Benim de canım tadını istemiyor ama o ortamı istiyorKızlar üzülmeyin ben ikinci bebeğimi bekliyorum ve hala inanamıyorum hamile olduğuma karnımda bir bebek olduğuna hormonlarla alakalı herhalde unutuyorum hatta oturup kalkerken çok şiddetli hareket ediyorum eşim dikkat et biraz der sürekli ama doğum yaptığımız an o duygu yükleniyor oğlumda da aynıydım bide bazı insanlar duygularını daha içten yaşar ben o türden biriyim ama bebeklere bayılırım çok ilginç bir durum bir ben böyleyim sanıyordum hattasigarada bende senin gibiyim bu arada arkadaş ortamı işte eşimle kahve içerken vs içerdim bıraktım hemen ama bi kaç hafta önce çok istedi canım anlatamam resmen sitrese girdim tiryakisiymişim gibi sonra geçti
İşte küçük bir ihtimal bile olsa insanı şüpheye düşürüyor . Allah kimseyi evladıyla sınamasın.Sevgili Alpi ben 11+6da perinatolojiye gittiğimde bende de benzer durum vardı. Çocuk aspirinine başladık. Verdiği raporda 28.haftaya kullanın yazıyordu, eski doktorum o da benim gibi içini rahatlatıyor demek ki dedi. Yani çok önemli değil. Yeni doktorum da perinatoloji yazdığı için devam etmemi söyledi ama kendisi herhangi bir şey söylemedi. Bebişin şu an için gelişimi gayet iyi. 17sinde bakalım ne diyecek
Ben istemiyorum açıkcası yaptırmak. Ama eşim istiyor yarın kendı doktorumun bir görüşünü alalım bakalım o ne dıyecek ona göre yol izleriz.Günlük tansiyon ölçümü takip edebilirsin aslında. Ben bir ara her gün kontrol edip yazıyordum sonra genelde hep düşük olunca vazgeçtim. Anlık bir yükselme oluyorsa da gözden kaçmamış olur
Nipt yaptıracak mısın bilmiyorum( bence gerekli değil) ama eğer yaptıracaksan kan sulandırıcı kullanmaman gerekiyor, onu sakın atlamayın, boşuna tekrar stres çekersin kuzu.
Bir de sonuç çıkana kadar zaten doktorun geçer dediği haftalara gelmiş olacak, benim de kafam karıştı. Umarım yarın kendi doktorun rahatlatır seniİşte küçük bir ihtimal bile olsa insanı şüpheye düşürüyor . Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Ben istemiyorum açıkcası yaptırmak. Ama eşim istiyor yarın kendı doktorumun bir görüşünü alalım bakalım o ne dıyecek ona göre yol izleriz.
Ben hem aspırın hem ıgne kullanıyorum ıkısınıde sabahtan yaparım ertesı gun sabaha kadar beklerım en fazla . Risk alıp onları bırakamam galıba .
Benım tansıyonum hep normal dunden beri baygın haldeyım resmen ama yıne normal cıktı .
Of benimde çok canım istiyor bu ara. İlk zamanlar iç diye zorlasalar da içmezdim kokusu aşırı derece midemi bulandırmıştı ama şu 10 gündür içen birini görsem vay nasıl içiyor diye söyleniyorumYa benim risk almayı asla sevmeyen canım doktorum üç gün kullandırtmadı( normalde sadece ameliyatlardan önce bu kadar süre bırakılır)laboratuvar bir gün yeterli demişti aslında
Sigarayı Ekim ayında bıraktım ki çok içmeyen biriydim, sosyal içicilikti benim. Dışarda arkadaşlarla , alkol olduğunda falan. Bir kaç gündür canım nasıl istiyorama deniz kenarında, yanında bir kokteyl ile.
Bana arkadaşlar soruyorlar nasıl hissediyorsun falan diye, tanımlayamıyorum bile. Normal yani diyorumama her gün fotoğrafını seviyorum. Çok değişik yine de
Ya benim de 156 çıktı doktor ense kalınlığı vs çok iyi dedi ama endişeliyim 4lü yapılacak Salı günü neden yükselir ki beta
Hanımlar liseye baktım neden adım yok. Bilgilerim yok. İlk defa fark ettim. Kaç defa yazmıştım benide ekleyin diye bilgilerimi vermiştim adıma bulamayınca üzüldüm
Hanımlar liseye baktım neden adım yok. Bilgilerim yok. İlk defa fark ettim. Kaç defa yazmıştım benide ekleyin diye bilgilerimi vermiştim adıma bulamayınca üzüldüm
Canım kusura bakma gözümden kaçmış olabilir ya da dedikleri gibi etiket yapmadiysan görmemiş olabilirimHanımlar liseye baktım neden adım yok. Bilgilerim yok. İlk defa fark ettim. Kaç defa yazmıştım benide ekleyin diye bilgilerimi vermiştim adıma bulamayınca üzüldüm
Tatilin nasıldıCanım kusura bakma gözümden kaçmış olabilir ya da dedikleri gibi etiket yapmadiysan görmemiş olabilirimtekrar yazıp etiketler Misin beni
Ay canım çok teşekkürler biz iyiyiz artık hareketlerini bariz hissediyorum çok şükürTatilin nasıldısen nasılsın bebiko nasıl?
Ben de iyiyim bebek de iyiAy canım çok teşekkürler biz iyiyiz artık hareketlerini bariz hissediyorum çok şükürtatilde iyiydi sadece ara ara karnım ağrıdı böyle sızı gibi ama birkaç saniye ağrı olup geçti büyümeden kaynaklıdır diye çok önemsemedim ki sanırım onda dolayı oldu çünkü şu an geçti ama dayanamayıp havuza girdim inşallah enfeksiyon kapmamisimdir yarın kontrolüm var doktora soracağım eğer idrar ver derse kontrol amaçlı veririm bir de sizlerin önerdiği şu yağı alacağım ne olur ne olmaz diye sen nasılsın bebiş nasiill
Bana da hissediyor musun diye sordu. Ama daha 0 his. Bagirsak hareketi mi acaba diyebilecegim bile bir his yokKacta hissettiniz hareketleri. Doktorum hissetmen lazım dedı 17 yenı olduk. Acelem yok zaten ilk gebelık 3 4haftaya net hissedersin dedı.
Aralık gibi doğum ama ben kasımıda takipteyim. Oda düşünmüyorum şimdilik ana kucagı yada pusetmı alayım bu bebe nerde yatacak park yatak mı alayımevim küçük sayılır. yatas marka ana kucagı nasıldır. Tavsiyeniz varmı. Şimdilik bıkac patiği var ananesi ördü
Detaylı da belli olur inşallah...siz gidecek misiniz.. tâbi sağlıklı olsun daBende bugün doktora gittim 22. Haftadayım hala cinsiyeti belli değil pozisyonundn dolayı
15 Haziran da gitmiştim böyle demişti yeni randevum 18 temmuz da tâbi önce detaylıya girmezsem ...içime kız doğuyor nasip bakalımPeki en son kız denilip netleşti mi yani kesin mi
Canım merhaba beni de listeye eklebilir misinizCanım kusura bakma gözümden kaçmış olabilir ya da dedikleri gibi etiket yapmadiysan görmemiş olabilirimtekrar yazıp etiketler Misin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?