2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben ilk hamileliğimde kestirdim. Herhangi bir sorun olmadı

Çikolata lokum ya maşallah. Boyu posu kilosu da çok güzel sağlıkla kucağına da aldığını da görürsün inşallah kuzu

Neslimiz tükeniyor çogalmamiz lazım gibi bir şey mi? Çok enteresan gerçekten. Normalde stresten çocuk olmaz diye biliyorum ben de

Neslimiz tükeniyor çogalmamiz lazım gibi bir şey mi? Çok enteresan gerçekten. Normalde stresten çocuk olmaz diye biliyorum ben de
stres şu sekilde dedi.Ölümun korkusunu yasayip atlatip yeniden dogmus gibi olunuyormus. maras ta yasayan herkes bunu hissetti ben uzaktaydim ama bütün ailem her seyim burdaydi. en yakin arkadaşım bir hafta sonra enkazdan cikti.cok farkli bi duyguydu.o gruba dahil miyim bilmiyorum ama cok ilginc geldi bana da

vucut reset atiyor kendine bi nevi dedi

Bende corasprin ve iğne kullanıyorum. Kasık bölgesinde rahim büyümesine bağlı ara ara ağrılar hissediyorum. Doktor bana seninki kısmı kapalı arkaya uzanan bir plesantan var o yüzden çıkmasını bekliyorum 3-4 haftaya kadar dedi. Benimde 10.haftada çok az bir lekelenmem olmuştu 3 gün corasprini kesti mesela oda yapabilrms plesanta da gönlünü ferah tut ama senin lekelenmen bile olmamiş

Bende 4 yıl tüp bebek harici herşeyi denedim oldu kaybettim falan derken iyice umudumu yitirdim. O ay hamile kalmamı bebek olayını tamamen kafamdan atıp depreme, onca insanın yaşadıklarına odaklanmama bağlıyorum. Çünkü bebek olayı zerre aklıma gelmedi günlerce uykusuz kalıp çok üzüldüm.

Ben de 24 haftalığım. Ben de grubun ilk doğuranlari arasında olucam sanırım gerçi bebişi son hisseden ve cinsiyeti de son öğrenenlerdenim ama olsun
İlk gebelikse çok normal canım geç hissetmen evet aslında ilk soyasosu ve sensin benimki de sezeryan diye biraz önce olacak bakalım son aylar baya şenlikli olur buralar zaten cinsiyet kesinleşti mi şuan

Aslında bu hayatta kalma iç güdüsü, vücut üreme mekanizmasını çalıştırıyor. Yine de çok şükür her şeye :)

Merhaba,
Bazıları geç bağ kuruyor ve bu çok doğal. Kucağıma aldığım andan itibaren yeryüzünde en çok sevdiğim insan olan oğluma, doğum anına kadar hiçbir hissim yoktu doğru dürüst alışveriş bile yapmak istememiştim (gebelik planlıydı ve istiyordum, ona rağmen), hatta sezaryen olduğum için, annelik hissi de olmayınca sütüm hayatta gelmez sanıyordum ama inanın, hiç öyle olmadı. Galiba bazılarımız somut sonuçlar görene kadar ikna olmuyoruz bazı şeylere. Ben şu anda da aynı moddayım ama eminim ki, o his vakti gelince gelecek. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yeter ki

Güzel bir duygu ama ben hala çok yoğun duygular içinde değilim. Bağ kuramadım henüz, anne gibi hissetmiyorum normaldir umarım Bu da oğlumun yüzünü görebildiğim ilk fotoğraf

Sağlıkla gelsin hiç merak etmeyin, değişiyorlar. Bizimkinde detaylıda fark etmemiştik ama doğunca bir baktık, aynı kayınpeder (hayır, kendisini de severim ama mesele o değil tabii). Sonra yıllar içinde bir babasına bir bana benzemeye başladı. Şimdi dört buçuk yaşında, bence bana benziyor

Bence ilk gebelikten değil. Her gebelik farklı diye mi, yoksa aradan zaman geçince insan unutuyor diye mi bilmiyorum ama ikinci gebelikte de aynı şoklar, aynı telaşlar, aynı meraklar çoğumuzda

Ama sence kızım da bence bana benzıyor ama eşimin tarafı aynı baba benım taraf aynı anne dıyor

Ya. Zaman nasıl da akıp gitti. Sorana 5 aylık deyınce o kadar oldumu ya dıyor bende ınanamıyorum benım ıcın son gebelık o yuzden tadını cıkarmak ıstıyorum ama zaman bitti sanki dipnot hamılelere elbıse cok yakıstırıyorum bı elbıse bulamadım daha

Tabii orası biraz göreceli ama buna da şükür diyoruz çünkü doğumda görseydiniz, bencesi sencesi yok, direkt kayınpeder derdiniz

Ama sence kızım da bence bana benzıyor ama eşimin tarafı aynı baba benım taraf aynı anne dıyor

Benim oğlumu herkes ama herkes babasına benzetiyor eşimin de kendi ailemde ama benim bebeklik resimimin kopyası nasıl oluyor anlamıyorum bazıları baba diyince resmî gösteriyorum oğlum sanıyorlar o kadar benziyor ama şimdiki halime benzemiyor sanırım ben küçükken kocama benziyordum başka açıklaması yok

amaa maşallah çook güzel. Ağzı burnu çizilmiş gibi sağlıkla gelsin minnak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…