya başladım maalesef fiyatlar çok uçuk
Ay ne guzel. Borulce hem hamilelere hem de emziren annelere cok uararliymis. Sut yaparmis. Ben salatasina bayilirim bol bol yiyorum :)Sıcaklardan mı bilmiyorum ama benim canım hiç yemediğim sevmediğim sebze yemekleri istiyor misal ben börülce yemedim onu istiyor canım kuşkonmaz kereviz enginar yani arada yerim ama sevmem aramam bunları istiyorum
Valla ücretli olmuş bin civari dedi bideBen yine şok. Medicalpark’ta 5 sene önce nst ücretli değildi sanki yaa
Evet gerçekten bayıltır insanı bu hava, saat 9 buçukta detaylı randevum vardı sabah olmasına rağmen aman Allahım dedim felaket bir sıcakEvet sıcak aşırı etkiliyor gerçekten ya dün market e git gel başım döndü birazda acıkmıştım. Düşücem sandım aman şapkasız İzmir de çıkmayın kızlar öğlen saatlerde yada arabayla her yere mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?