2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Durum güncellemesi yapıyım kızlar detaylı ultrason sonucunda rahimde iki taraflı kan akışı yavaş çıkmıştı ve bebeğim 21 haftalık olması gerekirken ölçümlerde 20 haftalık çıktı bunun üzerine bugün kendi doktorum ile görüştüm aspirine ek olarak her gün kan sulandırıcı iğneye başlayın kan akışı hızlanır dedi ayrıca her sabah kalktığında tansiyonunu ölç dedi.. bende ek olarak evde ağır tempolu yürüyüş yapmaya başlıyacağım kan akışı olsun diye.. İnşallah bu şekilde sorun çözülür

İnşallah canım bir sorum olacak damarların çapından ölçülüyor diye biliyorum acaba kaç seninki?

İnşallah canım bir sorum olacak damarların çapından ölçülüyor diye biliyorum acaba kaç seninki?
Onu bilmiyorum ama raporda bu şekilde yazıyor
3) BİLATERAL UT PI ORT 99. PERSANTİLDE OLUP PREEKLAMPSİ, FGR, OLİGO...VB GEBELİK SONUÇLARI AÇISINDAN TAKİBİ ÖNERİLİR. ASPİRİN DEVAMI ÖNERİLİR.

Merhaba arkadaşlar sizlere bir soru sorucam hamileliğimin başından beri doğru düzgün dinlemedim kanama geçirdiğimde bile 3-4 günlük rapor yazıldı işe geldim .yargılanmayacaksam ara ara istirahat raporu yazabilecek doktor veya tip merkezi bilen varsa İstanbul Anadolu yakası önerilerinize açığım toplu taşımayla işe gidip geliyorum pes etme noktasına geldim29-30. Haftalarda ne yapacam diye düşünmeye başladım.en azından son haftalarda ara ara işe gitmek istiyorum çünkü zorlanıyorum . bu konuda zorluk çıkarmayan doktor arayışındayım sonuçta bir sebebim var bel ağrısı ,işimin ağırlığı toplu taşımayla işe gitmek vs vs ama bir türlü derdimi anlayan doktora denk gelemedim özelden yazabilirsiniz

Hahaha yerim ya pat küt geçiriyor valla benimkinin hiç acıması yok sağolsun biz de bir laf vardır "gavura vurur gibi vuruyor" hahahah

Ya
Ya benim de burnum kanamaya başladı kuruluktan olduğuna eminim ama yarın yine de sorcam doktoruma, oluk oluk kanama değil sadece peçeteye silince kanıyor. Ben birde nem makinesi ile uyuyorum ona rağmen kuruyor maalesef

Onu bilmiyorum ama raporda bu şekilde yazıyor
3) BİLATERAL UT PI ORT 99. PERSANTİLDE OLUP PREEKLAMPSİ, FGR, OLİGO...VB GEBELİK SONUÇLARI AÇISINDAN TAKİBİ ÖNERİLİR. ASPİRİN DEVAMI ÖNERİLİR.
Benimki ile karşılaştıracaktım ama ben de yorum yazmıyor. Rakam yazıyor bide karşısında normal yazıyor.
Tansiyonu 20. Haftaları geçen herkesin ölçmesi gerekli zaten, takip ile sorunsuz geçer eminim ki

Ya

Ya benim de burnum kanamaya başladı kuruluktan olduğuna eminim ama yarın yine de sorcam doktoruma, oluk oluk kanama değil sadece peçeteye silince kanıyor. Ben birde nem makinesi ile uyuyorum ona rağmen kuruyor maalesef
Tugce kızlar benim de öyleydi hatta valla oluk oluk kanıyordu. Daha bir haftadır falan normale döndü. Hormonlarımız yapıyor maalesef.
Benim de kuruluktan kanıyordu ama yorulunca stresli olunca da kanadığına eminim. İşte yoğun günüm geçsin ertesi gün kanardı hemen

Benimki ile karşılaştıracaktım ama ben de yorum yazmıyor. Rakam yazıyor bide karşısında normal yazıyor.
Tansiyonu 20. Haftaları geçen herkesin ölçmesi gerekli zaten, takip ile sorunsuz geçer eminim ki
Ben akşamları ölçüyordum şükür hiç yüksek çıkmadı şimdi sabahları düzenli ölçmem gerekiyormuş..

Kızlar daha ben bir kere çocuğun yüzünü göremedim sürekli arkasına dönük olduğu için sana benziyor bana benziyor muhabbeti bile yapamıyoruz 3 kontroldür yani 3 aydır pozisyon arkaya dönük detaylı ultrasondan umutluyum bakalım

Eklentiler

• 99165B4A-A3BD-41B8-8985-5C962DD18F7A.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 74
Ya utangaç bebek, benimki de dönük olsa bile elleriyle kapatıyordu hep detaylıda görene kadar uğraşır merak etme
Bu arada rapor için doktor önerisi geldiyse benimle de paylaşır mısın?
Çook yoruluyorum bu ara evde de olsam bugun masa başından sadece 10 dk kalkabildim. Hatta sadece sabah yediğim yulaf ezmesi ile durdum eşim saat 4 gibi eve gelene kadar
Şimdiye kadar hiç böyle bir arzum olmamıştı ama çok zorlandığım zamanlarda bir gün de olsa bana da çok iyi gelecek.

Evet raporun olmasa da yazar yüzdesini öder alırsın uzmana gerek yok ancak raporun süresi dolmuş demişsin bence bi eczaneye kontrol ettir süresi dolan raporların süresini uzattı devlet
Teşekkürler cevap için yarın soracağım inşallah uzmana gerek kalmadan halledebilirim..

Siz nasıl oldunuz acaba bende de aynı karnım davul gibi oluyor ama gaz sancısı falan değil değişik birşey aşağıya doğru baskı da oluyor bende rahat hareket bile edemiyorum

Siz nasıl oldunuz acaba bende de aynı karnım davul gibi oluyor ama gaz sancısı falan değil değişik birşey aşağıya doğru baskı da oluyor bende rahat hareket bile edemiyorum
İyiyim çok şükür enfeksiyon için ilaç kullandım çok iyiym ben siz de bir doktora görünün bence

Tansiyon aleti onerisi vaR mi o zaman? Normalde tansiyonum dusuktur ama bugun yukselmis hissediyorum. Evde hic alet yok alayim bir sey

Tansiyon aleti onerisi vaR mi o zaman? Normalde tansiyonum dusuktur ama bugun yukselmis hissediyorum. Evde hic alet yok alayim bir sey
En iyi marka omrondur. Alırsın senelerce kullanırsın biraz daha pahalı diğerlerine göre. 2. Önerim life net

Ben omron markasını kullanıyorum memnunum. Tel uygulaması da var tele kaydediyor ölçtüğünü yazmama gerek kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…