2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Boyanın etkisi olabilir mi o yağlı boya resim yaparken hocamız mutlaka yiyecekleriniz yanınızda olsun, acıkırsınız derdi

Güzel avutma taktiği olurdu ama eşim boya kokusu etkilemesin beni diye odaya hiç sokmadı.Ben sürekli adamı gel şunu yiyelim, gel bunu yiyelim diye darladım
Hahaha demek ki biraz kişiden kişiye değişiyor etkisi ya da bilmiyorum, daha önce Elenatal kullanıyordum, belki benim kilo almamın sebebi oydu. İştahım da o zamanda değişiklik olmamıştı gerçi ama 18 gündür de ocean kullanıyorum yine aynı iştah

Ben decavit kullanıyordum bıraktım. Şimdi sağlık ocağındaki doktor inatla kullan diyor bakalım kontrolde tekrar konuşacağım doktorumla

Çocukken inanıyordum ben ona kararırsın bak derlerdi. Ben de sarı bir çocuktum korkardım. Annem hemen açıklardı bir şey olmaz diye. İnsanlar çocuklara beden böyle şeyler söylerse
Eskilerin çocuğu korkutarak terbiye etme anlayışının bir uzantısı sanırım, günümüzde de görüyoruz ne yazık ki. Bazı konularda “büyükleri” dinlemek hiç doğru değil o yüzden, en azından her büyüğü

Ya bu arada geçen gün oğlum (4,5) çocuklar neden kahve içmez diye sorunca aynı söz fırlayıverdi ağzımdan tabii sonrasında hemen şakaya vurdum, o da pek ciddiye almamıştı neyse ki

Şimdiki çocuklar cin gibi. Biz bize ne dense inanırdık

Evet benim doktorum istedi şeker yuklemesi ben yaptırmak istemediğimi söyleyince açlık tokluk şekerine bakalim dedi bende onu yaptıracağım

Evet bana da hepsi kasılma gibi değil de bazıları bebek hareketiymiş gibi geliyor canım, yinede takip ediyorum. Sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle

Kızlar bende gittim doktora bebek 627 gram olmuş her şey yolunda. Sadece doktor doğum pozisyonuna neden girmiş bu kadar alttan bakmam lazım diyip küçük bir kalp krizi yaşattı bize. Çok şükür rahim ağzı kapalı ve uzunluğu iyi ama sana dikkat etmemiz lazım filan dedi

Bende çıkan şey tam olarak varis değilmiş bebek çok aşağıya baskı yaptığı için genital bölgenin aşağısında hafif bir damar çıkmış aslında. Şeker testi yapılacak bu hafta 650 tl senCard a başka bir yerde mi yaptırsam diye düşündüm sonra yanlış çıkıyo bir daha yaptırıyorum filan o yüzden risk almak istemedim. Doğum fiyatını da sordum sanırım normal 38 ya da 39 dedi epidural sezaryen en pahalısı 48 di. Benim zamanımda bebeğin ilk banyosunda hemşire geliyordu ona ek paket olarak 3 gün eve yemek servis eklemişler sadece anneye mi anne babaya mı sormadım ama komik olmuş

Ya ben kan vermede elimdeki barkodu verdim telefon eşimdeydi fotoda çekemedim sağlık ocağındaki doktoruma pazartesi uğrayacağım belki sistemden görülür..

Kızlar selam bir süredir yazamıyordum umarım herkes bebişleriyle iyidir Bugün ilk kez bebeğin hareketini dışardan gördüm önceden oluyor muydu bilmiyorum dikkat etmedim 21. Haftaya girdim uykudan uyandırınca sıkıldım video bile çektim sabah da babasına gösterdim, artık canım sıkıldıkça bakıp dururum karnıma

B
Bilmiyorum onla ilgilide bir şey demediler öyle olsa söylerlerdi diye düşünüyorum
Bazen farketmeyebiliyorlar ama. Benim kanama yaşamamın sebebi bebeğin eşi aşağıda olmasıydı. İkinci neden olarak da bebeğin büyümesinden kaynaklı kılcal damarlarda kanama meydana gelmiş olabilir. Çok ayakta kaldiysaniz gerilmiş olabilir damarlar. Ama her iki durumda da istirahat etmek iyi geliyor. Allah'ım sağlık sıhhat versin inşallah

Arkadaşlar geçen hafta crp 18 di 5 gün antibiyotik kullandım idrar yolu enf çok yoğun değildi, tekrarladım antibiyotik bitince crp 25 idrar yollarında da var yükseklik ne yapmalıyım şaşırdıım korkmaya başladım bu enfeksiyondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…