Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben beni bu kadar etkilediğini bilmiyordum valla ya o eve geliş yolu 5 dakika ama sıcak sanki beynime işliyor ve o gün akşama kadar kendime gelemiyorum bugün bütün günüm baş ağrısı ve uzanarak geçti yemek dışında elimi hiç bir işe süremedim daha temmuz var ağustos varBeni güneş ve sıcak aşırı etkiliyo İzmir’de hissedilen hava sıcaklığı 45 derece resmen bütün gün klima karşısındayım yoksa baş ağrısından mahvoluyorum
Bana 23+3 de vuracak ama tek dozBeni sağlık ocağı hemşiresi bu hafta aşıya çağırmıştı bende şu detaylı geçsin pazartesi giderim diyordum ama tatil tamamen aklımdan çıkmışgittiğimde 21+3 oluyorum bi sorun olur mu ilk doz için
![]()
Bu paket fiyatları mı ?Medical park Ankara docent 28bın ıcerısınde bunlar var. Op Dr 25binmiş. Zam gelecekmiş. Bende doktor bulamadım daha.
Paket.Bu paket fiyatları mı ?
Ayrıntılı ultrason yok sadece ıcın deBu paket fiyatları mı ?
Ya burada niye 40 binAyrıntılı ultrason yok sadece ıcın de
Hala devam
Bence olmaz ara sor yınede varsa telefonu pazartesıde acıklar ya. Bende 20+3 de gıdıcem olur dedı kabul ettıBeni sağlık ocağı hemşiresi bu hafta aşıya çağırmıştı bende şu detaylı geçsin pazartesi giderim diyordum ama tatil tamamen aklımdan çıkmışgittiğimde 21+3 oluyorum bi sorun olur mu ilk doz için
![]()
Bana daha önce vurulmadı bu ilk olacaktı çok geç kalmış olmam umarımBana 23+3 de vuracak ama tek doz
Pazartesi açık mı ben resmî tatil diye biliyorum öyle değil miHala devamEkşi ne varsa yiyorum en çok salata aşerıyorum
şimdi de yemek yıyorum ama söylemeyeyım canı çeken olur
Ama her evde olan bır bakliyat
Bence olmaz ara sor yınede varsa telefonu pazartesıde acıklar ya. Bende 20+3 de gıdıcem olur dedı kabul ettı
Umarım çok çıkmazBuradada normal 20 sezeryan 30 bin mişdoğum zamanı kaça çıkar bilmiyorum
Mersin'de doğum paketi 18 binlerde içerik aynı. Ama benim doktorum anlaşmalı doktorlar arasında değilmiş bende doktorumu değiştirmek istemiyorum.Medical park Ankara docent 28bın ıcerısınde bunlar var. Op Dr 25binmiş. Zam gelecekmiş. Bende doktor bulamadım daha.
Ay iyiymiş fiyatıBana doktor henüz kan ilacı vermedi elenatal ve kan sulandırıcı kullanıyorum d3 damla bide unuttumu ne yaptı anlayamadımÇok değil diğer hastanelere göre 6 bin falan 8 9 olsa bile kafi benim için megada şuan 15 bin zamlı düşünemiyorum![]()
Elenatal benim midemi bulandırıyordu çikolata kaplı olduğu için. Sümeyye hanım ocean verdi, yarın başlıcam kullanmaya. Demir ilacımı eski doktorum vermişti, ona devam ediyorum. ekstra olarak sağlık ocağının verdiği d vitamini, ocean ve kan sulandırıcı kullanıyorumDahiliye b12 iğne verdi çok çekinerek bi kaç dr aradı emin olmak için gebelikte sıkıntı olabiliyor sanırım hafta da 1 kullanıcam kızımda kullanmıştım aslında kendi doktorum vermişti,
o kadar yorgun bitkinim ki anlatamam demekki ondan mış
Banada vurulmadı ilk doğumda da tek vuruldu canımBana daha önce vurulmadı bu ilk olacaktı çok geç kalmış olmam umarım
Ya ben açık sanıyordum . Değil mi tanıdık varsa msj atıp sorsun .Pazartesi açık mı ben resmî tatil diye biliyorum öyle değil mi
24 e kadar girilirKızlar 22. haftada detaylı ultrasona girilebiliyor mu?