Kacta hissettiniz hareketleri. Doktorum hissetmen lazım dedı 17 yenı olduk. Acelem yok zaten ilk gebelık 3 4haftaya net hissedersin dedı.
Aralık gibi doğum ama ben kasımıda takipteyim. Oda düşünmüyorum şimdilik ana kucagı yada pusetmı alayım bu bebe nerde yatacak park yatak mı alayım evim küçük sayılır. yatas marka ana kucagı nasıldır. Tavsiyeniz varmı. Şimdilik bıkac patiği var ananesi ördü
Ben çok küçük bir şey alacaktım fakat yine biraz uyusun istedim içinde fikrimi değiştirdim ne alırsan al anne yanı olabilen modellere bak canım ön kısmı ve içi kademeli olsun ilk zamanlar anne yanı olarak kullanmak çok rahat oluyor
Ben çok küçük bir şey alacaktım fakat yine biraz uyusun istedim içinde fikrimi değiştirdim ne alırsan al anne yanı olabilen modellere bak canım ön kısmı ve içi kademeli olsun ilk zamanlar anne yanı olarak kullanmak çok rahat oluyor
Nasıl bişey bakayım 4 5 ay olana kadar yataş ana kucagı düşündüm. Evde küçük oda düşünmedik odaya yanıma alsam ne ideal olur işimi gören.
Sallanan an kucagı varmıs onlarda sağlammiki bilemedim.
İşte küçük bir ihtimal bile olsa insanı şüpheye düşürüyor . Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Ben istemiyorum açıkcası yaptırmak. Ama eşim istiyor yarın kendı doktorumun bir görüşünü alalım bakalım o ne dıyecek ona göre yol izleriz.
Ben hem aspırın hem ıgne kullanıyorum ıkısınıde sabahtan yaparım ertesı gun sabaha kadar beklerım en fazla . Risk alıp onları bırakamam galıba .
Benım tansıyonum hep normal dunden beri baygın haldeyım resmen ama yıne normal cıktı .
yastan dolayi doktorun o sekil konustugunu dusunuyorum icini ferah tut. testi yaptirmana gerek yok sorun olsa onceki testlerinde cikardi zaten kendi doktorun rahatlatacaktir seni eminim
Buca Tınaztepe hastanesinin karşısında polikinliği bulunan Serkan Güçlü’ye gittim ve çok memnun kaldım tavsiye ederim. Alsancak daha kolayınıza gelirse Sabahattin Altunyurt çok iyi bi doktor. İkisinede bakabilirsiniz
Hanımlar liseye baktım neden adım yok. Bilgilerim yok. İlk defa fark ettim. Kaç defa yazmıştım benide ekleyin diye bilgilerimi vermiştim adıma bulamayınca üzüldüm
yastan dolayi doktorun o sekil konustugunu dusunuyorum icini ferah tut. testi yaptirmana gerek yok sorun olsa onceki testlerinde cikardi zaten kendi doktorun rahatlatacaktir seni eminim
pazartesi Ergun Öziz e gidecegim 3 uncu cocugum hepsinde ona gittim alsancakta
Buca Tınaztepe hastanesinin karşısında polikinliği bulunan Serkan Güçlü’ye gittim ve çok memnun kaldım tavsiye ederim. Alsancak daha kolayınıza gelirse Sabahattin Altunyurt çok iyi bi doktor. İkisinede bakabilirsiniz
Gerçekten herkes Alsancak diyor.. öğretmen arkadaşlarım dahi oraya gitmiş..uzak olmasa istiyordum ama Tınaztepe aldım bakalım hayırlısı canım teşekkürler fikir için
Canım şuan rapororum var ama rapor çıkarmadan öncede baya bi süre sağlık ocağı doktoru yazdı direkt. İstersen sağlık ocağı doktoruna bi danış ama ben yazdırıyordum
Canım şuan rapororum var ama rapor çıkarmadan öncede baya bi süre sağlık ocağı doktoru yazdı direkt. İstersen sağlık ocağı doktoruna bi danış ama ben yazdırıyordum