2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben pendik şubesindeyim doktorum semra hanım ve çok memnunum doğumu orada düşünüyordum fiyatları öğrenene kadar bu kadar yüksek rakamları beklemiyordum açıkçası

Ben pendik şubesindeyim doktorum semra hanım ve çok memnunum doğumu orada düşünüyordum fiyatları öğrenene kadar bu kadar yüksek rakamları beklemiyordum açıkçası
Bence fazla abartmışlar bu fiyata oda süslemesi çekim ve makyaj dahil mi? arkadaşım avicenna da 12 bin e doğum yapacak doktoru da çok tecrübeli 20 senelik Hacettepe mezunu bir doktor.Watsaptan hemen dönüş yapan ilgili tecrübeli .Ben gerçekten memnun olsaydım bu fiyatı da belki verirdim ancak Göztepe şubesinden asla memnun değilim ve kimseye de tavsiye etmem.Bayram sonrası başka bir doktora başlıcam

Hayır canım onlar dahil değil.. bende araştırma içerisindeyim bakalım inşallah istediğim gibi doktor ve hastane bulabilirim

Kızlar bi kaç gündür dehşet baş ağrısı yaşıyorum baya kötü yapıyor beni migrenim yok oğlumu yüzmeye götürüyorum o güneş yüzünden perişan haldeyim güneşe çıkınca sizide bu kadar etkiliyor mu böyle baş ağrısı görmedim ben

herkese merhaba, ayrıntılı usg güzel geçti. hiçbir sıkıntı yok çok şükür. darısı sizlere inşallah. sağ salim alalım kucağımıza hepimiz. amin.
Tebrikler çok geçmiş olsun Herkes güzel haberler alsın bizimde rahimle ilgili ölçümler güzel çıktı bebekle ilgili ölçümler güzel çıktı ikimizde sağlıklıyız. Seyahat için uçak tren otobüs izin verdi ama 2 saatte bir ayağa kalkmak ve çok uzun yorucu yürüyüşler yapmamak şartı ile Rutin bebiş ölçümleri bunlar inşallah detaylı da da herşey normal çıkar Şimdiden hepimize iyi tatiller

Sıcaklardan mı bilmiyorum ama benim canım hiç yemediğim sevmediğim sebze yemekleri istiyor misal ben börülce yemedim onu istiyor canım kuşkonmaz kereviz enginar yani arada yerim ama sevmem aramam bunları istiyorum
Ahhh bende hepsine aşığım bamya diye ölüyordum günlerdir pazarada gidemedim markette yoktu Allahtan annem buzluğa atmış yoksa rüyalarıma girecekti. Bide ben dolaptan çıkarıp soğuk soğuk yerim aşırı iyi geliyo bu sıcakta

İç karnın geniştir ne güzel catlamazsin işte canım 28. Hafta sonrası genelde bir anda çıkıyor aniden

Bende mersin medicalparka gidiyorum şimdilik doğum 25 bin ama zam gelecekmiş ben doktorumdan çok memnunum değiştirmek istemiyorum

Bak bamya ya bende aşığım baya aradım bende ama ağustos Eylül ayında çıkıyormuş banada sağolsun bir arkadaş buzluktan pişirip yollamış neyse son 1 ay bol bol yeriz çok severim kendisini

2 ana öğün 2 ara öğün olarak geçiriyordum günü ama artık geçmiyor sizinde böyle mi öğlen ya da öğleden sonra bana bi açlık geliyor ama böyle ekşili ekşili sebze yemekleri yemek istiyorum
Biz Al_pi ile başından beri ekşili salata suyuna ekmek banıyoruz

Beni güneş ve sıcak aşırı etkiliyo İzmir’de hissedilen hava sıcaklığı 45 derece resmen bütün gün klima karşısındayım yoksa baş ağrısından mahvoluyorum

Beni güneş ve sıcak aşırı etkiliyo İzmir’de hissedilen hava sıcaklığı 45 derece resmen bütün gün klima karşısındayım yoksa baş ağrısından mahvoluyorum
Evet sıcak aşırı etkiliyor gerçekten ya dün market e git gel başım döndü birazda acıkmıştım. Düşücem sandım aman şapkasız İzmir de çıkmayın kızlar öğlen saatlerde yada arabayla her yere mecbur

Ben şu an şok. Hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Doğumumu o hastanede yaptım beş sene önce, çok memnun kalmıştım ve şimdi yine orada yapmayı düşünüyordum. O zamanki doktorum ayrıldığı için Nur Hanımla devam etmeye karar verdim (hastaneye niye bu kadar güveniyorsam artık, eski doktorumun yeni hastanesine gitmedim) ama yeni başladım sayılır, (ilk trimesterımı devlette bir doktor takip etti ve hala ara ara devlete kaçıyorum.) doktoru beğendim aslında ama kafamda şüpheler yok değil. Hastane konusunda da fazla mı iyimserim acaba diye düşünüyorum.

Ben yine şok. Medicalpark’ta 5 sene önce nst ücretli değildi sanki yaa

Sıcaklardan mı bilmiyorum ama benim canım hiç yemediğim sevmediğim sebze yemekleri istiyor misal ben börülce yemedim onu istiyor canım kuşkonmaz kereviz enginar yani arada yerim ama sevmem aramam bunları istiyorum
Ay ne guzel. Borulce hem hamilelere hem de emziren annelere cok uararliymis. Sut yaparmis. Ben salatasina bayilirim bol bol yiyorum :)

Evet gerçekten bayıltır insanı bu hava, saat 9 buçukta detaylı randevum vardı sabah olmasına rağmen aman Allahım dedim felaket bir sıcak

Medical park Ankara docent 28bın ıcerısınde bunlar var. Op Dr 25binmiş. Zam gelecekmiş. Bende doktor bulamadım daha.

Eklentiler

• 16875405360112496449071674226075.webp
    34 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…