insallah saglikli sekilde yukari cikar canimBenimde aşağıda canım hatta detaylıda bakarken hiç kanaman oldu mu diye sordu bana, şükür hiç olmadı. Sonradan yukarı çıkabiliyormuş kardeşimin de aşağıdaydı sonradan çıktı. Endişelenme
Ben ilk hamileliğimde kestirdim. Herhangi bir sorun olmadıKızlar hamileyken saçını kestiren var mı aranızda ya da kestirecek olan ?
Ben kestirmeyi düşünüyorum batıl şeylere inanmıyorum ama etrafımda kestirme diyenler olunca bir tedirgin oldum.
Merak ettim siz ne düşünüyorsunuz ?
Çikolata lokum ya maşallah. Boyu posu kilosu da çok güzelKızlar günaydın. Herkes iyidir umarım. Bugün detaylımız olduğunu söylemiştim daha önce. Belki merak eden olur diye yazmak istedim. Bebişim gayet sağlıklı 505 gram ve 30 cm boyunda. Haftasına göre iyi birkaç gün öndeymiş sadece :) Tabi aksi ve inatçı bir kız olduğundan elleri hep yüzündeydi çok net fotoğraflar çekemedi doktorumuz. Ama çok şükür her şey yolunda. Aynı babasına benziyor. ( Bu durum beni biraz üzdü dfjgfsdlkh) Bakalım ilerleyen zamanlarda değişim olacak mı :)
Merhaba teyzoşlar
Eki Görüntüle 3269159 Eki Görüntüle 3269160
Teşekkür ederiiimm. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah♥♥♥Çikolata lokum ya maşallah. Boyu posu kilosu da çok güzelsağlıkla kucağına da aldığını da görürsün inşallah kuzu
Neslimiz tükeniyor çogalmamiz lazım gibi bir şey mi? Çok enteresan gerçekten. Normalde stresten çocuk olmaz diye biliyorum ben dekan testi de verdim aslinda :) istahim da hic yok.hala eski kiyafetlerimi giyiyorum. ama bu kilo nerde anlamiyorum bengören inanmiyor hamile olduguma.asil size sehir efsanesi anlatayim.ben 12 sene sonra kendi kendime hamile kaldim.ailem Kahramanmaraş ta yasiyor.deprem de gercekten bizde cok korktuk 10 gun yemek yemedik duş almaya utandik onlar orda kötüyken.her neyse neden hamile kalmis olabilirim konusmasi yaptik.depremden sonra benim gibi 3 hastasi hamile kalmis.deprem şokuyla ölüm korkusu psikoljisiyle vücut yenileniyormus
stres şu sekilde dedi.Ölümun korkusunu yasayip atlatip yeniden dogmus gibi olunuyormus. maras ta yasayan herkes bunu hissetti ben uzaktaydim ama bütün ailem her seyim burdaydi. en yakin arkadaşım bir hafta sonra enkazdan cikti.cok farkli bi duyguydu.o gruba dahil miyim bilmiyorum ama cok ilginc geldi bana daNeslimiz tükeniyor çogalmamiz lazım gibi bir şey mi? Çok enteresan gerçekten. Normalde stresten çocuk olmaz diye biliyorum ben de
vucut reset atiyor kendine bi nevi dedistres şu sekilde dedi.Ölümun korkusunu yasayip atlatip yeniden dogmus gibi olunuyormus. maras ta yasayan herkes bunu hissetti ben uzaktaydim ama bütün ailem her seyim burdaydi. en yakin arkadaşım bir hafta sonra enkazdan cikti.cok farkli bi duyguydu.o gruba dahil miyim bilmiyorum ama cok ilginc geldi bana da
Bende corasprin ve iğne kullanıyorum. Kasık bölgesinde rahim büyümesine bağlı ara ara ağrılar hissediyorum. Doktor bana seninki kısmı kapalı arkaya uzanan bir plesantan var o yüzden çıkmasını bekliyorum 3-4 haftaya kadar dedi. Benimde 10.haftada çok az bir lekelenmem olmuştu 3 gün corasprini kesti mesela oda yapabilrms plesanta da gönlünü ferah tut ama senin lekelenmen bile olmamişbebek eşi asagida bu da kasiklarina sanci yapar dedi.bende hissetmiyorum ağrı dedim.normal de yurtdisinda yasiyorum.memlekete geldim buradaki iyi bir dr a geldim.coraspin tarzi bi ilac kullaniyorum ondan dolayi hissetmeyebilirsin dedi.cok sukur hic kanamam olmadi ya da lekem.karnim cok kucuk ve bebek iki buklum duruyordu.dr a gore sorun yoktu aslinda 3 hafta sonra tekrar kontrol var belki orda daha net konusur
Bende 4 yıl tüp bebek harici herşeyi denedim oldu kaybettim falan derken iyice umudumu yitirdim. O ay hamile kalmamı bebek olayını tamamen kafamdan atıp depreme, onca insanın yaşadıklarına odaklanmama bağlıyorum. Çünkü bebek olayı zerre aklıma gelmedi günlerce uykusuz kalıp çok üzüldüm.stres şu sekilde dedi.Ölümun korkusunu yasayip atlatip yeniden dogmus gibi olunuyormus. maras ta yasayan herkes bunu hissetti ben uzaktaydim ama bütün ailem her seyim burdaydi. en yakin arkadaşım bir hafta sonra enkazdan cikti.cok farkli bi duyguydu.o gruba dahil miyim bilmiyorum ama cok ilginc geldi bana da
İlk gebelikse çok normal canım geç hissetmen evet aslında ilk soyasosu ve sensin benimki de sezeryan diye biraz önce olacak bakalım son aylar baya şenlikli olur buralar zaten cinsiyet kesinleşti mi şuanBen de 24 haftalığım. Ben de grubun ilk doğuranlari arasında olucam sanırımgerçi bebişi son hisseden ve cinsiyeti de son öğrenenlerdenim ama olsun
Aslında bu hayatta kalma iç güdüsü, vücut üreme mekanizmasını çalıştırıyor. Yine de çok şükür her şeye :)kan testi de verdim aslinda :) istahim da hic yok.hala eski kiyafetlerimi giyiyorum. ama bu kilo nerde anlamiyorum bengören inanmiyor hamile olduguma.asil size sehir efsanesi anlatayim.ben 12 sene sonra kendi kendime hamile kaldim.ailem Kahramanmaraş ta yasiyor.deprem de gercekten bizde cok korktuk 10 gun yemek yemedik duş almaya utandik onlar orda kötüyken.her neyse neden hamile kalmis olabilirim konusmasi yaptik.depremden sonra benim gibi 3 hastasi hamile kalmis.deprem şokuyla ölüm korkusu psikoljisiyle vücut yenileniyormus
Güzel bir duygu ama ben hala çok yoğun duygular içinde değilim. Bağ kuramadım henüz, anne gibi hissetmiyorum normaldir umarımBu da oğlumun yüzünü görebildiğim ilk fotoğraf
Bende de öyle ya bir ben mi böyleyim diyordumyani normalde bebekleri çok çok severim ultrason da gördüğümde ay yerim kıyamam moduna giriyorum çok heyecanlanıyorum. Mesela sol tarafım çürüdü artık ama asla dönmek istemiyorum bişey olur diye. Bir gerginlik olsa araba ani fren yapsa örneğin elim direkt karnıma gidiyor istemsizce elimle koruyorum sanki ne yesem zararlı mı diye bakıp duruyorum. Üstelik sigarayı öğrendiğim an bırakıp ağzıma bile sürmedim ama sanki çocuk bizim değil gibi o moda niye giremedim şaka gibi geliyor yani
Kızlar günaydın. Herkes iyidir umarım. Bugün detaylımız olduğunu söylemiştim daha önce. Belki merak eden olur diye yazmak istedim. Bebişim gayet sağlıklı 505 gram ve 30 cm boyunda. Haftasına göre iyi birkaç gün öndeymiş sadece :) Tabi aksi ve inatçı bir kız olduğundan elleri hep yüzündeydi çok net fotoğraflar çekemedi doktorumuz. Ama çok şükür her şey yolunda. Aynı babasına benziyor. ( Bu durum beni biraz üzdü dfjgfsdlkh) Bakalım ilerleyen zamanlarda değişim olacak mı :)
Merhaba teyzoşlar
Eki Görüntüle 3269159 Eki Görüntüle 3269160
Ahaha benim var valla gözüm ama olmuyorbenim karnım çok büyük değil ama verdiği hissiyat öyle niyeyse
Peki bir de şu açıdan bak en fazla ama en fazla ve sadece 4 ayımız(ki bence 3,5 ) var. Düşündükçe şoka giriyorum. İlk gebelik olduğundan heralde
Ama senceSağlıkla gelsinhiç merak etmeyin, değişiyorlar. Bizimkinde detaylıda fark etmemiştik ama doğunca bir baktık, aynı kayınpeder (hayır, kendisini de severim ama mesele o değil tabii). Sonra yıllar içinde bir babasına bir bana benzemeye başladı. Şimdi dört buçuk yaşında, bence bana benziyor
Ya. Zaman nasıl da akıp gitti. Sorana 5 aylık deyınce o kadar oldumu ya dıyor bende ınanamıyorum benım ıcın son gebelık o yuzden tadını cıkarmak ıstıyorum ama zaman bitti sankiAhaha benim var valla gözüm ama olmuyorbenim karnım çok büyük değil ama verdiği hissiyat öyle niyeyse
Peki bir de şu açıdan bak en fazla ama en fazla ve sadece 4 ayımız(ki bence 3,5 ) var. Düşündükçe şoka giriyorum. İlk gebelik olduğundan heralde
Ama sencekızım da bence bana benzıyor ama eşimin tarafı aynı baba benım taraf aynı anne dıyor
Benim oğlumu herkes ama herkes babasına benzetiyor eşimin de kendi ailemde ama benim bebeklik resimimin kopyası nasıl oluyor anlamıyorum bazıları baba diyince resmî gösteriyorum oğlum sanıyorlar o kadar benziyor ama şimdiki halime benzemiyor sanırım ben küçükken kocama benziyordum başka açıklaması yokYa. Zaman nasıl da akıp gitti. Sorana 5 aylık deyınce o kadar oldumu ya dıyor bende ınanamıyorum benım ıcın son gebelık o yuzden tadını cıkarmak ıstıyorum ama zaman bitti sankidipnot hamılelere elbıse cok yakıstırıyorum bı elbıse bulamadım daha
amaa maşallah çook güzel. Ağzı burnu çizilmiş gibiKızlar günaydın. Herkes iyidir umarım. Bugün detaylımız olduğunu söylemiştim daha önce. Belki merak eden olur diye yazmak istedim. Bebişim gayet sağlıklı 505 gram ve 30 cm boyunda. Haftasına göre iyi birkaç gün öndeymiş sadece :) Tabi aksi ve inatçı bir kız olduğundan elleri hep yüzündeydi çok net fotoğraflar çekemedi doktorumuz. Ama çok şükür her şey yolunda. Aynı babasına benziyor. ( Bu durum beni biraz üzdü dfjgfsdlkh) Bakalım ilerleyen zamanlarda değişim olacak mı :)
Merhaba teyzoşlar
Eki Görüntüle 3269159
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?