2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim de canım tadını istemiyor ama o ortamı istiyor emzirdikten sonrasına artık

İşte küçük bir ihtimal bile olsa insanı şüpheye düşürüyor . Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Ben istemiyorum açıkcası yaptırmak. Ama eşim istiyor yarın kendı doktorumun bir görüşünü alalım bakalım o ne dıyecek ona göre yol izleriz.
Ben hem aspırın hem ıgne kullanıyorum ıkısınıde sabahtan yaparım ertesı gun sabaha kadar beklerım en fazla . Risk alıp onları bırakamam galıba .
Benım tansıyonum hep normal dunden beri baygın haldeyım resmen ama yıne normal cıktı .

Bir de sonuç çıkana kadar zaten doktorun geçer dediği haftalara gelmiş olacak, benim de kafam karıştı. Umarım yarın kendi doktorun rahatlatır seni

Of benimde çok canım istiyor bu ara. İlk zamanlar iç diye zorlasalar da içmezdim kokusu aşırı derece midemi bulandırmıştı ama şu 10 gündür içen birini görsem vay nasıl içiyor diye söyleniyorum bana ilerleyen haftalarda canın isteyecek diyorlardı o ara hiç istemediğim için inanmıyordum da harbi öyle

Ya benim de 156 çıktı doktor ense kalınlığı vs çok iyi dedi ama endişeliyim 4lü yapılacak Salı günü neden yükselir ki beta

Büyük bir ihtimal bebeğiniz sağlıklı ama free betanın yüksek olması ilerleyen haftalarda yüksek tansiyon, erken doğum vs.. gibi şeylere sebebiyet veriyor. İlk bebeğimde malesef yaşadım hepsini. Umarım siz yaşamazsınız

Hanımlar liseye baktım neden adım yok. Bilgilerim yok. İlk defa fark ettim. Kaç defa yazmıştım benide ekleyin diye bilgilerimi vermiştim adıma bulamayınca üzüldüm

Hanımlar liseye baktım neden adım yok. Bilgilerim yok. İlk defa fark ettim. Kaç defa yazmıştım benide ekleyin diye bilgilerimi vermiştim adıma bulamayınca üzüldüm
Dilkenn yardımcı olur canım araya kaynamış olabilir sürekli pc den girmiyor ya not alıp o zaman düzenliyor gözden kaçmıştır

Dilkenn ciğimin gözünden kaçmıştır özellikle etiket yapılmadıysa. Çünkü not alıyor sonra bilgisayarı alınca düzenleyebiliyor. Tatildeydi ama pc başına geçince mutlaka düzeltir seni

Canım kusura bakma gözümden kaçmış olabilir ya da dedikleri gibi etiket yapmadiysan görmemiş olabilirim tekrar yazıp etiketler Misin beni

Tatilin nasıldı sen nasılsın bebiko nasıl?
Ay canım çok teşekkürler biz iyiyiz artık hareketlerini bariz hissediyorum çok şükür tatilde iyiydi sadece ara ara karnım ağrıdı böyle sızı gibi ama birkaç saniye ağrı olup geçti büyümeden kaynaklıdır diye çok önemsemedim ki sanırım onda dolayı oldu çünkü şu an geçti ama dayanamayıp havuza girdim inşallah enfeksiyon kapmamisimdir yarın kontrolüm var doktora soracağım eğer idrar ver derse kontrol amaçlı veririm bir de sizlerin önerdiği şu yağı alacağım ne olur ne olmaz diye sen nasılsın bebiş nasiill

Ben de iyiyim bebek de iyi ben de bir kaç kere girdim ama akıntım ağrım falan olmadı. Enfeksiyon hemen kapmamışızdır nioli yağını ben de düşünüyorum. Bayadır kan idrar vermedim. Kontrol ettirmemiz lazım
Valla ne güzel ben senin haftalarındayken asla anlamıyordum bebeğin hareketlerini ama şimdi pat küt geçiriyor bana

Kacta hissettiniz hareketleri. Doktorum hissetmen lazım dedı 17 yenı olduk. Acelem yok zaten ilk gebelık 3 4haftaya net hissedersin dedı.
Aralık gibi doğum ama ben kasımıda takipteyim. Oda düşünmüyorum şimdilik ana kucagı yada pusetmı alayım bu bebe nerde yatacak park yatak mı alayım evim küçük sayılır. yatas marka ana kucagı nasıldır. Tavsiyeniz varmı. Şimdilik bıkac patiği var ananesi ördü

Bana da hissediyor musun diye sordu. Ama daha 0 his. Bagirsak hareketi mi acaba diyebilecegim bile bir his yok
Benim de yazlari yazlikta gecirme plani oldugu icin park yatak alacagim sadece.
Bende de Amigurumiler var kendim ordugum, ama hepsi birer tane. 2 kiz kavga ederler aynilarindan birer tane daha mi orsem diyorum

Kızlar Selamlar ben 21 haftalığim detaylı için İzmir de tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı...benim hiç fikrim yokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…