- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Trendyolda nioli yaz en çok yorum cıkan basarılı bir ürün canım saf ürün ben cok memnun kaldım.Ben de cok antibiyotik kullandım malesef hep başa sarıyor nereye kadar kullanıcaz onu daBen de bir araştırıp şans vereyim. Antibiyotik kullanmak da istemiyorum. Orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
Bebeğin eşi asagıda ama yukarıya cıkıyor dıye bılıyorum. Yani netten arastırma derim orası en kötüsünü yazıyor.gunaydin kizlar.dun dr randevum vardi.her sey cok iyi cok guzel ama bebegin eşi asagida dedi 20.haftadayimnetten baktim biraz korktum açıkçası.yasayan var mi daha önce
Rabbim evladımızın ömrünü iki tel saça baglamaz canım . İçin rahat olsun ben düzenli ıkı üç ayda bir kestiririm .Kızlar hamileyken saçını kestiren var mı aranızda ya da kestirecek olan ?
Ben kestirmeyi düşünüyorum batıl şeylere inanmıyorum ama etrafımda kestirme diyenler olunca bir tedirgin oldum.
Merak ettim siz ne düşünüyorsunuz ?
dr bey de uzerinde pek durmadi.insallah çıkar yukariBebeğin eşi asagıda ama yukarıya cıkıyor dıye bılıyorum. Yani netten arastırma derim orası en kötüsünü yazıyor.
Sen sadece dıkkatlı ol agır kaldırma agır iş yapma ama zamanla cıkıyor yukarıya eşi .
Artık bağırsaklarımıza baskı başladı, yediğimiz şeylerin sindirimi çok yavaşladı ondan böyle hissediyoruz. Sabaha kadar anca sindirilmiş oluyor yaniBende aynıyım geçen yazdım hatta patlayacak gibi karnım sanki nefes alamıyorum derin derin içime çekiyorum zorlanıyorum bu durumdan ama sabah dümdüz karnım ama akşam nefes alamıyorum midem karnım davul gibi şişiyor sanki kabızlık vs durumum da yok bu şişkinlik neden anlamadım bide ben kendimi de çok şiş hissediyorum moralim çok bozuluyor ama ödem vs yok
Ben tam set onlu aldım 200 tl ye geldi aslında 10 lu set almayacaktım ama battaniye ihtiyacımız vardı bi tane içinde varken böyle alayım dedim kıyafeti de kullanırım battaniye fiyatına almış oldumSimdi baktim gercekten guzel. Ama soz verdim kendime almayacagim. Almak isteyenler sabah 10 a kadarmis kosun :)
Canım aynı sorun bende de var ama çıkıyormuş merak etme sende herhangi bir kanama vs yapmıyorsa sorun yok bence.bebek büyüdükçe yukarıya çıkıyormuş tam mi kapatmış rahim ağzını kısmı mi bir şey dedi mi doktorungunaydin kizlar.dun dr randevum vardi.her sey cok iyi cok guzel ama bebegin eşi asagida dedi 20.haftadayimnetten baktim biraz korktum açıkçası.yasayan var mi daha önce
Peki son aylarda nasıl olucaz biz daha nerden baksan 4 ay var nasıl nefes alıyor o karnı büyük gebelerArtık bağırsaklarımıza baskı başladı, yediğimiz şeylerin sindirimi çok yavaşladı ondan böyle hissediyoruz. Sabaha kadar anca sindirilmiş oluyor yani
Moral bozulması da hormonlar bence, daha geçen haftaya kadar seksi hissediyordum. Şimdi kilom ve görüntüm aynı olmasına rağmen şişko bir top gibi hissediyorum
Ahaha benim var valla gözüm ama olmuyorPeki son aylarda nasıl olucaz biz daha nerden baksan 4 ay var nasıl nefes alıyor o karnı büyük gebelerben oğlumda yaşamadım cidden karnım hiç yoktu bu durum Baya zorluyor artık sexsilikte gözümüz yok
Of onu hiç hatırlatma zaten resmen hayatımızda çok hareketli bir döneme giriş yapıyoruz birde lohusalık filan biz grubun ilk doğuranları olucaz sanırımAhaha benim var valla gözüm ama olmuyorbenim karnım çok büyük değil ama verdiği hissiyat öyle niyeyse
Peki bir de şu açıdan bak en fazla ama en fazla ve sadece 4 ayımız(ki bence 3,5 ) var. Düşündükçe şoka giriyorum. İlk gebelik olduğundan heralde
bebek eşi asagida bu da kasiklarina sanci yapar dedi.bende hissetmiyorum ağrı dedim.normal de yurtdisinda yasiyorum.memlekete geldim buradaki iyi bir dr a geldim.coraspin tarzi bi ilac kullaniyorum ondan dolayi hissetmeyebilirsin dedi.cok sukur hic kanamam olmadi ya da lekem.karnim cok kucuk ve bebek iki buklum duruyordu.dr a gore sorun yoktu aslinda 3 hafta sonra tekrar kontrol var belki orda daha net konusurCanım aynı sorun bende de var ama çıkıyormuş merak etme sende herhangi bir kanama vs yapmıyorsa sorun yok bence.bebek büyüdükçe yukarıya çıkıyormuş tam mi kapatmış rahim ağzını kısmı mi bir şey dedi mi doktorun
Sanırım midemizle alakalı. Umarım geçici bir durumdurBende aynıyım geçen yazdım hatta patlayacak gibi karnım sanki nefes alamıyorum derin derin içime çekiyorum zorlanıyorum bu durumdan ama sabah dümdüz karnım ama akşam nefes alamıyorum midem karnım davul gibi şişiyor sanki kabızlık vs durumum da yok bu şişkinlik neden anlamadım bide ben kendimi de çok şiş hissediyorum moralim çok bozuluyor ama ödem vs yok
Bnece rutin bir kan testi verdikten sonra bırakmalısın vitamini bırakacaksan. Vitaminlerin kilo aldırdığı bir şehir efsanesi iken doktorunun öyle demesine şaşırdım açıkçası. Vitaminlerin kilo aldırma sebebi biraz iştah açmasıdır.(Bazen ve genelde psikolojik)bi de kizlar kendi dr um (avusturya da ki ) vitamin kullandiriyordu bana.kilo aldim baya.karnim kucuk bebek cok sukur kendi kilosunda.burada ki dr vitamini birak boş kilo almissin dedi.demir ve coraspin e devam etmemi söyledi.59 la hamile kalmistim suan 67 oldum bebe daha 290 gram.tetanoz aşısını yurtdisinda hic demediler burada tam zamani denildi insallah haftaya vurulacam
Benimde aşağıda canım hatta detaylıda bakarken hiç kanaman oldu mu diye sordu bana, şükür hiç olmadı. Sonradan yukarı çıkabiliyormuş kardeşimin de aşağıdaydı sonradan çıktı. Endişelenmegunaydin kizlar.dun dr randevum vardi.her sey cok iyi cok guzel ama bebegin eşi asagida dedi 20.haftadayimnetten baktim biraz korktum açıkçası.yasayan var mi daha önce
Ben de 24 haftalığım. Ben de grubun ilk doğuranlari arasında olucam sanırımOf onu hiç hatırlatma zaten resmen hayatımızda çok hareketli bir döneme giriş yapıyoruz birde lohusalık filan biz grubun ilk doğuranları olucaz sanırım
ahaha bebeği son hisseden kesinlikle biziz :)Ben de 24 haftalığım. Ben de grubun ilk doğuranlari arasında olucam sanırımgerçi bebişi son hisseden ve cinsiyeti de son öğrenenlerdenim ama olsun
kan testi de verdim aslinda :) istahim da hic yok.hala eski kiyafetlerimi giyiyorum. ama bu kilo nerde anlamiyorum benBnece rutin bir kan testi verdikten sonra bırakmalısın vitamini bırakacaksan. Vitaminlerin kilo aldırdığı bir şehir efsanesi iken doktorunun öyle demesine şaşırdım açıkçası. Vitaminlerin kilo aldırma sebebi biraz iştah açmasıdır.(Bazen ve genelde psikolojik)
yoksa içinde herhangi bir kalori yok ki nasıl kilo aldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?