- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
Şehir efsanesi değil çok doğru. Gaziantep’te yaşayan bi depremzede olarak (çevremde çok kayıp var) o psikolojiyle inanın ne oldu olmadı hayatta kalma iç güdüsüyle hamile kaldım benkan testi de verdim aslinda :) istahim da hic yok.hala eski kiyafetlerimi giyiyorum. ama bu kilo nerde anlamiyorum bengören inanmiyor hamile olduguma.asil size sehir efsanesi anlatayim.ben 12 sene sonra kendi kendime hamile kaldim.ailem Kahramanmaraş ta yasiyor.deprem de gercekten bizde cok korktuk 10 gun yemek yemedik duş almaya utandik onlar orda kötüyken.her neyse neden hamile kalmis olabilirim konusmasi yaptik.depremden sonra benim gibi 3 hastasi hamile kalmis.deprem şokuyla ölüm korkusu psikoljisiyle vücut yenileniyormus
Detaylıda da kiz dedi doktor. Kesin evet canım şu andaİlk gebelikse çok normal canım geç hissetmen evet aslında ilk soyasosu ve sensin benimki de sezeryan diye biraz önce olacak bakalım son aylar baya şenlikli olur buralar zaten cinsiyet kesinleşti mi şuan
dün duyunca cok şaşırdık biz.dusundukce cok mantikli özellikle depremi yasayanlar icin.bana da duygusal biri misin dedi aynen dedim.uzakta da olsam her yerim uyusuktu.hatta hamile kaldigimi ilk basta demeye utandim.herkes artcilarla kafayi yemisti.Allah im gene de bir daha yasatmasin.yasadigim buyudugum sehir yıkıldı icinde sevdiklerimizleŞehir efsanesi değil çok doğru. Gaziantep’te yaşayan bi depremzede olarak (çevremde çok kayıp var) o psikolojiyle inanın ne oldu olmadı hayatta kalma iç güdüsüyle hamile kaldım ben
Düdüklüde denedin mi? Bir fasulye türü vardı 2-3 saatte ancak pişiyor. Belki de sizinki o türdendirKızlar selamlar. Öncelikle buraya bunu yazıp sormak konusunda kararsız kaldım hani konu açmak istemedim ama sonra yazmaya karar verdim bulunurluğu kolay olduğu için. Az önce taze fasulye pişirdim. İnanın banan 1-1.5 bucuk saat pişmiştir yok anam fasulyeler yumuşamıyor. İnternette yarım çay kaşığı karbonat atın diyor öyle deneyeceğim yumuşar mı olur mu baska yolu var mı bunun?
Karbonat koyun ya da. Başka da bir yolu yok sanirimKızlar selamlar. Öncelikle buraya bunu yazıp sormak konusunda kararsız kaldım hani konu açmak istemedim ama sonra yazmaya karar verdim bulunurluğu kolay olduğu için. Az önce taze fasulye pişirdim. İnanın banan 1-1.5 bucuk saat pişmiştir yok anam fasulyeler yumuşamıyor. İnternette yarım çay kaşığı karbonat atın diyor öyle deneyeceğim yumuşar mı olur mu baska yolu var mı bunun?
Eti nohut ü biliyorum zor pişer ama fasulye olunca şaşırdım canım ben genelde önce fasulyeyi kavuruyorum sonra suyunu tamamlayıp kaynayınca kısıp bırakıyorum tuzunu da pişmeye yakın atıyorum seninki sanırım cinsi ile alakalı pişmiyorsaKızlar selamlar. Öncelikle buraya bunu yazıp sormak konusunda kararsız kaldım hani konu açmak istemedim ama sonra yazmaya karar verdim bulunurluğu kolay olduğu için. Az önce taze fasulye pişirdim. İnanın banan 1-1.5 bucuk saat pişmiştir yok anam fasulyeler yumuşamıyor. İnternette yarım çay kaşığı karbonat atın diyor öyle deneyeceğim yumuşar mı olur mu baska yolu var mı bunun?
Ben doktorumun önerisiyle bu hafta (20. Haftam) beşinci dozu yaptırdım. İlk ikisi 2018’de vurulmuştu, diğer ikisi birer veya ikişer sene arayla yapılmıştı. Aşıdan sonra birkaç gün hafif ağrı, kızarıklık vb. Olabiliyor, gününü ona göre ayarlayabilirsiniz (o kolunuza pek ihtiyaç duymayacağız birkaç günü seçerek).Kızlar 19+6 yım 2021 de 3 toz tetanoz vuruldum hemşire gel yine yapalım tek toz diyor siler yaptırdınızmı tetenoz
Düdüklüye at canımKızlar selamlar. Öncelikle buraya bunu yazıp sormak konusunda kararsız kaldım hani konu açmak istemedim ama sonra yazmaya karar verdim bulunurluğu kolay olduğu için. Az önce taze fasulye pişirdim. İnanın banan 1-1.5 bucuk saat pişmiştir yok anam fasulyeler yumuşamıyor. İnternette yarım çay kaşığı karbonat atın diyor öyle deneyeceğim yumuşar mı olur mu baska yolu var mı bunun?
Köy fasülyesi özellikle bazı cinsi mi farklı ne baya geç pişiyor düdüklüde bile uzun uzun pişiriyorum bendeEti nohut ü biliyorum zor pişer ama fasulye olunca şaşırdım canım ben genelde önce fasulyeyi kavuruyorum sonra suyunu tamamlayıp kaynayınca kısıp bırakıyorum tuzunu da pişmeye yakın atıyorum seninki sanırım cinsi ile alakalı pişmiyorsa
Aa bende 5 sene sonra depremden sonra hamile kaldım . Hatta nasıl oldu da kaldım yani hani imkansız derler ya öyle bir ayda hamile kaldım.Şehir efsanesi değil çok doğru. Gaziantep’te yaşayan bi depremzede olarak (çevremde çok kayıp var) o psikolojiyle inanın ne oldu olmadı hayatta kalma iç güdüsüyle hamile kaldım ben
baya pişirdim ama şimdi üstüne tekrar su ekleyip düdüklüde pişirsem olur değil miDüdüklüye at canım
Hala mı pişmedibaya pişirdim ama şimdi üstüne tekrar su ekleyip düdüklüde pişirsem olur değil mi
Olur olur at pişsinbaya pişirdim ama şimdi üstüne tekrar su ekleyip düdüklüde pişirsem olur değil mi
Şuan arkadaş söyleyince banada çok mantıklı geldi çünkü bende 7,8 aydır istiyordum belkide daha fazla ayrıca oğlum ve kürtaj olan gebeliğim çok çabuk olmuştu neyse kimyasal oldu ocak ayında biraz ara vermeyi düşündük hatta sonra deprem oldu günlerce ağladım hiç eşimle birlikteliktelik olmadı tek ilişki oldu oda tuttu onca ay yumurtlama testleriyle uğraştımAa bende 5 sene sonra depremden sonra hamile kaldım . Hatta nasıl oldu da kaldım yani hani imkansız derler ya öyle bir ayda hamile kaldım.
Ama dediğiniz gibi bütün ailem orda kim sağ kim değil kimin evi kaldı kimler göçük altında ayy çok zor bir dönemdi.
Rabbim kimseye yaşatmasın ..
Ben kestirdim 7 haftalikti galiba yine kestiricem hic inanmam boyle batil inanclara banada kestirme cocugun omru kisa olur dediler, Allah zaten ana rahmine dustugu an onun omrunu vermis oluyor ben sac kestirdim diye tovbe hasa dur sac kestirdi omrunu kisaltayim diye bisey olacak degilKızlar hamileyken saçını kestiren var mı aranızda ya da kestirecek olan ?
Ben kestirmeyi düşünüyorum batıl şeylere inanmıyorum ama etrafımda kestirme diyenler olunca bir tedirgin oldum.
Merak ettim siz ne düşünüyorsunuz ?
Bende çok yıprandım istanbulda olmama ve tanıdıklarımın olmamasına rağmen günlerce hepimiz aynı odada uyuduk deprem korkum hep vardı oturduğum ev eski yapı oda çok etkiledi belkide bizde kasım gibi başlamıştık ama ben yumurtlama gününe denk getirmeye çalışıyodum o ay boşverdim eşimde sen böyle yaparsan olmaz ki demişti ya o an deprem olursa korkusuyla bile rahat değildim oldu olabilir ama beni gören herkez kendine gel diyodu o kadar yıpratmıştım kendimi kızımı odasında yatıramıyorum daha babasıyla odada yatıyolarŞuan arkadaş söyleyince banada çok mantıklı geldi çünkü bende 7,8 aydır istiyordum belkide daha fazla ayrıca oğlum ve kürtaj olan gebeliğim çok çabuk olmuştu neyse kimyasal oldu ocak ayında biraz ara vermeyi düşündük hatta sonra deprem oldu günlerce ağladım hiç eşimle birlikteliktelik olmadı tek ilişki oldu oda tuttu onca ay yumurtlama testleriyle uğraştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?