2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ah benim miniğiim. annesi hiç bozma moralini, bak diğer doktor da aynı şeyi söylemiş. Bol bol fotoğrafına bak. Kucağımıza alıp koklayana kadar her gün fotoğraflarını seveceğiz

İzmirde benım kızımın doktoru var özel klınıgı var eger maddi sıkıntın yoksa gıdebılırsın . Ben izmire tasındıgımda internetten bulmustum cok memnun kaldım . Adını verırıım arastır ınstg. Bulursun her turlu amelıyat yapıyo cok ılgılı . Sen yeter ki doktor iste .. çok şükür bebek saglıklı gerisi kolay

Benim doktorum da 295 değerine “güzel çıkmış” dedi hiç önemsemedi. O yağı çok yazdı burada birçok arkadaş ama ben günlük ped bile kullanmıyorum. Su haricinde başka hiçbir ürünle temizleme yapmıyorum. Çamaşırıma damlatacağım o yağın da vajina girişine temas etme fikri aklıma yatmıyor :/

Kesinlikle bir zararı yok canım bence şans ver. Vajina florasını bozmuyor hicbir sekilde sadece zararlı bakterileri öldürüyor antibiyotik gibi hepsini birden öldürmüyor günlük ped zaten kullanılmamalı cok zararlı. Aylardır bu yağı kullanıyorum düzenli faydalı oldugu için ısrarla yazdım zaten faydası olsun herkese.

Yağı uçucu bir yağ aslında. Tam olarak temas etmeyecek kuruduğu zaman. Ben de günlük ped kullanmayan biriyim( zararlı olduğu için) yağı araştırdım hep önermişler. Aksi bir kaynak bulursan benimle de paylaşır mısın?

Of kızlar çok hazımsız hissediyorum özellikle akşamları. Bebeğin bi noktada ayağı mı kafası mı poposu mu anlamıyorum batıyo sanki yürürken rahatsız hissediyorum. Akşam yemeklerinde doğru düzgün bişey yiyemiyorum çok su içiyorum ondan mı anlamadım. Bide karnım akşamları gündüze göre daha sert gergin gibi nefes almakta zorlanıyorum. Normal mi bu ya 2 3 gündür böyleyim, karında büyüyo tabi. Siz ne durumdasınız

Bugün detaylı ultrasona girdik bizde ben en son 14. Haftada gitmiştim. 7 haftadır görmüyordum kızımı. Gayet sağlıklı bir bebekmiş bir hafta önden gidiyor kilosu 450 gr. Yalnız ben ilk gebeliğimde böbrekten yana sorun yaşamıştım acil sezeryana alınmıştım. Şimdi tekrar sağ böbreğim şişmeye başlamış. Doktor sola yatmamı istedi. Muhtemelen erken doğum yapabilirim. Ya da enfeksiyon oluşmaması ilerlememesi bebeğe geçmemesi için tedavi görebilirim. Sürekli üroloji takipli olmam gerekiyor. Şuan büyüme 1 cm. 3 den sonrası problem dedi doktor. Bu da benim kızçem ilk kızımla çok benziyorlar.

Eklentiler

• 485934D2-EE8F-4746-9BA2-BE9A353B13D4.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 71
Artık maddiyatı da geçtim gerekirse kredi çekeriz. Allah sağlık versin gerçekten paranın önemsizliğini anlıyorsun umrunda bile olmuyor. İyi bir doktor olsun da yeter bana şu an. İzmir’de Özlem Gültekin diye bir doktor buldum bende baya takipçisi var hep olumlu yorumlar yapmışlar ama araştırıyoruz. Senin dediğin kim canım. Ona da bakalım bi.

Ya maşallah çok güzel bir kız sağlıkla gelsin umarım inşallah sen de hiç sorun yaşamazsın

Kredi cekecek kadar pahalı oldugunu dusunmuyorum . Zekeriyya Güner bak arastır ara gıt görüş ben gercekten cok memnun kaldım. İşinde uzman bana cok uzak benım burdan oraya gıdıp gelmem zor olmasaydı kesınlıkle ona gıderdım. Ama kızımda olunca mecburen yakını sectım.

Canım ben de öyleyim artık büyüyorlar valla karnım bana çok ağır geliyor akşamları. Sabahları normalim ama akşamları gelince kocaman bir karnım oluyor

Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın zamanında gelsın inşallah

Canım ben de öyleyim artık büyüyorlar valla karnım bana çok ağır geliyor akşamları. Sabahları normalim ama akşamları gelince kocaman bir karnım oluyor
Gerçekten şu bi kaç gündür tam anlamıyla hamile gibi hissetmeye başladım. Allah yardımcımız olsun

Ben de bir araştırıp şans vereyim. Antibiyotik kullanmak da istemiyorum. Orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Evet burada çok duydum ama kendim araştırmadım açıkçası. Farklı bir kaynak görürsem paylaşırım tabi

Bende aynıyım geçen yazdım hatta patlayacak gibi karnım sanki nefes alamıyorum derin derin içime çekiyorum zorlanıyorum bu durumdan ama sabah dümdüz karnım ama akşam nefes alamıyorum midem karnım davul gibi şişiyor sanki kabızlık vs durumum da yok bu şişkinlik neden anlamadım bide ben kendimi de çok şiş hissediyorum moralim çok bozuluyor ama ödem vs yok

Kızlar hamileyken saçını kestiren var mı aranızda ya da kestirecek olan ?
Ben kestirmeyi düşünüyorum batıl şeylere inanmıyorum ama etrafımda kestirme diyenler olunca bir tedirgin oldum.
Merak ettim siz ne düşünüyorsunuz ?

Bende inanmıyorum öyle şeylere çok uzadı senede 1 kestiriyorum zaten hamile kalınca kaldı ama bütün yaz bu kadar uzun yapamıcam malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…