2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben çok küçük bir şey alacaktım fakat yine biraz uyusun istedim içinde fikrimi değiştirdim ne alırsan al anne yanı olabilen modellere bak canım ön kısmı ve içi kademeli olsun ilk zamanlar anne yanı olarak kullanmak çok rahat oluyor

Nasıl bişey bakayım 4 5 ay olana kadar yataş ana kucagı düşündüm. Evde küçük oda düşünmedik odaya yanıma alsam ne ideal olur işimi gören.
Sallanan an kucagı varmıs onlarda sağlammiki bilemedim.

yastan dolayi doktorun o sekil konustugunu dusunuyorum icini ferah tut. testi yaptirmana gerek yok sorun olsa onceki testlerinde cikardi zaten kendi doktorun rahatlatacaktir seni eminim
Kızlar Selamlar ben 21 haftalığim detaylı için İzmir de tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı...benim hiç fikrim yokta
pazartesi Ergun Öziz e gidecegim 3 uncu cocugum hepsinde ona gittim alsancakta

Kızlar Selamlar ben 21 haftalığim detaylı için İzmir de tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı...benim hiç fikrim yokta
Buca Tınaztepe hastanesinin karşısında polikinliği bulunan Serkan Güçlü’ye gittim ve çok memnun kaldım tavsiye ederim. Alsancak daha kolayınıza gelirse Sabahattin Altunyurt çok iyi bi doktor. İkisinede bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Tınaztepeden aldım artık Tire de oturuyorum.. Alsancak baya uzak kalınca biraz önce aldım artık canım ...Cuma günü inşallah güzel çıkar sonuçları

Gerçekten herkes Alsancak diyor.. öğretmen arkadaşlarım dahi oraya gitmiş..uzak olmasa istiyordum ama Tınaztepe aldım bakalım hayırlısı canım teşekkürler fikir için

Rapor ile mi yazdırıyorsun canım benim rapor sürem bitti iğneyide kesmiştik aslında ama tekrar başlamam gerekiyor
Canım şuan rapororum var ama rapor çıkarmadan öncede baya bi süre sağlık ocağı doktoru yazdı direkt. İstersen sağlık ocağı doktoruna bi danış ama ben yazdırıyordum

Canım şuan rapororum var ama rapor çıkarmadan öncede baya bi süre sağlık ocağı doktoru yazdı direkt. İstersen sağlık ocağı doktoruna bi danış ama ben yazdırıyordum
Tamam canım çok teşekkür ederim. Yarın sabah gideceğim yoksa hastaneden randevu alıp giderim inşallah gerek kalmazda kısa yoldan çözerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…