Evet ceylan'a gidiyorum :)
Doğum ücretleri değiştimi bilgin varmı canımEvet ceylan'a gidiyorum :)
Ya hiç bilmiyorum ama bir sınırı yoktu diye hatırlıyorum. Endişelenmişsin ama bir sorun olmadığına o kadar eminim ki. Sanırım riske atmayı sevmeyen bir doktor ve emin olmak istedisoyasosu çıktım detaylıdan bir iki şey söyledi onlarda geçici durum dedı ama nipty testı öneririrm dedi . Ama ben anlamadım bu test sımdı yapılır mı ? Yaştan dolayı yaptırmamı ıstedi. Kafam karıstı .
Niptiyi sadece yaştan dolayı önermiştir canım o zaman sen hatırladığım kadariyla ikili üçlü de yaptırmıştın içini ferah tut belki detaycı bir doktordur o yüzden önermiştir diğerleride önemlsiz demişsoyasosu çıktım detaylıdan bir iki şey söyledi onlarda geçici durum dedı ama nipty testı öneririrm dedi . Ama ben anlamadım bu test sımdı yapılır mı ? Yaştan dolayı yaptırmamı ıstedi. Kafam karıstı .
Ne gibi sorunlar gördü canım, burda bi arkadaşta yeni yaptırdı demekki yaptırılıyor riske atmak istemedi sanırım doktor yaşından dolayı istemiş olabilirsoyasosu çıktım detaylıdan bir iki şey söyledi onlarda geçici durum dedı ama nipty testı öneririrm dedi . Ama ben anlamadım bu test sımdı yapılır mı ? Yaştan dolayı yaptırmamı ıstedi. Kafam karıstı .
Henüz gitmediğim için bilmiyorum temmuz sonunda gidince konuşacağız biz de zaten. Ara zam olacağını söylemişlerdi daha önce. Ama çok da bir zam yapmıyorlar senelik 2-3 bin anca:)Doğum ücretleri değiştimi bilgin varmı canım
Ah elleriSelam arkadaşlar, ben de az önce doktor kontrolünden çıktım. Kullandığım demir, magnezyum ve d vitaminini yine yazdı. Dün konuşulan bebeğin toplanması, sertleşmesi durumlarını da sordum benim de ara sıra oluyor. Yatar kalkarken hep yan pozisyonda olmaya dikkat et dedi. Günde 15 keze kadar normal dedi, yani saat başında bir olabilir dedi. Ama sürekli oluyorsa problem olur dedi. İlk defa renkli ultrasonda baktı, yüzünü gördümGüzel bir duygu ama ben hala çok yoğun duygular içinde değilim. Bağ kuramadım henüz, anne gibi hissetmiyorum normaldir umarım Bu da oğlumun yüzünü görebildiğim ilk fotoğraf
Sedyeye sırtüstü uzanmaya kalktım ortada sertleşti toplantı muhtemelen rahatsız oldu.Ah elleriçok güzel maşallah azcık rahatsız olup dudaklarını asmış
Canım bence yaşadığın duygular normal herkes çok farklı yaşıyor hamileliği. Ben olabildiğince rahatım. Endişelerim oluyor mu elbette ama hamilelik kafasında değilim hatta ara sıra unutuyorum bileayrıca herkes duygularını da farklı yansıtıyor. Senin yoğun değil dediğin his belki başkasının yoğun bir hissi. O yüzden hiç takılma,
Evet test yaptırdığım merkezdeki danışman da böyle söylemişti. 10. Hafta bebeğin dna sı anne kanında ölçülmeye başlanıyormuş. Devamındaki haftalarda da yapılıyormuşAl_pi kuzu ben şimdi araştırdım. 10. Hafta itibarıyla yapılıyor ama sonrası önemli değil. Sen tüm testlerini yaptırdın zaten, endişe etme
Gidince sorabilirmisin acabaHenüz gitmediğim için bilmiyorum temmuz sonunda gidince konuşacağız biz de zaten. Ara zam olacağını söylemişlerdi daha önce. Ama çok da bir zam yapmıyorlar senelik 2-3 bin anca:)
Ya hiç bilmiyorum ama bir sınırı yoktu diye hatırlıyorum. Endişelenmişsin ama bir sorun olmadığına o kadar eminim ki. Sanırım riske atmayı sevmeyen bir doktor ve emin olmak istedi
Niptiyi sadece yaştan dolayı önermiştir canım o zaman sen hatırladığım kadariyla ikili üçlü de yaptırmıştın içini ferah tut belki detaycı bir doktordur o yüzden önermiştir diğerleride önemlsiz demiş
Rahime giden damarlarda çentik izlendi dedi. Bilateral KOROİD PLEKSUS KİSTİ Dedi. Bu ikiside 24. Haftadan sonra geçiyor dedi.Ne gibi sorunlar gördü canım, burda bi arkadaşta yeni yaptırdı demekki yaptırılıyor riske atmak istemedi sanırım doktor yaşından dolayı istemiş olabilir
İleri haftalarda tekrar bakılsa 24 haftada geçiyormuş dedin ya Sitres yapma kendine dr da geçici bir durum demişRahime giden damarlarda çentik izlendi dedi. Bilateral KOROİD PLEKSUS KİSTİ Dedi. Bu ikiside 24. Haftadan sonra geçiyor dedi.
Ama emin olmak için yaştan dolayı yaptırmanızı öneririm dedi.
Internetten baktım her şeye kötü yorum yazan internet burda gecıcı bır durum oldugunu %80 gebeden görüldüğünü söylüyor.
Ondan ötürü kafam karıştı.
Evet canım ayağımı uzatamadığım veya sürekli ayakta kaldığım günlerin akşamları ayaklarımda ödem oluyor. Geçen gün terliklerim bile sıkıyorduKizlar ayaklarinizda odem oluyormu benim 2-3 gundur odemden sizlamaya basladi ayaklarim ustelik hic tuzlu yemeyen biriyim bol su icerim daha simdiden boyleyse ayaklarim duba gibi pofuduk olacak bi kac aya
24. Haftaya bişey kalmamış zaten kan versende sonucu çıktı çıkacak derken 24 oluyorsun kontrole gitmiş olursunRahime giden damarlarda çentik izlendi dedi. Bilateral KOROİD PLEKSUS KİSTİ Dedi. Bu ikiside 24. Haftadan sonra geçiyor dedi.
Internetten baktım her şeye kötü yorum yazan internet burda gecıcı bır durum oldugunu %80 gebeden görüldüğünü söylüyor.
Bende terlik giydim rahat olur diye terliklerin yanlarindan ustunden tasti etlerimEvet canım ayağımı uzatamadığım veya sürekli ayakta kaldığım günlerin akşamları ayaklarımda ödem oluyor. Geçen gün terliklerim bile sıkıyordu
Ben de okudum, evet geçiyormuş. Bebeğin tüm testleri iyiydi, bence geçici bir durum. Stres yapmamaya çalış lütfen.Rahime giden damarlarda çentik izlendi dedi. Bilateral KOROİD PLEKSUS KİSTİ Dedi. Bu ikiside 24. Haftadan sonra geçiyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?