Seninle aynıyız canım benim kızda sürekli hareket halinde değil bir kaç kere sert vurduğunu hissediyorum diğerleri daha hafif oluyor.. gün içinde çok hareketliysem genelde akşamları uzandığımda daha net hissediyorumBenim de size bir acayip sorum var. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyoruz ama sizin anlattıklarınız benim hissettiğime göre daha şiddetliymiş gibi geliyor. Mesela sabahtan öğlene hiç oynamamıştı. Öğlen bir kaç vurdu, şimdi yine sakin. Mesela siz şiddetini nasıl tarif edersiniz?
Benim de aynı canım, hatta burada okuduklarımdan dolayı endişelenip detaylı ultrasonda doktoruma soracağım sanırım :) uzandığımda bazen 2-3 hafif bit tekmemsi bişi hissediyorum sadece ama brnş uyandıracak rahatsız edecek boyutta bir his değil bence hiç merak etme (21+0 haftalık)Benim de size bir acayip sorum var. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyoruz ama sizin anlattıklarınız benim hissettiğime göre daha şiddetliymiş gibi geliyor. Mesela sabahtan öğlene hiç oynamamıştı. Öğlen bir kaç vurdu, şimdi yine sakin. Mesela siz şiddetini nasıl tarif edersiniz?
Benimde böyle şiddetli değil yani canımı acıtacak, uykudan uyandıracak kadar değil. Ama tabiiki hissediyorum elimi koyduğumda hele vuruşu daha net hissediyorum. Benim bebek ben hareketli olmadığım zamanlarda daha çok coşuyor. Ama en nette sırt üstü yattığımda hissediyorum.Benim de size bir acayip sorum var. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyoruz ama sizin anlattıklarınız benim hissettiğime göre daha şiddetliymiş gibi geliyor. Mesela sabahtan öğlene hiç oynamamıştı. Öğlen bir kaç vurdu, şimdi yine sakin. Mesela siz şiddetini nasıl tarif edersiniz?
Özellikle su içince yada tatlı yiyince genelde aynı saatlerde bide çok kuvvetli hissediyorum ben . Geceleride hareketli oluyor. Ama mesela öğlenleri daha az hissediyorum. Bence zamana ve yemeğe içmeye göre herkesin hareketleri hissetmesi farkıdır diye düşünüyorum. Ben bazen dışarıdan fark edebiliyorum mesela vuruşları.Ama bazen hareket edip vurmasını bekliyorum yapmıyor:)Benim de size bir acayip sorum var. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyoruz ama sizin anlattıklarınız benim hissettiğime göre daha şiddetliymiş gibi geliyor. Mesela sabahtan öğlene hiç oynamamıştı. Öğlen bir kaç vurdu, şimdi yine sakin. Mesela siz şiddetini nasıl tarif edersiniz?
Benimde aynı bu şekildeÖzellikle su içince yada tatlı yiyince genelde aynı saatlerde bide çok kuvvetli hissediyorum ben . Geceleride hareketli oluyor. Ama mesela öğlenleri daha az hissediyorum. Bence zamana ve yemeğe içmeye göre herkesin hareketleri hissetmesi farkıdır diye düşünüyorum. Ben bazen dışarıdan fark edebiliyorum mesela vuruşları.Ama bazen hareket edip vurmasını bekliyorum yapmıyor:)
Gün içinde bendede oluyor galiba enfeksiyon yada progestan kullanıyorsanız ondan dolayı olabilir.Kızlar akıntım var ama su gibi resmen hafif beyazımsı normal mi acaba ama iç çamaşırımı ıslatacak kadar gelmiş korktum da bi doktora gitsem mi
Özellikle su içince yada tatlı yiyince genelde aynı saatlerde bide çok kuvvetli hissediyorum ben . Geceleride hareketli oluyor. Ama mesela öğlenleri daha az hissediyorum. Bence zamana ve yemeğe içmeye göre herkesin hareketleri hissetmesi farkıdır diye düşünüyorum. Ben bazen dışarıdan fark edebiliyorum mesela vuruşları.Ama bazen hareket edip vurmasını bekliyorum yapmıyor:)
Benim de dışardan belli böyle inip kalkıyor hafif. Ben haraket etmediğinde dürtüyorum resmenBenimde aynı bu şekilde
Seninle aynıyız canım benim kızda sürekli hareket halinde değil bir kaç kere sert vurduğunu hissediyorum diğerleri daha hafif oluyor.. gün içinde çok hareketliysem genelde akşamları uzandığımda daha net hissediyorum
Benim de aynı canım, hatta burada okuduklarımdan dolayı endişelenip detaylı ultrasonda doktoruma soracağım sanırım :) uzandığımda bazen 2-3 hafif bit tekmemsi bişi hissediyorum sadece ama brnş uyandıracak rahatsız edecek boyutta bir his değil bence hiç merak etme (21+0 haftalık)
Oh çok rahatladım sağ olsun kızlarBenimde böyle şiddetli değil yani canımı acıtacak, uykudan uyandıracak kadar değil. Ama tabiiki hissediyorum elimi koyduğumda hele vuruşu daha net hissediyorum. Benim bebek ben hareketli olmadığım zamanlarda daha çok coşuyor. Ama en nette sırt üstü yattığımda hissediyorum.
Benim başından beri akıntım çamaşırımı ıslatacak kadar geliyor. Seninki de normaldir yüksek ihtimalle, endişe etmeKızlar akıntım var ama su gibi resmen hafif beyazımsı normal mi acaba ama iç çamaşırımı ıslatacak kadar gelmiş korktum da bi doktora gitsem mi
17.-18.haftalarda daha net ve sert hissediyordum hareketlerini. Şimdilerde daha sakin ya da hareketi derinden hissediyorum. Bunda 1 haftadır sıcaklar sebebiyle evde olmam da etkilidir belki bilmiyorumBenim de size bir acayip sorum var. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyoruz ama sizin anlattıklarınız benim hissettiğime göre daha şiddetliymiş gibi geliyor. Mesela sabahtan öğlene hiç oynamamıştı. Öğlen bir kaç vurdu, şimdi yine sakin. Mesela siz şiddetini nasıl tarif edersiniz?
Kilo olarak bilmiyorum ama eltim doğum yaptığında e sen hiç doğurmuşsun gibi durmuyorsun demişti eşi, çünkü göbek öyle bir anda balon gibi sönmüyor. Şimdi 6 ay geçti doğumundan ve maşallah incecik olduKızlar örnek veriyorum diyelim ki bebek 3500 gram. Doğuma gittiğimizde 70 kiloyuz mesela. Doğumdan iki gün sonra falan tartıldığımızda mesela kaç kilo gitmiş olur tahmini?
Ben progestan fitil kullandığım için gün içinde yaşıyorum sıkça, enfekfiyon da olabilir dönem dönem akıntı şekillerimiz artış veya azalışta gösterebilir, yinede doktorunuza danışırsınızKızlar akıntım var ama su gibi resmen hafif beyazımsı normal mi acaba ama iç çamaşırımı ıslatacak kadar gelmiş korktum da bi doktora gitsem mi
Hepimiz aynı şeylere kaygılanıyoruz emin ol. Mesela en son kahvaltıdan sonra hissettim sonra pek hareket etmedi, muhtemelen uyuyo ve yemekten sonra durmayacakBenim de dışardan belli böyle inip kalkıyor hafif. Ben haraket etmediğinde dürtüyorum resmenbenim de genelde akşamları coşuyor. Ben hiç tatlı yemediğimden benim bebe börek gibi şeylere deliriyor
İyi olsunlar da işte tekmesinin şiddeti az mı acaba diye evham yapıyorum. Nasıl kıyaslayabilceksem gerçi
Doğumdan 2 gün sonra çok fark olmuyor.Sonrasında 40 çıkana kadar eski kiloma dönmüştüm ben hiçbir şey yapmadan.Kızlar örnek veriyorum diyelim ki bebek 3500 gram. Doğuma gittiğimizde 70 kiloyuz mesela. Doğumdan iki gün sonra falan tartıldığımızda mesela kaç kilo gitmiş olur tahmini?
Sana katılıyorum benimde öyle 23.hafta oldum mesela okadar net deil hele ki dışardan hiç belli olmuyorBenim de size bir acayip sorum var. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyoruz ama sizin anlattıklarınız benim hissettiğime göre daha şiddetliymiş gibi geliyor. Mesela sabahtan öğlene hiç oynamamıştı. Öğlen bir kaç vurdu, şimdi yine sakin. Mesela siz şiddetini nasıl tarif edersiniz?
Hemen hemen 2 ay içinde eski kilona dönüyorsun ama süt yapsın diye yağlı yağlı yersen, her bulduğunu ağzına atarsan doğum yaptığın kiloyu bile geçme ihtimalin var canım. Zaten doktorlar su ve uyku en çok süt yapan iki önemli öge diyor.Kızlar örnek veriyorum diyelim ki bebek 3500 gram. Doğuma gittiğimizde 70 kiloyuz mesela. Doğumdan iki gün sonra falan tartıldığımızda mesela kaç kilo gitmiş olur tahmini?
Benimki sanırım içeride hiç uyumuyor uyusa bile hareketli uyuyor diye tahmin ediyorum çünkü uyandığım andan itibaren vurmaya başlıyor gece de tekmelemesinden uyutmuyorBenim de size bir acayip sorum var. Şimdi bebeğin hareketlerini hissediyoruz ama sizin anlattıklarınız benim hissettiğime göre daha şiddetliymiş gibi geliyor. Mesela sabahtan öğlene hiç oynamamıştı. Öğlen bir kaç vurdu, şimdi yine sakin. Mesela siz şiddetini nasıl tarif edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?