İnşallahTamam canım çok teşekkür ederim. Yarın sabah gideceğim yoksa hastaneden randevu alıp giderim inşallah gerek kalmazda kısa yoldan çözerim
İnşallah canımDurum güncellemesi yapıyım kızlar detaylı ultrason sonucunda rahimde iki taraflı kan akışı yavaş çıkmıştı ve bebeğim 21 haftalık olması gerekirken ölçümlerde 20 haftalık çıktı bunun üzerine bugün kendi doktorum ile görüştüm aspirine ek olarak her gün kan sulandırıcı iğneye başlayın kan akışı hızlanır dedi ayrıca her sabah kalktığında tansiyonunu ölç dedi.. bende ek olarak evde ağır tempolu yürüyüş yapmaya başlıyacağım kan akışı olsun diye.. İnşallah bu şekilde sorun çözülür
Onu bilmiyorum ama raporda bu şekilde yazıyorİnşallah canımbir sorum olacak damarların çapından ölçülüyor diye biliyorum acaba kaç seninki?
Hahaha yerim ya pat küt geçiriyorBen de iyiyim bebek de iyiben de bir kaç kere girdim ama akıntım ağrım falan olmadı. Enfeksiyon hemen kapmamışızdır nioli yağını ben de düşünüyorum. Bayadır kan idrar vermedim. Kontrol ettirmemiz lazım
Valla ne güzel ben senin haftalarındayken asla anlamıyordum bebeğin hareketlerini ama şimdi pat küt geçiriyor bana
Canım selam eğer tablodaki bilgileri yazarsan eklerim tabiikiCanım merhaba beni de listeye eklebilir misiniz
Ya benim de burnum kanamaya başladı kuruluktan olduğuna eminim ama yarın yine de sorcam doktoruma, oluk oluk kanama değil sadece peçeteye silince kanıyor. Ben birde nem makinesi ile uyuyorum ona rağmen kuruyor maalesef20 hafta oldu bugün ne çabuk geçiyorkalp atışlarını duycaz mı bu hafta diye beklediğimiz zamanlar geldi aklıma birde burnum tıkanmaya başladı bugün yine en korktuğum şey gece uyutmama sebebi resmen hafif hafif de kanıyor yarın da detaylımız var çok heyecanlıyım
Benimki ile karşılaştıracaktım ama ben de yorum yazmıyor. Rakam yazıyor bide karşısında normal yazıyor.Onu bilmiyorum ama raporda bu şekilde yazıyor
3) BİLATERAL UT PI ORT 99. PERSANTİLDE OLUP PREEKLAMPSİ, FGR, OLİGO...VB GEBELİK SONUÇLARI AÇISINDAN TAKİBİ ÖNERİLİR. ASPİRİN DEVAMI ÖNERİLİR.
Ya
Ya benim de burnum kanamaya başladı kuruluktan olduğuna eminim ama yarın yine de sorcam doktoruma, oluk oluk kanama değil sadece peçeteye silince kanıyor. Ben birde nem makinesi ile uyuyorum ona rağmen kuruyor maalesef
Ben akşamları ölçüyordum şükür hiç yüksek çıkmadı şimdi sabahları düzenli ölçmem gerekiyormuş..Benimki ile karşılaştıracaktım ama ben de yorum yazmıyor. Rakam yazıyor bide karşısında normal yazıyor.
Tansiyonu 20. Haftaları geçen herkesin ölçmesi gerekli zaten, takip ile sorunsuz geçer eminim ki
Ya utangaç bebek, benimki de dönük olsa bile elleriyle kapatıyordu hepKızlar daha ben bir kere çocuğun yüzünü göremedim sürekli arkasına dönük olduğu için sana benziyor bana benziyor muhabbeti bile yapamıyoruz3 kontroldür yani 3 aydır pozisyon arkaya dönük detaylı ultrasondan umutluyum bakalım
Evet raporun olmasa da yazar yüzdesini öder alırsın uzmana gerek yok ancak raporun süresi dolmuş demişsin bence bi eczaneye kontrol ettir süresi dolan raporların süresini uzattı devletKızlar kan sulandırıcı iğne sağlık ocağında yazdırılıyor mu ?
Teşekkürler cevap içinEvet raporun olmasa da yazar yüzdesini öder alırsın uzmana gerek yok ancak raporun süresi dolmuş demişsin bence bi eczaneye kontrol ettir süresi dolan raporların süresini uzattı devlet
Siz nasıl oldunuz acaba bende de aynı karnım davul gibi oluyor ama gaz sancısı falan değil değişik birşey aşağıya doğru baskı da oluyor bende rahat hareket bile edemiyorumGünaydın kızlar hepiniz iyisiniz inşallah en son karın sancısından bahsetmiştim dayanamayıp gittik doktora tabi tatil diye Adana'ya gelmiştik bi tane hastanenin aciline geldik doktor bir sorun yok dedi kalp atışı var dedi ama enfeksiyonun çok yoğun dedi bana ilaç verdi kullanıyorum umarım yanlış bir şey yapmıyorum memlekete dönünce bir an önce gideceğim tekrardan ve sizinde karnınız sanki patlicakmis ki gibi oluyor mu böyle doygun bir şekilde yatakta sağa sola dönünce özellikle
İyiyim çok şükür enfeksiyon için ilaç kullandım çok iyiym ben siz de bir doktora görünün benceSiz nasıl oldunuz acaba bende de aynı karnım davul gibi oluyor ama gaz sancısı falan değil değişik birşey aşağıya doğru baskı da oluyor bende rahat hareket bile edemiyorum
Tansiyon aleti onerisi vaR mi o zaman? Normalde tansiyonum dusuktur ama bugun yukselmis hissediyorum. Evde hic alet yok alayim bir seyBenimki ile karşılaştıracaktım ama ben de yorum yazmıyor. Rakam yazıyor bide karşısında normal yazıyor.
Tansiyonu 20. Haftaları geçen herkesin ölçmesi gerekli zaten, takip ile sorunsuz geçer eminim ki
En iyi marka omrondur. Alırsın senelerce kullanırsın biraz daha pahalı diğerlerine göre. 2. Önerim life netTansiyon aleti onerisi vaR mi o zaman? Normalde tansiyonum dusuktur ama bugun yukselmis hissediyorum. Evde hic alet yok alayim bir sey
Ben omron markasını kullanıyorum memnunum. Tel uygulaması da var tele kaydediyor ölçtüğünü yazmama gerek kalmıyorTansiyon aleti onerisi vaR mi o zaman? Normalde tansiyonum dusuktur ama bugun yukselmis hissediyorum. Evde hic alet yok alayim bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?