2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaaa boyle bebislerinizin resmini atiyosunuz ya nasil duygulaniyorum nasil minnoslar ne guzel yaratiyor Rabbim her gordugum fotoda dua ediyorum bebislerinize Allah hepimizin cocugunu sag salim saglicakla almayi nasip etsin isteyipte olmayana Allah bir an once bu guzel duyguyu tattirsin insallah

Merhaba
Bugün detaylı ultrason girdik bebeğimizin cinsiyetinide öğrendik çok şükür
Bebeğim baş kalp omurga ayaklar herşey çok şükür yolunda dedi doktor
Fakat 3 defa baktım
Ama sağ parmaklarının 2 yumuk 3’ü açık
Sol prmakların 3 yumuk 2’si açık dedi
Ve bizi Genetik testini yönlendirdi çok üzüldüm çok endişelendik ilk gebeliğimiz heycanla cinsiyetini öğrenmeye gittik ve böyle bir durumla karşılaştık çok merak ediyorum benimle aynı durumda olan var mı lütfen bana cevp veririmisiniz çok kötüyüm

Teşekkür ederim evet doz yüksek olunca agrı şiddeti artıyor sanırım

Köy fasülyesi özellikle bazı cinsi mi farklı ne baya geç pişiyor düdüklüde bile uzun uzun pişiriyorum bende
Cinsinden dir canım ayşe kadın falan çok lezzetli oluyor çabuk pişiyor ama ona benzer çok fasulye var çok da severim taze fasulyeyi

Kızlar malum her şeye zam gelecek şimdiden ıslak mendil ve çamaşır deterjanı alsam mı diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben deterjan aldım ıslak mendili birdaki ay alacagım 24 lü olarak 2 koli alırım benim 2 yaşında oğlumda var onada lazım ıslak mendil herzaman lazım olan şey

Durum ve pozisyondan kaynaklıda olabilir canım Dr 2 saniye ile çok hatalı şeyler girebileceğini söylüyor her bebek kendini 20 günde yenilermiş tedavisi olan birşeye hiç üzülme ki anne karnında çok bebeğe kolu bacagı yok deyip sapa sağlam doguyor

Ben deterjan aldım ıslak mendili birdaki ay alacagım 24 lü olarak 2 koli alırım benim 2 yaşında oğlumda var onada lazım ıslak mendil herzaman lazım olan şey
Sleepy ürünlerinde kampanya vardı ıslak mendili aldım sanırım deterjanıda alacağım zamlanmadan neyi tamamlayacağımızı şaşırdık gerçekten

Bizi Genetiğe gönderdi nerolojik olabilir dedi ve iyice korktuk endişelnmemek elde değil

Biz doktordan cıktııkkkk
Burnu ne kadar da belli oluyor maşşallah. Benimkinde bu kadar net belli değil burnu aşırı hareketten görüntü zor aldik. Bu arada fasulyeyi naptın pisti mi?? Ay ben de 2 saat düdüklüde pişiremeyince atmıştım mecbur da o yüzden sordum

Sleepy ürünlerinde kampanya vardı ıslak mendili aldım sanırım deterjanıda alacağım zamlanmadan neyi tamamlayacağımızı şaşırdık gerçekten
Yeni zam geliyormuş bugün. Şampuan deterjan türevlerinde vergi artışlarından kaynaklı 3 gün sonra yüklü bir artış olacakmış da o kadar çok ihtiyaç var ki. Gerçekten yetişmek çok zor

Yeni zam geliyormuş bugün. Şampuan deterjan türevlerinde vergi artışlarından kaynaklı 3 gün sonra yüklü bir artış olacakmış da o kadar çok ihtiyaç var ki. Gerçekten yetişmek çok zor
Sorma canım ya bebek arabasını bugün aldık zaten fiyatlar uçuk birde son zamanlarda alacağımız ürünleri bile zamlar yüzünden şimdi almaya çalışıyoruz.. ben ıslak mendil deterjan gibi ürünleri 1 ay kala almayı düşünüyordum ama…

Pişti ama ama düdüklüye atmadım. İçine yarım tatlı kaşığı karbonat atıp 10 dk falan daha kısık ateşte pişirdim. Yumuşadı vallaha

Ben de aynı durumdayım. Deprem bolgesiyle ilişkim yoktu ama bizqi çok etkiledi. Öncesinde kürtaj olmuştum. İlk korumasız ilişkide Depremden önce oldu ve tek seferde hamile kaldım. Yıllardır tedaviler dahil birçok yol denedim. Kimi tuttu kürtaj oldum kimi tutmadı. Ama hiç beklemediğimiz anda o kadar acıya ağlarken, keyfimiz kacmışken Allah yüzümüzü güldürdü çok şükür.

Ben de öyle düşünüyordum. Hatta bazı şeyleri doğumdan sonra alırım amaaan diyordum da ay Allah yardımcımız olsun ya. Daha kendime bir şey almadım mesela. Doğum icin alınması gereken çok şey var. Pijama lohusa bir şeyleri falan işte. Anladın sen

Yaa ben daha anne ürünlerine geçmedim bebeğin bile kıyafetleri tam değil önce büyük ürünleri halledelim diye düşündük.. Önümüzdeki ay kıyafetlerini tamamlamayı düşünüyoruz sonra sıra bana gelecek inşallah

Kızlar malum her şeye zam gelecek şimdiden ıslak mendil ve çamaşır deterjanı alsam mı diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Islak mendil 1 senede kalsa bir şey olmadı bizde markası sleppy naturaldi. Deterjana zaten bir şey olmaz bence stoklamak mantıklı hareket en çok onlar kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…